Ayrı Dünyaların Mı İnsanıyız?

Sosyo kültürel seviyenin altında erkekler seksi geliyor galiba sana.

Benim erkek arkadaşımın proje grubu vardı ödevleri kahvede yapıyorlardı ilk başta şaşırmıştım ama düşününce aşırı mantıklı çay 1 tl falandır o zamanlar bedava gibi istediğin kadar iç + kart okey oynarken bir yandan da ödev çıksın aradan süper ortam sjsjsjs keşke bizde girebilsek niye ben starbucksta latteye 20 tl veriyorum :')

bence hos bir kombinasyon ama amasi var. siz nekadar nazikseniz o okadar kaba gibi bir durum oldu

Heyecan arıyorsan bungee jamping, rafting, yamaç paraşütü, tırmanış falan yap. Emin ol daha fazla fayda elde edersin.
Ailesine gelene kadar elemanda iş yok.

Mercedes alacak parasi olan mercedes alir, tuhaf zevki tofaşsa onu da alir ama uzun sureli ilişki icine girmez tofaşla, hobi olarak kullanir arada kullanir.

Mercedes alacak adamin sadece tofaşi oldugunu hiç gormedim. Tofaşa o kadar tutkun olan da şikayet etmiyordur zaten bu arabanin şurasi şöyle, burasi boyle diye sonucta tofastan bir mercedes performansi beklememek gerektigini bilir. Bekleyecekse direkt mercedes alir.

Kahveye gitmek ne ya? Yani küçümsemek için söylemiyorum ama benim dedem bile gitmezdi kahveye ki bu devirde artık neredeyse kimse gitmiyor. Bana itici geldi açıkçası

Yani uzun süreli ilişki içine girmiş değilim, hatta ilişki içine girmiş değilim.

Hayat tarzlarınız birbirine uygun değil mutsuz olursunuz bence sürdürmeyin. İlişkinin başında gözünüze gelmeyen farkılılıklar ileride sorun oluyor.

Üzülürek olmaz gibi geldi

Bildiğim kadarıyla epey farklı sevgililer için konu açtınız burda . Buluşmak için sırada baya iyi özellikte kişiler de var. Bu kadar kişiyi nerden buluyorsunuz acaba Ben cidden bir tek insan bile bulamıyorum da . Eleştiri amaçlı değil yanlış anlamayın hakkaten merak ettim . Umutsuzum çünkü biraz . Belki bi öneri olur bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…