Ayrı Dünyaların Mı İnsanıyız?

polis mi bu adam da ?

Arkadaş ortamı, sosyal medya.

Oğlum uyusun özel mesaj atıcam.
Özellikle tercih ettiginiz konsept veya ilginizi ceken 2 3 ornek verirseniz benzerlerini atayım
Arkadaşlarımla tercih ettiğimiz bi konsept yok aslında. Lezzetli olsun, bi de onlar biraz mekanın cool olmasına da önem veriyorlar. Uzakdogu, Italyan olur, hamburgerci olur :)

İlk sayfada biri yoklukta mısınız yazmış, yorumu hoşuma gitmemişti ama wtf? Taksi şoförü? Küçümseme değil ama kahvehaneye giden adam mühendis olsa ne yazar zaten.

İlk sayfada biri yoklukta mısınız yazmış, yorumu hoşuma gitmemişti ama wtf? Taksi şoförü? Küçümseme değil ama kahvehaneye giden adam mühendis olsa ne yazar zaten.
Babasının durağında çalışıyor ve kahveye gittiğini ne yazık ki yeni öğrendim.
Ilk buluşmalarımızda falan izlediğimiz yabancı dizilerden falan bahsediyorduk. Dracula bilmem ne izleyen adamın kahveye gideceğini tahmin edemedim.

Doğru söyle, adam çok mu seksi? bu kadar fiyasko detaylara rağmen hala siz olsanız diye sorman... herhalde cinsel çekim falan yüksek?

valla bu taksici aklı başında bir adamsa eski ilişkileriniz de olduğu gibi sizi kullanan üzen kadınlık onurunuzla oynayan adamlardan değilse biraz daha vakit geçirip tanı derim.

ben egede yaşıyorum
burada ufak yerlerde bi emmilerin gittiği kahveler var- bazılarına gençler de gidiyor
bir de balıkçı barınağı filan var. bildiğiniz kahve yani aslında o da. salaş 1-2 yer var ama o da öyle ki mesela şimdi gitseniz kapalıdır. gitmeden sahibini aramanız sobayı filan yaktırmanız lazım :)

"kafe" de var ama çay 10 kahve 25 lira olan kafede buranın yerli halkı nasıl otursun. nasıl derken şöyle kahveye neden gidiyorlar eli boş kış sezonu (burada işler mevsimlik) 4-5 çay-kahve içiyor mesela. kafelerde öyle bir ortam yok ve hesap da kol gibi oluyor.

e gitmesin dersen işi esnaflık olan ticaret yapan adam gider arkadaşlar. bu işler kafelerde olmuyor. emlak, taksi, dükkan arsa al-sat böyle işleri olan adam kahveye gider. hatta sevmese bile arada gider kendisini gösterir. hele böyle küçük yerlerde.

lanet olsun, parson "nalet" olsun kahve kültürüne, orası ayrı.

Doğru söyle, adam çok mu seksi? bu kadar fiyasko detaylara rağmen hala siz olsanız diye sorman... herhalde cinsel çekim falan yüksek?
Of performansı öyle böyle değil. Sırtı o kadar geniş ki tank gibi adam.
Harun Sinanoğlu'na da benziyor.

Of performansı öyle böyle değil. Sırtı o kadar geniş ki tank gibi adam.
Harun Sinanoğlu'na da benziyor.
Evlenince seks bomb da olsa rutine binecek, kaçış yok. Dengin biri değil, ve sadece seks de evliliğin sürmesi için yeterli olmaz.

valla bu taksici aklı başında bir adamsa eski ilişkileriniz de olduğu gibi sizi kullanan üzen kadınlık onurunuzla oynayan adamlardan değilse biraz daha vakit geçirip tanı derim.
Ceycey kısa süredir gorusuruyoruz ama yaptığı bazı şeyler beni etkiledi. Misal üst komşularımızla alakalı bazı sorunlar yaşıyoruz. Kaç defa uyardık, polislik olduk. Annem uyarabilecek bir erkek arkadaşın var mı dedi. Neyse annemle telefonda konuştular. Bayağı sizli, bizli konuşmuş. Annem çocuğum yaşındasın harçlıksız olmaz demiş. Kabul etmemiş. Annem de o zaman üyeliğimizin olduğu spaya gidip kendine masaj yaptiracaksin demiş. Kabul etmemiş. Annem ısrar edince, nasıl isterseniz demiş.

Niye bu kadar çok detay verdim bilmiyorum ama etkilendim bu davranışından. Başka biri olsa yeni tanıştığı bir kadının annesiyle konuşmak istemezdi muhtemelen. Korkardı.

bu cidden etkileyici bir davranış da bana hayat tarzları çok uçta geldi, spaya giden kayınvalide kahveye giden adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…