Ayrı anne baba- düğün

Ben olsam isteme annemin evinde olacak,gelip gelmemek sana kalmış.Düğüne de eşini getireceksen gelme,bugun benim günüm azıcık olsun kızını düşünüp seviyorsan huzursuzluk çıkarmazsın derdim.Ha gelmez seni siler kendi kararı,zaten kızının düğününde bile egosunu birinci plana alan bir baba seni hiçbir zaman sevmemiş değer vermemiştir.Öyle birine ihtiyacın yok

Burada yazdıklarım sadece minik bir kısmı . Ağzını açtığı zaman o kadar kırıyor döküyor ki insanı . Hiçbir çözümü yok durumlar karşısında . Hep bir sorunu var ama . Küçüklüğümden beri omzuma yüklediklerini taşıyamaz duruma geldim artık. O yüzden açtım bu konuyu çünkü patlamak üzereydim . Allah hepinizden razı olsun en azından şuan durumu nasıl çözeceğimi biliyorum sesli düşünmemi sağladı yorumlar

Haklısınız aynen öyle yapacağım düşüncelerimi hislerimi kendisine aktarıp sonucu ona bırakacağım

Güzel bir alternatif aslında fakat ben kınamda da düğünümde de annemi yanımda görmek isterim sanırım :) o yüzden güzele fikirlerimi anlatıp kararı ona bırakmak niyetim . Beni anlarsa ne ala
En güzeli aslında iki organizasyonun da annenize olması bence de:)

böyle bir babayı çağırma gitsin. zaten yurt dışında ilerde sorun olursa Allah göstermesin ne yapacak. anneni ortada bırakmak hoşuma gitmedi annen gerçekten içine atar ve sonra sıkıntı çıkar. sana uyması gerekirken böyle yapması sizi zor duruma sokması da hiç hoş değil.

Aynı olay benim başıma geldi ama bizimkiler bu kadar düşman değiller. Onlar boşanınca ben babamla kaldım isteme günü annem geldi evimize bir sorun çıkmadı birbirleriyle konuşmadılar hiç Benim de annem başkasıyla evli düğüne kocamla gelicem dedi bende eger o adamla geliceksen seni düğünümdr görmek istemıyorum dedim babamı üzemem kusura bakmayın dedim. O adamı düğünümdr görürsen sizi ben dışarı atarım dedin Sonuç annem tek geldi.

Eşi kırılacak diye evladının en özel gününü görmekten vazgeçen adam hiçbirşeye değmez. Anneniz tüm olgunluğunu kalitesini göstermiş. Babanızın gönlü olacak diye annenizi paçavra yerine kondurmayın. Sizin üstünüzde sonsuz hakkı olan anneniz göremeyeceğiniz babanız göremesin güzel gününüzü

Baban iyice saçmalamış
Senin mutluluğun ve iyiliğin yerine kendi saçma dertleri ve tripleri peşinde
Zaten uzakta yaşamış yanınızda olmamış, 1 gün de kendisini, evliliğini vb kendi hayatını değil evladını düşündün.
Senin zaten bir evin var konu sahibesi, neden babaanne evinden istenesin ki saçmalık yani. Anneni asla üzme. Seni tek başına yetiştirmiş. Annenin evinden gelin çık, baban da çoculuğu bıraksın bırakmazsa da kendi bilir.

Bu adam için anneni üzme derim başkada bişey demem . Zaten sen babanın dedğini yapsanda bu adamdan sana baba da olmaz faydada gelmez

Mutlu sonlara bayılırım :) umarım sonuç olarak bizimki de tek gelmeye ikna olur

Katılıyorum size çok şükür ki nasıl bir tutum sergileyeceğime karar verdim bugün yorumlar çok yardımcı oldu . Ben isteklerimi belirteceğim umarım anlar

Valla öyle güzel annem varken, öyle baba istemezdim düğünümde. Bırak baban hiçbir şeyine gelmesin. Söz sahibi de olmasın. Kızının geleceğini düşünen, psikolojisini de düşünür. Ve yeni karısıyla senin düğününe gelip seni üzmez. O yüzden ben olsam kesinlikle '' Öyle mi? Tamam gelme o halde, teşekkür ederim yanımda bulunma anlayışın için'' derim.

Nasıl da iyi geliyor şu sözleri başkalarından duymak bilemezsiniz . Anne tarafı zaten hep anlayışlıydı . Ama baba tarafı küçüklüğümden beri nasıl bir suçluluk duygusu aşıladıysa üzerime , her düşüncemin arkasında bir acaba var . “Acaba haksızlıkmı ediyorum?” “Eşini orada istememekle medeniyetsizce davranan ben miyim “ gibi hep kendimi sorguladım . Ama şuan esas olanın kendi hislerim olduğunun bilincindeyim ve ne kendime ne anneme huzursuz bir gece yaşatmayacağım. O gün en güzel günün olarak hafızamda kalsın istiyorum . İSteklerimi belirteceğim dilerse gelir

Afra tafra yapıp triplere gireceğine seni okutsaymış. Boşa atıp doluya tutmakla baba olunmuyor maalesef. Anneniz de siz de aşırı naifsiniz. Ben olsam iskele babası olduğunu bu adamın yüzüne vururdum.

Evet aynen öyle, bu kızın derdi düğünün değil boyunca çocuğu olan, 2 kere boşanmış bir herifle evlenmiş Rus para avcısına hasetlik etmek....Şimdi o Rus abla da kıskançlıkta haklı tabi, veli nimeti elinden gider mazallaaaah

Siz 2.eş falan mısınız, şu mesajı üretecek baika cilalı kafa tanımıyorum çünkü

Afra tafra yapıp triplere gireceğine seni okutsaymış. Boşa atıp doluya tutmakla baba olunmuyor maalesef. Anneniz de siz de aşırı naifsiniz. Ben olsam iskele babası olduğunu bu adamın yüzüne vururdum.
İnanın o konu apayrı bir boyut ve içimde ona karşı asla dinmeyecek bir öfke var .
Hep hemşire olmak istemiştim . Lisede puanım bulunduğum şehirdeki sağlık meslek okuluna yetmedi ama yarım saat uzaklıktaki bir yere yetiyordu . Annem göndermekte ısrar etti . Ama paşa hazretleri “asla” dedi . Eğer gönderirsen gözünün önünden ayırırsan ve başına bi iş gelirse sorumlusu sensin sen bakıyorsun. Ben izin vermiyorum. Konu kapandı. Üni de de aynı şeyi yaptı . Maddi durum el verse dinlemezdim üniversitede onu . Adalet bitirdim bende seviyorum bölümümü ama atanamadım . Pilates eğitmenliğinden yürümeye çalışıyorum şu sıra . Özetle önüme hep bir engel koydu ve düşündükçe kızıyorum

Özel gün dediğiniz bayram değil, seyran değil adamın kızının düğünü. 1 günlüğüne anlayış gösterip, bir kereliğine de kocişinizi kolunuza takıp nispete gitmezseniz kimse ölmez. Dünya sizin etrafınızda dönmüyor. Siz geziceksiniz diye neden bir gelin kendi düğününde şekilsiz bir duruma düşsün? Olgunluktan hiç nasibinizi alamamışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…