Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
rahat ol arkadaşım 2 ay geçsin senden önce oh bee ne güzelmiş insanın kendine ait evi olması demezse bende bişey bilmiyom çok örneğini yaşadı arkadaşlarım
bide kocanın taktiğini benim erkek kardeşimde uyguluyor kendi ağzından dinledim ayrı eve çıkarsak anem olmıycağı için çekinceğim kimse olmaz sana burdaki kadar hoş görülü olmam hakettiğin gibi davranırım allttan almam buradaki kadar anlayışlı olmam v.s ama sana tavsiyem ona ayrı eve çıktığınızda özel sofralar süprizler yani yanlız olmanın keyfini çıkaracağı ortamları yaşattki iyki seni dinledim desin
Ben aynı durumda olsam özellikle ilk birkaç hafta o gelmeden önce saçımı makyajımı yapar, ilgisini çekecek kıyafetlerle evde gezerdim. Akşam gelince birkaç dk sarılıp öperdim. Yani eskiden yapamayıp hayalini kurduğunuz ne varsa işte... Ayrı evin bir nimet olduğunu ve rahat olmanın bambaşka bir şey olduğunu gösterirdim. Birkaç gün sonra da seni ilk kez istediğim gibi karşılayabiliyorum filan dersiniz. Geçmişte orda kaldığına bile pişman olur
Yok ya bu konuyu ekim ayında açmış.
Merak edip konuyu hortlatan arkadaşlar olmuş, aralık ayında açtığı konuyu gördüm bende ozaman ayırmış evi.
Fake meselesi yok yani:)