iyi geceler guzel bayanlar gece gece sinirden uyku tutmadi konu benim olmayan parasiyla elaleme bonkorluk yapan uyuz kocam...
gecenlerde kendi ailemi ziyarete sehir disina gittim ben ordayken esim de annesigilde kaldi gorumcelerle falan gorusmusler dondugumde gorumcemler falan bayrama bi yerlere gidelim dedi ben cok pahali bi yer olsun istemedim cunku vorc harc malum. Gorumce tutturuyor ille 5 yildizli otel falan fistan bi yandan da abisine para yok diye yakiniyo bi yandan da telefon degistircem diyo nasil yokluksa artik salak ben anlamadim tabi benim akilsiz kocam ben yokken bunlara agalik yapmis oteli ben ayarlarim takmayin siz falan diye benim bundan yeni haberim oluyo laf arasinda dedi esim oteli biz ayarlicaz zaten diye bende hayirdir dedim nasil olucakmis o varsa 1 milyarin borcumuzu odeyelim madem onlarin yoksa parasi bizim hic yok ustelik borcumuz var dedim hic sesini cikarmadi ama bu kac oldu babam erzak veriyo otobusle getiriyorum cuvallarla falan perisab oluyorum beyefendi ne diyor Allah askina yok sunu kardesime vereyim yok sunu annemlere goturelim dolapta ne gorse hemen annemlere verelim kp evine 2 maas giriyo kendi evi ustelik altin bilezik ne varsa yediler haram olsun
okuyan kaynim var eline dunyanin parasi geciyo cafelerde barlarda yiyo para bitiyo hopp bi telefon esime o da hemen para gonderiyo kizlar cimri biri degilim ama durum boyleyken katlanamiyorum ben milletin eskisini giyerken babamin evinden getirdigim yagi salcayi ailesine dagitmaya kalkmasi yok efendim kardesini enistesini olmayan parayla tatil ismarlamasi belki kizacaksiniz simdi onun ailesi diye ama ben gorumcemin bana dar gelen eski montuyla 2 kis gecirmeye calisirken annesi kaynimdan icin montu yok dedi bizimki hemen aldi ben isteyince hep hersey erteleniyo bu tatili tutturursa olayi bosanmaya goturcem galiba kararsizim