- Konu Sahibi pembeseker06
-
merhaba arkadaşlarrr ben bir bucuk yıllık evlıyım ve eşımın ailesiyle yaşıyorum ve kayınvalidem aşırı korumacı ve herşeye müdahale ediyor ben eşimle konusurken konuya dalıyor...atıyorum biz pcden bişeylere bakıyoruz neye bakıyosunuz diye gelip aramıza giriyo..hatta bi örnek veriyim biz eşimle sahilde yürüyorduk oda eşiyle arkamızdan geliyordu ben eşime şakayla karışık seninde gözlerin durmuyo kızlarımı kesiyorsun dedim güldüm oda pat atladı kimseye bakmaz benim oğlum dedi öptü...yazlıktayken bi kaç kerede sabah pat diye odaya daldı...
Geliyo çocuk gibi eşimle ilgileniyo...bi kere ayağı yara olmuştu dedim ben krem sürcem benden önce gitmiş krem sürüyo...ben bi elbise alıyor aynısını alıyo....kısacası oğlunu paylaşamıyoruz...
Banyo desen oda sorun oluyor benim ailem bu konuda çok hassastır ama bunlar önemsemiyo çocugun banyo yapması gerekirmi diye bile sormadan biz uyanınca hemen ablanı getir bu gün bize gelcek vs...bişeyler buluyolar..banyo yaparken banyonun önünde dolaşıp duruyolar bana bunlar bile batıyor artık çünki düşüncesizler...
Görümcemin bebeği var ne zaman eve gelse yatak odasının kapısındalar dayısııı bak kim geldi ...dayısının tek aşkı geldi vs..kayınpederim iyi bir insan ama onada bazen sinir oluyorum mesela 9dan sonra banyo yapmayın suyu fazla açmayın elektiriği kapatın vs vs ....
Eşimin haftada bir günlük izni var ve hep beraber geçiriyorz akraba ziyaretleri bitmiyor onlar planı yapıyo biz uyğuluyoruz...eşim çok sayğılı ve ailesine çok düşkün itiraz etmiyor çok önemli işi yoksa...neyse bende haliyle ayrı ev istiyorum fakat eşim nakit paramız olmalı ben özel sektördeyim o yükün altına gıremem yarın beni çıkarmayacakları belli değil diyor okadar borç üstümüze kalır diyor...kiraya çıkalım diyorum geçinemeyiz diyor biraz sabret diyor...teyzesi bize söz verdi evini satınca bize yardım edicek onu bekliyelim diyor...şimdi 1 aydır eşim babasına araba almaya karar verdi bana rahat etmek istemiyormusun onlarında arabası olsun biz rahat takılalım diyor....kızlar ne yapmalıyım sizce araba konusunda destek oldum ona hatta araba pazarına galarilere bile gittim onunla ama borcada girmesini istemiyorum evimiz eşyamız hiç birşeyimiz yok...bi taraftanda diyorum bunların altında araba olmazsa biz ayrılsak bile eşimi rahat bırakmazlar=( ne yapmalıyım sizce bi akıl verin
afakanlar bastı bu devirde aynı evde kalmayı kabul etmek demek.....
birlikte yaşamak o kadar zorki, çeken bilir derler,canım meden birlikte oturmayı kabul ettin başından,daha sonra ayrılmaz zor olur,bende yeni evliyken,3.5 yıl birlikte oturdum,özel namına bir şey yoktu,kv biz yatak odasındayken çalmadan direk dalardı içeriye,eşim bir kaç kez ikaz etti,sonra bıraktı,off daha neler neler,sonra iş için geldik,ist,13 yıl çekirdek aile idik,4 yıl önce kp,rahmetli oldu,zaten çıkmazda olan evlilik,içinden çıkılmaz bir hal aldı,ahh neler etti bana,kendi evimden beni kovdu,eşim onunla bir oldu beni boşamaya kalktı,kaç kez gittim evimden,en son 1.5 yıl önce,yine kv yüzünden evimden çıkıp sığınma evine gittim,kaldım 1 ay,ordan çıktım,iş buldum,çalıştım 1 ay,daynamadım,evime yalvar yakar ddüm,kv evimdeydi ben gelince,dertlerim azdı bak yazınca yine,şimdimi daha berbat herşey,ne yapsam yaranamıyorum,el üstünde tutuluyor,kızı haksızda olsa,onu affediyor,ben bir şey desem,adım gelin,hemen beni zehirledin,kalbime inecek diyor,öyle çok gezme seviyorki,74 yaşında,ister gece gündüz gezeyim,artık gına geldi içime onunla her yere birlikte gitmekten,sıkıldım yaa,gidiyoruz,millete saçma saçma şeyler anlatır,çene hiç durmaz herkese akıl verir,hele çocuklu anne varsa,şunu yedir bunu yedir,üşütme,uyut,şunu yap bunu yap,isterki hep dinlesinler,yaa ben onun yanında rahat edemiyorum,hep gençler var,onlarda rahat edemiyor yanında,hep konuşmalarımı düşünmek zorundayım,fenalık geldi artık,bir arkadaş çağırır benden önce çıkar,kapıya,dedim bu akşam,bugünde beraber gidelimde,ben artık yanlız gidicem,senin yanında rahat edemiyorum,tek başıma gitmek istiyorum artık,bana dedi,sen git gelmiyorum,sana gelmişim şuraya misafirliğe,bana bunu yapıyorsun,ben senle memlekette ylemi yaptım,yalan yaa, gidiyordu gelmiyordu akşama kadar,unutuyor işte,neyse dedim gel hadi acıfım ona yine,yok gelmem dedi,sorarlarsa getirmedim dersin dedi,bana yaptığı tam psikolojik sıkıntı,astı suratını küstü,dedim bak burası benim evim,ben istersem yanlız giderim,bazende sen gelirsin,ama yok,yok beni zehirledin yok ölüyordum az daha,bana acındırıyor kendini,turp gibi yaa hiç birşey olduğu yok,eşimede dedim,bak annen her yere gelmek istiyor,ben biraz yanlız gidicem,orda gençler var,söyledim annene ama bana darıldı,sana bir şey derse sende böyle söyle dedim,eşim olur dedi,sen git o otursun yaşlı,ne işi var dedi,yaa bıktım artık sabır sabır nererye kadar,canım berabersen işin çok zor,akıllı ol kendini ezdirme,yeri gelinc hayır demeyi bil,susuma derdini anlat,yoksa çok ezilirsin ben gibi,eşine de söyle,ne arabası de,eşyamız yok evimiz yok,ben beraber oturmak istemiyorum,o parayı kendimize birktirelim de,ev üstüne ev olmuoyor,yol yakınken çıkmaya çalış ayrı eve,gerekirse sende çalış,çık boyunduruklarından,özgürlük gibisi yok,ben evimde,rahat bir kahvaltı bile yapamıyorum,sürekli diken üstündeyim,üstümde dağlar kadar yük var gibi baskı altındayım devamlı,seni çok iyi anlıyorum,huzur yok,
bence o koca konu sahibi dirensede o arabayı alır ayrı eve de çıkmaz....bu kadınlar neden kendine değer vermez iki tatlı söz bi güleryüze kanar? yahu baştan nıye dıretmedin arkadaş aynı evde oturmak ne demek ya ? imkanınız yoksa evlenmeseydiniz sanki kaçıyormuş gibi...çok üzülüyorum böyle olunca...kadınların akıllı olmayışlarına açıkgöz davranmayışlarına herkesi sırtlarına alıp taşımalarına dayanamıyorum...
merhaba arkadaşlarrr ben bir bucuk yıllık evlıyım ve eşımın ailesiyle yaşıyorum ve kayınvalidem aşırı korumacı ve herşeye müdahale ediyor ben eşimle konusurken konuya dalıyor...atıyorum biz pcden bişeylere bakıyoruz neye bakıyosunuz diye gelip aramıza giriyo..hatta bi örnek veriyim biz eşimle sahilde yürüyorduk oda eşiyle arkamızdan geliyordu ben eşime şakayla karışık seninde gözlerin durmuyo kızlarımı kesiyorsun dedim güldüm oda pat atladı kimseye bakmaz benim oğlum dedi öptü...yazlıktayken bi kaç kerede sabah pat diye odaya daldı...
Geliyo çocuk gibi eşimle ilgileniyo...bi kere ayağı yara olmuştu dedim ben krem sürcem benden önce gitmiş krem sürüyo...ben bi elbise alıyor aynısını alıyo....kısacası oğlunu paylaşamıyoruz...
Banyo desen oda sorun oluyor benim ailem bu konuda çok hassastır ama bunlar önemsemiyo çocugun banyo yapması gerekirmi diye bile sormadan biz uyanınca hemen ablanı getir bu gün bize gelcek vs...bişeyler buluyolar..banyo yaparken banyonun önünde dolaşıp duruyolar bana bunlar bile batıyor artık çünki düşüncesizler...
görümcemin bebeği var ne zaman eve gelse yatak odasının kapısındalar dayısııı bak kim geldi ...dayısının tek aşkı geldi vs..Kayınpederim iyi bir insan ama onada bazen sinir oluyorum mesela 9dan sonra banyo yapmayın suyu fazla açmayın elektiriği kapatın vs vs ....
Eşimin haftada bir günlük izni var ve hep beraber geçiriyorz akraba ziyaretleri bitmiyor onlar planı yapıyo biz uyğuluyoruz...eşim çok sayğılı ve ailesine çok düşkün itiraz etmiyor çok önemli işi yoksa...neyse bende haliyle ayrı ev istiyorum fakat eşim nakit paramız olmalı ben özel sektördeyim o yükün altına gıremem yarın beni çıkarmayacakları belli değil diyor okadar borç üstümüze kalır diyor...kiraya çıkalım diyorum geçinemeyiz diyor biraz sabret diyor...teyzesi bize söz verdi evini satınca bize yardım edicek onu bekliyelim diyor...şimdi 1 aydır eşim babasına araba almaya karar verdi bana rahat etmek istemiyormusun onlarında arabası olsun biz rahat takılalım diyor....kızlar ne yapmalıyım sizce araba konusunda destek oldum ona hatta araba pazarına galarilere bile gittim onunla ama borcada girmesini istemiyorum evimiz eşyamız hiç birşeyimiz yok...bi taraftanda diyorum bunların altında araba olmazsa biz ayrılsak bile eşimi rahat bırakmazlar=( ne yapmalıyım sizce bi akıl verin
görümcemin bebeği var ne zaman eve gelse yatak odasının kapısındalar dayısııı bak kim geldi ...dayısının tek aşkı geldi vs..Kayınpederim iyi bir insan ama onada bazen sinir oluyorum mesela 9dan sonra banyo yapmayın suyu fazla açmayın elektiriği kapatın vs vs ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?