- 29 Kasım 2017
- 23
- 2
- 1
- 34
- Konu Sahibi Kumsalceren
-
Olusabilecek sorunları gözardı edip ölümüne "evet" demek bu her kadının yaptığı yanlış zaten..
Dinimizcede caiz değil eşinin erkek kardeşi ve babası ile aynı evde bulunman. Ne diyeyim ki Allah yardımcın olsun[/QUOT
Amin çok teşekkür ederim
Eşimin erkek kardeşi değil görümcemin oğlu
Ona zaten seneye kışa kadar zaman tanıdım yapmadığı takdirde annemde kalmamı istemiyor bende ozamana kadar düşüneceğimO zaman son çare Bebeğinizi de alıp ailenizin yanına dönmek ve ayrı ev açılmıyorsa geti gelmeyeceginizi gbelirtmek bence
Allah yardımcınız olsun
Seneye kış cok uzun değil mi??Ona zaten seneye kışa kadar zaman tanıdım yapmadığı takdirde annemde kalmamı istemiyor bende ozamana kadar düşüneceğim
Şu yönden düşündüm seneye yazın araba borcu bitecek daha rahat olur diye düşünerek söyledimSeneye kış cok uzun değil mi??
Araba borcu biter başka bişey çıkarŞu yönden düşündüm seneye yazın araba borcu bitecek daha rahat olur diye düşünerek söyledim
Pek umudum yok gibi açıkçası umarım beni düşünür biraz olsun rahat ettirir yoksa evliliğimizde iyi gitmez diye düşünüyorum
Şu yönden düşündüm seneye yazın araba borcu bitecek daha rahat olur diye düşünerek söyledim
Pek umudum yok gibi açıkçası umarım beni düşünür biraz olsun rahat ettirir yoksa evliliğimizde iyi gitmez diye düşünüyorum
kayınlarım evli o görümcemin oğlu görümcem boşanıp geldi oğluyla birlikteAraba borcu biter başka bişey çıkar
Kaynin evlenecek olur o olur bu olur ama sizin ayrı ev yalan olur sanki
Üstelik çocuk da var
Israr edin ayri ev olmazsa huzurun bozulavagini söyleyin eşinize
Ev almak şart değil kiraya da çıkılır ama ordu gibi yaşamak nedir
Ben kabul etmezdimkayınlarım evli o görümcemin oğlu görümcem boşanıp geldi oğluyla birlikte
Kiraya da olsa razıyım ki ben
Keşke tamam dese havalara uçarım
Ben ailemi atamam diyor bende dedim o zaman diğer abilerin attı yani öylemi atmak mı oluyor bu diyorum sanki ben ailesiyle görüştürmeyeceğim gibi konuşuyor bana
Aile yapıları biraz geri kafalı eşimdede var bu
Ben kızımın odasını ayırmam gerekiyor aynı odadayız şuan ama yaşına girdiğinde ayırmam gerekecek ama vereck odam yok başka çareside yok hadi beni düşünmüyor kızınıda düşünmüyorAraba borcu biter başka bişey çıkar
Kaynin evlenecek olur o olur bu olur ama sizin ayrı ev yalan olur sanki
Üstelik çocuk da var
Israr edin ayri ev olmazsa huzurun bozulavagini söyleyin eşinize
Ev almak şart değil kiraya da çıkılır ama ordu gibi yaşamak nedir
Bu aralar bı konu yüzünden çok yıprandım zaten sanki anormal bişey istiyormuşum gibi davranması çileden çıkarıyorBen kabul etmezdim
Ama bosanmayi düşündüğünüzü söyleyin bence
Ama siz de susarsaniz böyle devam ederBu aralar bı konu yüzünden çok yıprandım zaten sanki anormal bişey istiyormuşum gibi davranması çileden çıkarıyor
Çok tartıştığımız için takatim de kalmadı tartışacak akışına bıraktım ama onun hiçbişey yaptığı yok
En çok kendime kızıyorum nasıl böyle bişey yapmışım gözlerim mi körmüş bilmiyorum çok kızıyorum inananın kendime
Ama en çok kendisi pişman olurÇok doğru diyorsunuz
Radikal bir karar almam gerek
Ama ben eşimin zihniyetini biliyorum ona şart koşsam ayrılık konusunda direnmez git der
Kaynanam geçenlerde demişti evinizi ayırın diye eşim yok öyle şey olmax diye söylemiştikayınvalideni ve anlaşıyorsan görümceni ve eltilerini örgütlesen onlarda kocalarını..... kayınların eşine akıl verirler belki ayrı olsanız daha iyi olur gibisibnden....tabi ilişkiniz nasıl bilmiyorum ama
kadın dayanışması başka şey erkekler laf dinler belki ozaman
ben kaynanamla anlaşırım şükür genelde ona gaz veririm oda eşimin hakkından gelir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?