- 11 Eylül 2022
- 13
- 4
- 6
- 32
- Konu Sahibi Yeni1sayfa
-
Annenizin bir geliri var mı? Eğer bir geliri yoksa destek olacaksınız iki eve yetişebilir misiniz?Merhaba arkadaşlar ben 33 yaşındayım ve artık annemle aynı evde kalmak istemiyorum çünkü hiç anlaşamıyoruz. Evin giderlerini ben ve abim karşılıyoruz ama abim de evli olduğu için yetiştiremiyor daha çok ben karşılıyorum o yüzden param kalmıyor.
Aslında ayrı eve çıkabilirim ama maddi olarak zorlanıyorum borçlarımız çok ve maaşımdan bana sadece 10 bin kalıyor ve ayrı eve çıkamıyorum, siz olsanız ne yapardınız, paranızı nasıl yönetirdiniz bana bi akıl verin lütfen.
Annemin hiç geliri yok rahatsızlıkları var çalışamıyor da ve bende 2 eve yetişemezsem diye çıkamıyorumAnnenizin bir geliri var mı? Eğer bir geliri yoksa destek olacaksınız iki eve yetişebilir misiniz?
Annemin maaşı yok, ev kendimizin ama evin kredi borcu var birde akrabamıza borcumuz var, borç 2 yıl daha bitmez, evet 2 eve bakmam gerekiyor. Bunları ben hep düşündüm işin içinden çıkamadım o yüzden burda farklı ve parlak fikir veren olursa diye yazdımAnnenizin maaşı var mı, ev kendinizin mi, borçlar kimin/neyin borçları? Ne zaman bitecek? Siz ayrı eve çıksanız annenizin giderleri için destek olmaya devam edeceksiniz değil mi?
Evlenmek istemiyorum çünkü evlenince yine annemle yaşadığımdan farkı olmayacak önce yaşamak istiyorumBu durumda olanlar genelde evlenip gidiyorlar ama planda yoksa tabi birikim yapıp ayrılmak şart.
Napacak anneniz o zaman? Evli abiniz bile destek olmaya çalışıyorsa anne kız geçinmeye bakın kirada olmak kolay mı hele ki on bin TL ile imkansız.Annemin hiç geliri yok rahatsızlıkları var çalışamıyor da ve bende 2 eve yetişemezsem diye çıkamıyorum
Annemin maaşı yok, ev kendimizin ama evin kredi borcu var birde akrabamıza borcumuz var, borç 2 yıl daha bitmez, evet 2 eve bakmam gerekiyor. Bunları ben hep düşündüm işin içinden çıkamadım o yüzden burda farklı ve parlak fikir veren olursa diye yazdım
Evet bana da imkansız gibi geliyor işte farklı bi bakış açısı varsa diye yazdım yoksa her şeyi düşündüm ve düşündüğüm için harekete geçemiyorumNapacak anneniz o zaman? Evli abiniz bile destek olmaya çalışıyorsa anne kız geçinmeye bakın kirada olmak kolay mı hele ki on bin TL ile imkansız.
Amin bana dua edin valla hayatımı adadım desem yeridir, işimi de çok seviyorum başka iş düşünmüyorum inşallah maaşıma zam gelirde bu evden kurtulurum.Umarım çok yüksek maaşlı bir işiniz olur. İnanın durum hiç kolay değil. Belirli bir yaştan sonra da aileyle yaşamak da inanılmaz zor bir durum. En kısa zamanda düzene girmesini diliyorum.
Evet bunları hep düşündüm başka bakış açısı arıyorumTamamda 10 bin kalıyor dıyorsunuz .. başka bir kira ve birsürü masrafı nasıl karşılayacaksınız
Kaldıki .. annenizin gelırıde yokmus
Bence o evde kendınıze alan olusturun ve annenızle iyi gecınmeye bakın . Ayrı bır ev cok zor
Evet 2 eve bakmak şimdilik mümkün gözükmüyor, uyumlu olayım desekte bi yerde olmuyor ve bu sürekli oluyor kaldım burdaYok malesef hiçbir şekilde iki eve bakamazsınız. Annenizle neden anlaşamıyorsunuz?
Yani o da tuhaf çocuklarımın eline bakıyorum biraz uyumlu olayım demiyor mu? Ev kendinizinmiş gerçi borcu varsa kiradan farkı da olmaz , herhangi bir fikir gelmez bu şartlarda ayrı eve çıkamazsınız çünkü
Annenizle sorunlarınızı konuşun bir orta yol bulun. Bu şekilde 2 eve bakmanız zor. Dışardan bürün kardeşler birleşip bir ssk vs yapsanız emekli olsa bir yerden ya da devletin yardımları var mı? Bir araştırın. Nerede yaşıyorsunuz bilmem ama 10000 ile ayrı ev çok zor.Annemin hiç geliri yok rahatsızlıkları var çalışamıyor da ve bende 2 eve yetişemezsem diye çıkamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?