- 16 Ocak 2020
- 164
- 73
- 28
- Konu Sahibi Mericeyncim
Merhaba hanimlar. Çalıştığım yere sık sık gelen bir bey var ve kendisinden çok hoşlanıyorum.ancak söyle bir durum var başlıktan anlaşılacağı üzere hem madden hem manen ayrı dünyaların insanlarıyız.madden farkimz kendisi diyelim sivasta yaşıyoruz sivasin zenginlerinden tanınan sevilen sayılan bir insan. Toprak zengini ama bu benim umurumda değil.manen farkımız ise ben muhafazakar bir kişiyim o ise eleştirmek için söylemiyorum sadece farkımızı anlayabilmeniz için oruç tutmaz ve hatta ramazanda içki içer. O derece farklıyız.diger yandan öyle kibar öyle efendi öyle nazik ki kendimi alıkoyamıyorum ona kapilmaktan. Ara ara bana bakıyor hatta konuşmaya çalışıyor özellikle yalnızken sohbet etmeye calisiyor espriler yapıyor gibime geliyor fakat bu farklardan dolayı bir turlu cesaret edemiyorum adım atmaya ne dersiniz kendimi çekmeye devam edeyim ki yoksa Oluru var mıdır?kendimi ona layık göremiyorum
yakıştıramıyorum hatta. Adam elinibsallasa ellisi zengin görmüş geçirmiş benle olsa olsa gönül eğlendirir sonra sıkılır gider diye korkuyorum