Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerde yaşıyosun senin sorunun ne ?Aynı durumdayım napicam bilmiyorum
BEnde orduda fatsada oturuyorum benim çocuğum yok amaSamsun anlaşamıyoruz ama iki çocuğum var küçük kadın sığınma evine gitmeyi dusunuyorum
Neden kadın sığınma evine gidesin ki ben bu konu başlığını bu yüzden açtım birlikte yol alakım diyeSamsun anlaşamıyoruz ama iki çocuğum var küçük kadın sığınma evine gitmeyi dusunuyorum
Kime nasıl guvencez ayriyetten iki çocuğum var kolay miNeden kadın sığunma evine gidesin ki ben bu konu başlığını bu yüzde açtım birlikte yol alakım diye
Yaşları kaç canım üzülme . Allah bi yol gösterir elbet bende şuan çok zor zamanlar geçiriyorum anlaşamıyorum boşanmak istiyo eşim git bile dedi ama biz gidemiyoruz niyeKime nasıl guvencez ayriyetten iki çocuğum var kolay mi
Benimki de bosanmak istemiyor ben istiyorum biri 10 aylik digeri uc yasinda cocuklarim kadin siginma evleri tek care gibi geliyor banaYaşları kaç canım üzülme . Allah bi yol gösterir elbet bende şuan çok zor zamanlar geçiriyorum anlaşamıyorum boşanmak istiyo eşim git bile dedi ama biz gidemiyoruz niye
Öyle dene o zaman canım benim sorunlarınınz neler ki bu kadar net ve sabitsin boşanma konusundaBenimki de bosanmak istemiyor ben istiyorum biri 10 aylik digeri uc yasinda cocuklarim kadin siginma evleri tek care gibi geliyor bana
Koynumda yatandan daha güvenilir olduğuna eminimNasıl güvenip de tanımadığınız insanlarla ev arkadaşı olabiliyorsunuz ? Devletin güvenilir kuralları olan ihtiyaçlarınızı karşılayan bir sistemi varken ? Bunun adı cesaret mi başka bisey mi bilemeyeceğim .
Anlaşamıyoruz uzun hikaye senin de yaşın küçükmüş netten birini bulup ayrı eve çıkmak herkese güvenilmez ıi düşün derimÖyle dene o zaman canım benim sorunlarınınz neler ki bu kadar net ve sabitsin boşanma konusunda