uyuzmuşsun, adam niye gelsin ki,
ona da bulaşır falan.
Sorununuzu açıkça tanımlarsanız , belki size yardımcı olabiliriz bilmiyorumkismile
ewt çünkü bütün gün hastanedeydim gece siz kendinize eğlence arıyorsanız bu arada benim konum değil....
delikafadulden epeydir bu kadar gülmemiştim.
arkadaşım yeniymişin tama konu açıcaksan derdin varsa derdini ayrıntılı anlatırsın arkadaşlarda yorum yapar sana yardımcı olur derdini paylaşır prtak bir yerde buluşuruz
öyle iki kelime yazarsan arkadaşlarda tabiki böyle yorumlar yaparlar
burası kk neler neler gördük biz
o yüzdende bizide anlamlısın
şimdi demişinki seini ailen benim ailem konusunda kavga çıktı gitti bir kaç gündürde aramıyor
bence sen baştan anlatsan daha iyi olur demek çok ama çok kırıldıki gitti bir akranızda kalıyor
aramıyor
kimse durduk yere gitmez aramamazlık yapmaz daha farklı laflar olmuştur
mesela şu sorulara cevap verirmisin
her tartıstıgınızda böyle çeker gidermi
kaç yıldır berabersiniz
birbirinize tartışma sırasında hoş olmayan kırıcı şeyler söyledinizmi
ha bu soruları şu sebebten soruyorum yani huyumu böyle alınganmıdır amaçlı yanlış anlama
Nelerini gördük katılıyorum fake konular,fake üyelikler vs vs ama kalkıpta konusunu açıklamalı yazmadı diye hakkatten uyuzmuşsun yazmak ne kadar doğru ki arkadas fake olsa bile ne farkı kaldı bunu yapandan a.sa.s
tmm cnm 4 yıllık bir flört dönemi oldum haziran 2008 de evlendik oldukça zorlu süreçlerden geçtik herseyi benim ailem yaptı kendi ailesi durumumuz yok diye işin çinden tabiri caizze kaytardı ve ailesiylede çok sorunlar yaşadım baskılı biri olmam dediklerini yapmamam ailesiyle ipleri kopardı ailesini sevmiyorum 3 gün evvel annemin bir işi düştü onu yapmak istemedi bende yapacaksın dedim o yüzden benim aileme laf etti hep seninkileri düşünüyorsun diye bende benim aileminde senin aileninde yaptıkları ortada dedim.aile konusunda hassas o yüzden şimdi ayrıyız....
Hastane durumları için geçmiş olsun deyim öncelikle.
Canım yazılarını tek tek seçip okudum,
anlattığın kadarıyla sende pek hata yok gibi.
Annenin bir işi düşmüşse damadı olarak, eşin yapmalıydı.
Annen için yapmasa bile, senin hatırın için yapmalıydı.
Eşinin de şu konuda haklı yanı var.
Madem sen onun ailesiyle ilişkiyi tamamen kestin,
o da senin ailenle kesmek ister.
Senin ailenin yaptığı iyilikler, onun ailesinin yaptığı cimrilikler eşinin nazarında önemli değil demek ki.
İnatlaşma, çekişmeye dönüşmüş bu durum aranızda,
yoksa ailelere laf atıldı diye de ev terkedilmez ki....
İki tarafın ailesiyle de sıkı-fıkı olmanıza gerek yok.
Ayrı bir ev sonuçta sizinki.
Sen de eşinin ailesine karşı çok katı olma ki,
eşin de senin ailene karşı olmasın.
Eşinle konuşma yoluna git,
ayrı evde kalma durumları iyi değil.
Ortak bir yol bulun.
İkiniz de biribirinizin ailelerini çok sevmek zorunda değilsiniz
ama saygı ve az da olsa mutlaka iletişim olmalı.
canım haklı olabilirsin
keşke onun aileside yardım etseydi ama yapmamış sende bunu her seferinde kullanıp tabiri caizse başına kalkıyorsan oda kırılıyor üzülüyorlabilir
aileler iyi yada kötü olsun kimseler kendi ailesine laf ettirmez bunuda bilmelisin
tabiki annen nasıl bir iş istedi yapmam dedi bilemem keşke yapsaydı en azında denese daha iyi olurdu belkide yapamaıyacagı bir şeydi ama yanlış olan şu her ne olursa olsun evden gitmemliydi
heleki bu tartışma sonrası bir akrabanın evi olmamlı yani yaşanan bazı şeyleri bazılarının bilmesi taraftarı degilim
canım haklısın ama ben onun ailesinden bir iğne görmedim benim ailemse o yaptığını bana yapmamıştır o yüzden iki aile arasında fark olmalı diye düşünüyorum....onun ailesinden ablası 2 yaşındaki yiyenini hala görmedi düşünün yani.....
aynı düşündeceyim cnm ama biz kavga edince herkes duyuyor dışa çok yansıyor..sinir oluyorum bende haliyle onun ailesi hala benden birseyler bekliyor saygı,sevgi,ilgi alaka kaynanam para dertleri hiç bitmiyor kaynımın görümcemin kaynanamın ve kayınbederimin kendi ailemle ilgilenemiyorum valla
çünkü dün girerim diye düşündüm ama aksilik oldu gece hastaneye gittim ama o yorumlara gerek yoktu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?