• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aynı yorganın altında hiç sarılıp uyuyamadk :(

Bilmem ki sizde de öyle mi.. 3 aylık evliyim severek evlendik. Ama biz hiç sarılıp uyumadık. Yatakta yorganlar farklı. Çünkü gece yorganı farkında olmadan çekiyor ve ben hasta oluyorum. Yatınca bi öpücük sonra herkes kendi aleminde. Hani böyle sarılıp uyuyanlara imreniyorum.
Canım zaten her gün öyle sarılma olmuyo bazen bende rahat edemiyorum uzaklaşıyorum bazen de gece uyanınca bakıyorum sarılmış bana hoşuma gittiği zamanlarda oluyo ama bazen çok sıkılıyorum.sen sarılmak istiyosan bi deneyin öyle uyuyabiliyosanız ne ala :KK74:

Bilmem ki sizde de öyle mi.. 3 aylık evliyim severek evlendik. Ama biz hiç sarılıp uyumadık. Yatakta yorganlar farklı. Çünkü gece yorganı farkında olmadan çekiyor ve ben hasta oluyorum. Yatınca bi öpücük sonra herkes kendi aleminde. Hani böyle sarılıp uyuyanlara imreniyorum.
İmrenilecek birsey yok bence. Ben öyle hayatta uyuyamam. Bizde yorganlari ben ayırdım ; D

aynı saatte yatağ gitmiyoruz ki zaten :):) ama uyku arasında bir şekilde birbirimizi bulup sarılırız.sonra derin uykuya geçince sanırım totomuzu dönüyoruz:):)

biz de sarılarak uyuyamıyoruz
önce birbirimize dönük ama 5 dak snr birbirimizden bi haber
sabaha kadar hayatta ne eşim ne de ben oyle uyuyamayız
:))))

ay alemsin ne tatli bi derdin var oyle :)
sabaha kadar oyle uyunmaz tabiki
sen al onun ustunden yorgnai kalsin sogukda donsunda gorsun :)

Filmlerde olur yaa sabaha kadar adamin koltuk altindami uyuyacam insan terler eder pehhh. 5 dk sarilsam 6.sinda hopp rahat oldugum tarafa donuyorum.

iki ayrı yorgan olmaz demişler ne alaka ben anlamadım

:)))

adam tek yorganla yatınca bizi daha mı çok sevıyor oluyor

bu kişisel rahatlıkla ilgili

Ya o bana ya ben ona mutlaka sarılır uyuruz sabah pozisyon değişsede kol bacak mutlaka birimizin üzerindedir..:KK60: hatta kavga ettiğimiz zamanda bile arkamizi dönüp yatağa gireriz sabah sarmaş dolaş uyanır farkedince de hemen sert hareketlerle uyandirip arka döneriz :KK70:

Canlarim ya bence anlatılmak istenen sabaha kadar sarılıp uyumak deil hani uyumadan önce iki tatlı söz sıcak bi sarılma samimiyet sonra uyku arasında zaten herkes kendi alemine daliyo insan ariyo tabiki sarılıp kokusunu icine cekmeyi ki birde severek evlenmişler üstelik daha 3 ay olmuş konuş bence esinle sarılmak istiyorum de opucukle uyutan adam sarilirda bence

İlahi ya =))
O filmlerde oluyor, sımsıkı sarılıp sabaha gülücüklerle öpücüklerle uyanmak =))
En fazla 2 dk. sarılırız, Allah rahatlık versin deriz o kadar =))
Aynı yorganı kullanıyoruz ama bende ayırma fikrindeyim önümüzdeki kış, çok rahatsız =))

'şehir dışında işi çıksa da gerine gerine yatsam şöyle yatağa çaprazlamasına' dediğim çok olur.
onun dışında ilk 5 dk ya o arkadan sarılır, ya kolunu bacağını üstüme sallar, sonra da k.çımızı döner yatarız.
çok içinizde kalıyosa bi kaç dakka sarılın, öyle geçin yorganınıza.

Allah başka dert vermesin.:KK39:
Sizde uyuyana kadar sarilin. Zaten insan rahat rahat uyumak istiyor. Genelde esim bana sarilir. Öyle uyuruz. :KK68:Ama iki yorgan tuhaf olmuş daha yeni evliymişsiniz birde. Büyük bir yorgan alin yada zaten yaz geliyor pikeylede yatarsini.

Canım sabaha kadar sarılarak uyumak insan anatomisine aykırı anca bantlamak gerekir sabah miss gibi sarilarak uyanirsin :KK48: ama ayri yorgan altinda uyumayi gectim eşim yorgandan bunalıp bazen dışında uyur ona bile tahammulum olmaz illaki teni tenime değecek. Zaten ten uyumu varsa dayanamazsiniz en azindan uyuyana kadar sarmas dolaş olur sonrasinda zaten saga dön sola dön ayrilirsiniz. Bizde durum böyle açıkçası opup koklamadan sarilmadan uyumayiz ama sabahlara kadar put gibi degil tabiki..

Belkı ınanmıcaksınız ama biz tamda oyle filmlerde ki gibi sımsıkı sarılıp yatıp sabahta gulucuk öpücüklerle uyanıyoruz. Fakat bız henüz evli değiliz. belkı ondan boyledır.

Back
X