- 23 Ağustos 2012
- 51.174
- En iyi cevaplar
- 1
- 238.212
- 898
- Konu Sahibi Mericeyncim
Sivas'ta yasiyoruz demis, ven de Sivas'ta yasiyorum ?
Valla Sivas mı yoksam diyorum şu an sizin oranın zenginleri kimler mesela?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sivas'ta yasiyoruz demis, ven de Sivas'ta yasiyorum ?
İfşalanmayalım olmazzValla Sivas mı yoksam diyorum şu an sizin oranın zenginleri kimler mesela?
![]()
İfşalanmayalım olmazz![]()
Tamamen bi yanlis anlasilmaydiTakipliyorum seni mabelle valla sende çok iş var kzıımmmm şu konudan çıkıp adam kim diye soran tek üye sendin. Gözümde 20000000000 puan topladın şu an![]()
Gene profilini kapayınca konuları gorünmeyen sanan bir üyecik konularıda hep bu kişiyle alakalıHatırlıyorum işte sizi aynı üyesiniz. Bence çok kafasının içinde yaşayan birisiniz sürekli platonik takılıp karşıda da bir hoşlantı var sanıyosunuz. Halbuki onlar gayet arkadaşça hisler içerisindeler.
Gene profilini kapayınca konuları gorünmeyen sanan bir üyecik konularıda hep bu kişiyle alakalıbidr ağzı kokan ablasının kuzusu var
zengin adam da sana kalmıştı cici kıss
Kendimi ona layık görmüyorum diyerek zaten 1-0 geride kalmışsınız isteseniz de olmaz. Benimle gönül eğlendirecek elini sallasa ellisi bir adamla işim olmaz deyip önünüze bakabilirsinizMerhaba hanimlar. Çalıştığım yere sık sık gelen bir bey var ve kendisinden çok hoşlanıyorum.ancak söyle bir durum var başlıktan anlaşılacağı üzere hem madden hem manen ayrı dünyaların insanlarıyız.madden farkimz kendisi diyelim sivasta yaşıyoruz sivasin zenginlerinden tanınan sevilen sayılan bir insan. Toprak zengini ama bu benim umurumda değil.manen farkımız ise ben muhafazakar bir kişiyim o ise eleştirmek için söylemiyorum sadece farkımızı anlayabilmeniz için oruç tutmaz ve hatta ramazanda içki içer. O derece farklıyız.diger yandan öyle kibar öyle efendi öyle nazik ki kendimi alıkoyamıyorum ona kapilmaktan. Ara ara bana bakıyor hatta konuşmaya çalışıyor özellikle yalnızken sohbet etmeye calisiyor espriler yapıyor gibime geliyor fakat bu farklardan dolayı bir turlu cesaret edemiyorum adım atmaya ne dersiniz kendimi çekmeye devam edeyim ki yoksa Oluru var mıdır?kendimi ona layık göremiyorumyakıştıramıyorum hatta. Adam elinibsallasa ellisi zengin görmüş geçirmiş benle olsa olsa gönül eğlendirir sonra sıkılır gider diye korkuyorum
Admın bundan haberi var mı pekiBir de öyle bir yazmış ki sanki adam ilgisini somut olarak belli etti, açıldı da kızımız maddi manevi farklılıkları düşünmek için süre istedi![]()
aklıma vanessa rinki geldi.o da netten stalklayıp ailesine kadar sahipleniyordu çocukların.Admın bundan haberi var mı pekiinstadan sapık gibi takip ediyor bu kadar rahat zengin bir adam seni napsın ki bide oruç tutmuyor içki içiyor diye sorguluyor
adım atmıyor ki adamın atacağını düşünüyor.ama ben atacağını hiç düşünmüyorum meselaAdımı neden sen atıyorsun ki?
Konu sahibi attığını düşünüyor ama:) ben de atsam mı diye soruyor onun için. Sanırım espri yaptığında gülecek ya da o da espri yapacak falan, adım dediği bu:)adım atmıyor ki adamın atacağını düşünüyor.ama ben atacağını hiç düşünmüyorum mesela![]()
Olmaz gibi .Merhaba hanimlar. Çalıştığım yere sık sık gelen bir bey var ve kendisinden çok hoşlanıyorum.ancak söyle bir durum var başlıktan anlaşılacağı üzere hem madden hem manen ayrı dünyaların insanlarıyız.madden farkimz kendisi diyelim sivasta yaşıyoruz sivasin zenginlerinden tanınan sevilen sayılan bir insan. Toprak zengini ama bu benim umurumda değil.manen farkımız ise ben muhafazakar bir kişiyim o ise eleştirmek için söylemiyorum sadece farkımızı anlayabilmeniz için oruç tutmaz ve hatta ramazanda içki içer. O derece farklıyız.diger yandan öyle kibar öyle efendi öyle nazik ki kendimi alıkoyamıyorum ona kapilmaktan. Ara ara bana bakıyor hatta konuşmaya çalışıyor özellikle yalnızken sohbet etmeye calisiyor espriler yapıyor gibime geliyor fakat bu farklardan dolayı bir turlu cesaret edemiyorum adım atmaya ne dersiniz kendimi çekmeye devam edeyim ki yoksa Oluru var mıdır?kendimi ona layık göremiyorumyakıştıramıyorum hatta. Adam elinibsallasa ellisi zengin görmüş geçirmiş benle olsa olsa gönül eğlendirir sonra sıkılır gider diye korkuyorum
Konu sahibiyle neden dalga geçtiğimizi anlayamadım ben, sanırım iftar sonrası henüz toparlanamadımadım atmıyor ki adamın atacağını düşünüyor.ama ben atacağını hiç düşünmüyorum mesela![]()
Adama sıcak davranmayı kastediyorsa sorun olmaz da, hayat tarzları bahsettiği gibi farklı ise hiç o toplara girmeye lüzum yok, biraz mantık.Konu sahibi attığını düşünüyor ama:) ben de atsam mı diye soruyor onun için. Sanırım espri yaptığında gülecek ya da o da espri yapacak falan, adım dediği bu:)
Şimdi soğuk yapıyor olabilir adam da derdi ne bunun diyordur
Ayyy deme ya konularim görünmüyor sanıyordum aahahaha yani isterdim ki hep başkalarıyla ilgili konu açayım amaa midem ancak birisini alıyor geniş mezhepli değilim. Zengin adam bana kalmaz tabi zenginliginden hoşlanıyordur halbuki sizin gizli cilalı beyinler dururken ben kimim zengo kimGene profilini kapayınca konuları gorünmeyen sanan bir üyecik konularıda hep bu kişiyle alakalıbidr ağzı kokan ablasının kuzusu var
zengin adam da sana kalmıştı cici kıss
Ayy kiz sen hala benim konumda misin işsizBir de öyle bir yazmış ki sanki adam ilgisini somut olarak belli etti, açıldı da kızımız maddi manevi farklılıkları düşünmek için süre istedi![]()
Aaa halbuki bir dahaki esprisine güleyim bari adam da anlasın gönlüm olduğunu diyordum.Konu sahibi attığını düşünüyor ama:) ben de atsam mı diye soruyor onun için. Sanırım espri yaptığında gülecek ya da o da espri yapacak falan, adım dediği bu:)
Şimdi soğuk yapıyor olabilir adam da derdi ne bunun diyordur
Kiz ben daha ilerisiyim anlatmayayim şimdiaklıma vanessa rinki geldi.o da netten stalklayıp ailesine kadar sahipleniyordu çocukların.![]()
![]()