aynısını yaşayan var mı

Larensa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2012
1.395
707
248
kızlar ıkı seyı aynı anda yasadım bugun pazar diye doktorada gidemiyorum taktım kafaya adetım bıttıkten 5 gun sonra kahverengi bir kanama basladı 2 gundur suruyor smear testı yaptırdım 2 ay once bısey yoktu bırıncı sorum bu yasayan var mı ıkıncısı daha muhım benım ıcın aşırı kaşınıyorummmmm yuzum kaşlarımın içi kulagım kafam parmak aralarım oylekı uykumdan uyandım dun yara oldu heryerım bunları yazarken bır elım kaşımda kaşıyorum duş aldım nemledırdım tum vucudumu yok yok çıldırıcam neden olmuş olabılır boyle kaşıntı yaşayan var mı

Parmak araları diyince aklıma uyuz geldi okulda bizde olmuştuk toplu halde tedavisi basit öbür konu da önemsiz büyük ihtimal smear temiz çıkar

Mevsim geçişlerinde oluyor bazen öyle sapıtmalar. Tehlikeli bişey olduğunu sanmıyorum. Tekrar ederse panik yaparsınız.

Kaşıntı benim aklıma ilk diyabeti getirdi. Bir şekerinizi ölçtürün isterseniz. Vücudun her yerinde kaşıntı varsa ya alerjidir ya diyabet diye duymuştum bir zamanlar.

dıyabet mı peki bilginiz var gibi mesela ben açlığa son 1 yıldır dayanamıyorum 2 saatte bır içim kıyılıyor boyle yemek ıstıyor ıste.. bırde asla kılo alamıyorum son 1 yıldr normalde su ıcsem yarardı 1 yıldır 56 kıloda kaldım ve hatta aşırı ama aşırı yemek yıyıyorum gece yıyıp yatıyorum yok yok hatta 2 ay oncesıne gore 2 kılo yağ vermısım analız ettırdım yağ idi verdıgım

Valla belirtiler diyabet gibi duruyor, kan şekerin düştüğü için çok acıkıyorsun. Annem de çok kilo vermişti ilk başlarda. Ailede var mı diyabeti olan? Kaşıntı da var diyorsun. En kısa zamanda bir dahiliye uzmanına görün derim ben. Korkulacak bişey yok, çok zor bir hastalık değil diyabet.

Diyabet belirtileri şunlardır.

Çok sık acıkmak ve susamak
Sık idrara çıkmak
Geç iyileşen yaralar
Ciltte kuruluk
Çabuk yorulma
El-ayak ve ayaklarda karıncalanma ve uyuşma ayaklarda yanma hissi-kaşıntı
Bulanık görme

KAhverengi akıntın ise mevsimler-psikolojik olabilir yada miyom ve kist var ise oda yapar.

Son düzenleme:

aılede yok .bende suphelenıyorum bı olctureyım yarın madem cok tesekkurler arkadaşım saol

bulanıkta goruyorum ben gozlerım bozuldu dıyordum cok tesekkurler bı doktora gıdıcem

Kaşıntı bana da kurdeşeni anımsattı. Ben de final stresinden kurdeşen döktüm aynen böyle çok kaşınıyorum. Ama yara olmadı benimkiler. Kızarıklık şeklinde her yerim. Güneş alerjisi de olabilir bende var, güneş kremi sürmeden çıkmıyorum hiçbir yere. Benzer şekilde bi yakınımın da tüm vücudu kabarmıştı, ufak ufak isilik gibi. Onda da ilaç alerjisi çıktı. Diyabete baktırırken bir de alerji testi yaptırın derim. Smear temiz çıktıysa diğeri çok da önemli değildir, gelecek ayı bekleyin panik olmak için o konuda. Geçmiş olsun:)

tesekkurler benımkılerde kasımanktan yara oldu zaten kızarıklık benımkıde yoldum kasırken bendede kpss stresı varD:

tesekkurler benımkılerde kasımanktan yara oldu zaten kızarıklık benımkıde yoldum kasırken bendede kpss stresı varD:

O zaman kurdeşen de mümkün bence:) Alerji testi basit bir işlem zaten bi baktırın. Ama kurdeşen psikolojik, onlarda bir şey çıkmazsa zaten belirtirler sanırım psikolojik diye. Ben de baya bi test yaptırmıştım. Ama dediğim gibi toplamda on dakikalık basit işlemler. Yaptırın ki içiniz rahat etsin. Ha eğer ufak ufak sivilce gibi ve acı yapıyorsa zona da olabilir, ki o da psiklojik.Karaciğer değerlerinize de bakarlar zaten, vücutta kabarmalar kaşıntılar ona da dalalet olabilir. Ama çözümsüz dert değil hiçbiri. Bir de bunlara takıp iyice stres olmayın:)

Su nedenle sordum ben ikinci hamileligimi ayni bu belirtilerle ogrenmistim hatta nuraya konu bile acmistim kasiniyorum vucudumda kirmizi lekeler oldu diye.dr gittim stres dedi 1hafta sonra kahverengi akinti test yaptim belli bekirsiz cizgi ve kizim suan 1,5 yasinda. Ama evli degilseniz strestende olabilir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aaa evet arkadasım evlıyım ve aslında bebek ıstıyorum ama hıc aklıma gelmemıstı ama adetten 1 hafta sonra lekelenme olur mu kı gebelıkte

kasıntılarım yorumunu okuyunca arttı hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…