kızlar merhabalar , 1,5 yıllık erkek arkadaşımla karışık , ayrı düğün yüzünden ayrılma safhasına geldik. ailesi biraz dindar 15 gün önce isteme oldu herşey tamamlandı ama düğün konusunda anlaşılamadı. onlar ayrı düğün yani haremlik selamlık istiyorlar biz karışık düğün istiyoruz. ben kesinlik istemiyorum ben yukarda damat aşağıda olucak ne evlendiğimi anlayacam ne güldüğümü. ayrılmayı düşünüyorum ailesi karşı bizimkilerde o düğüne karşı kararsız kaldık. şuana kadar onlarda hiç karışık düğün olmamıs biz ilk olucaz olursa birazda ondan çekiniyor ailesi sanırım ama bu beni ilgilendirmez insan hayatında 1 defa evleniyor. Ayrı düğün yapsak benim içide ömür boyu ukte kalıcak gerekirse hep lafını yapıcak duruma gelicem , karışık düğün yapsak onlar çıldıracak. çok kararsız kaldım ve çok korkuyorum ilerde daha çok sorun olur diye.:2:
kızlar merhabalar , 1,5 yıllık erkek arkadaşımla karışık , ayrı düğün yüzünden ayrılma safhasına geldik. ailesi biraz dindar 15 gün önce isteme oldu herşey tamamlandı ama düğün konusunda anlaşılamadı. onlar ayrı düğün yani haremlik selamlık istiyorlar biz karışık düğün istiyoruz. ben kesinlik istemiyorum ben yukarda damat aşağıda olucak ne evlendiğimi anlayacam ne güldüğümü. ayrılmayı düşünüyorum ailesi karşı bizimkilerde o düğüne karşı kararsız kaldık. şuana kadar onlarda hiç karışık düğün olmamıs biz ilk olucaz olursa birazda ondan çekiniyor ailesi sanırım ama bu beni ilgilendirmez insan hayatında 1 defa evleniyor. Ayrı düğün yapsak benim içide ömür boyu ukte kalıcak gerekirse hep lafını yapıcak duruma gelicem , karışık düğün yapsak onlar çıldıracak. çok kararsız kaldım ve çok korkuyorum ilerde daha çok sorun olur diye.:2:
ben şart koştum nişanlıma o zmn ne nişan ne kına gecesi ne düğün olsun diye sadece aile arası düz nikah oldu bitti tmm dedim onada nişanlım karşı çıktı olmaz öyle şey eğlenceli olsun dedi.
Karışık düğün olursa bnm ailem mazlum durumda olucak , ayrı düğün olursa kendi ailem mazlum durumda olacak. Benim kendi istegim karışık olması ki en güzeli öyle. o da çok ailesine itiraz edemiyor ondan dolayı karışıyor işler.
nikahtada ne gelinlik giydiğimi ne evlendiğimi hiç birşey yaptığını alıyor insan o da daha kötü .. off
benc sırf düüğn konusu değil sorun olan..
bu kadar kapalı bir aileye gelin olunca mutlu olabilecke misin???
Haremlik selamlık düğün isteyenleri anlamıyorum hiç,bunlar ilerisi için sinyalleri veriyorlar ...
Her iki tarafta aynı şeyi ister tamam derim de,burada durum farklı tabi...
anlamıyorum zaten öylelerini haremlik selamlık olunca dindar karışık olunca dinsiz mi oluyorlar düğüne gelen her erkeğe sapık gözüyle bakıyorlar o zaman , benim sülalemde hacı hoca çoğu defalarca hacca gitmiş insanlar düğüne de giderler kimisi oynar kimisi oynamaz ama kimseye aaa erkeklerin önünde oynuyo diye de yargılamazlar , bence bazı insanların içleri kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?