ayrı evlerdeyiz

Sorununuzu açıkça tanımlarsanız , belki size yardımcı olabiliriz bilmiyorumkismile

canım daha yeni olduğum için tam açıklayamadım dün gecede bütün gün hastanedeydim....mantıklı yorumunuz için tesekkürler senin ailen benim ailem konusu....o benim aileme laf etti bende senin ailen çok mu iyi dedim sorun bu....

ewt çünkü bütün gün hastanedeydim gece siz kendinize eğlence arıyorsanız bu arada benim konum değil....

bak sağ tarafta ne yazıyor konu sahibi uyuzum yazıyor.... siz derdinizi anlatmadan çare bekliyosunuz KK.de genelde konunun başında dert neyse anlatılır ve ona göre yorum yapılır... kocam gitti evi terk etti napayımm olmaz bence ya detay ver yardımcı olalım yada çekiniyosan konu açma dimi arkadaşımm

diyorum ya yeni olduğum için açıklama yapmamışım burda haklı olabilirler ama espri tarzlarını benim konumda denemesinler yada hiçbirsey yazmasınlar....

Arkadaş zor günler geçiriyo eşi ile arası bozuk ve siteye yeni üye, nasıl konu açacağını bilememiş olabilir ama insanların dertleri bu kadar basit mi nicki bile alay konusu olmuş....yaşasın kadın dayanışması :enbuyukkk:

arkadaşım yeniymişin tama konu açıcaksan derdin varsa derdini ayrıntılı anlatırsın arkadaşlarda yorum yapar sana yardımcı olur derdini paylaşır prtak bir yerde buluşuruz
öyle iki kelime yazarsan arkadaşlarda tabiki böyle yorumlar yaparlar
burası kk neler neler gördük biz
o yüzdende bizide anlamlısın
şimdi demişinki seini ailen benim ailem konusunda kavga çıktı gitti bir kaç gündürde aramıyor

bence sen baştan anlatsan daha iyi olur demek çok ama çok kırıldıki gitti bir akranızda kalıyor
aramıyor
kimse durduk yere gitmez aramamazlık yapmaz daha farklı laflar olmuştur

mesela şu sorulara cevap verirmisin
her tartıstıgınızda böyle çeker gidermi
kaç yıldır berabersiniz
birbirinize tartışma sırasında hoş olmayan kırıcı şeyler söyledinizmi

ha bu soruları şu sebebten soruyorum yani huyumu böyle alınganmıdır amaçlı yanlış anlama

Son düzenleme:
tesekkür ederim arkadaşım.... o insanlar kendilerine eğlence arıyorlarmış...ama yanlış yer....

Nelerini gördük katılıyorum fake konular,fake üyelikler vs vs ama kalkıpta konusunu açıklamalı yazmadı diye hakkatten uyuzmuşsun yazmak ne kadar doğru ki arkadas fake olsa bile ne farkı kaldı bunu yapandan a.sa.s

tmm cnm 4 yıllık bir flört dönemi oldum haziran 2008 de evlendik oldukça zorlu süreçlerden geçtik herseyi benim ailem yaptı kendi ailesi durumumuz yok diye işin çinden tabiri caizze kaytardı ve ailesiylede çok sorunlar yaşadım baskılı biri olmam dediklerini yapmamam ailesiyle ipleri kopardı ailesini sevmiyorum 3 gün evvel annemin bir işi düştü onu yapmak istemedi bende yapacaksın dedim o yüzden benim aileme laf etti hep seninkileri düşünüyorsun diye bende benim aileminde senin aileninde yaptıkları ortada dedim.aile konusunda hassas o yüzden şimdi ayrıyız....

haklısın canım ama ben onu kast etmedim.ben ayrıntılı yazılmadıgı için ne yazsak nasıl bir yorum yapsak bilemedik
daha net ve daha acık yazsan daha anlaşılır yorumlar yapardık anlamında dedim
dedigim gibi burasu kk her türlü insan var malesef

Hastane durumları için geçmiş olsun deyim öncelikle.

Canım yazılarını tek tek seçip okudum,
anlattığın kadarıyla sende pek hata yok gibi.
Annenin bir işi düşmüşse damadı olarak, eşin yapmalıydı.
Annen için yapmasa bile, senin hatırın için yapmalıydı.

Eşinin de şu konuda haklı yanı var.
Madem sen onun ailesiyle ilişkiyi tamamen kestin,
o da senin ailenle kesmek ister.
Senin ailenin yaptığı iyilikler, onun ailesinin yaptığı cimrilikler eşinin nazarında önemli değil demek ki.
İnatlaşma, çekişmeye dönüşmüş bu durum aranızda,
yoksa ailelere laf atıldı diye de ev terkedilmez ki....

İki tarafın ailesiyle de sıkı-fıkı olmanıza gerek yok.
Ayrı bir ev sonuçta sizinki.
Sen de eşinin ailesine karşı çok katı olma ki,
eşin de senin ailene karşı olmasın.

Eşinle konuşma yoluna git,
ayrı evde kalma durumları iyi değil.
Ortak bir yol bulun.
İkiniz de biribirinizin ailelerini çok sevmek zorunda değilsiniz
ama saygı ve az da olsa mutlaka iletişim olmalı.

cnm zaten lafım sana değil ama alaylı alaylı bir kaç yorum beni çok sinirlendirdi konuyu ayrıntılı açıklamadım çünkü dün girerim diye düşündüm ama aksilik oldu gece hastaneye gittim ama o yorumlara gerek yoktu....

canım haklı olabilirsin
keşke onun aileside yardım etseydi ama yapmamış sende bunu her seferinde kullanıp tabiri caizse başına kalkıyorsan oda kırılıyor üzülüyorlabilir

aileler iyi yada kötü olsun kimseler kendi ailesine laf ettirmez bunuda bilmelisin
tabiki annen nasıl bir iş istedi yapmam dedi bilemem keşke yapsaydı en azında denese daha iyi olurdu belkide yapamaıyacagı bir şeydi ama yanlış olan şu her ne olursa olsun evden gitmemliydi
heleki bu tartışma sonrası bir akrabanın evi olmamlı yani yaşanan bazı şeyleri bazılarının bilmesi taraftarı degilim

canım haklısın ama ben onun ailesinden bir iğne görmedim benim ailemse o yaptığını bana yapmamıştır o yüzden iki aile arasında fark olmalı diye düşünüyorum....onun ailesinden ablası 2 yaşındaki yiyenini hala görmedi düşünün yani.....

aynı düşündeceyim cnm ama biz kavga edince herkes duyuyor dışa çok yansıyor..sinir oluyorum bende haliyle onun ailesi hala benden birseyler bekliyor saygı,sevgi,ilgi alaka kaynanam para dertleri hiç bitmiyor kaynımın görümcemin kaynanamın ve kayınbederimin kendi ailemle ilgilenemiyorum valla

bide utanmadan herseyi eşime anlatıyorlar ondan sonra sorunun bini bin para....

Canım mesele bir iğne bile almamış olma meselesi değil.
Sizin evi tamamen eşinin ailesi kurmuş olsa bile;
sen yine kendi ailene daha yakın olursun,
iki aileye duyulan sevgi her durumda farklı olur.

Onları zorla sev diyemem sana, sevemezsin...
Kendi ailene daha özenli ol, içgüdüsel olarak böyle olur zaten,
ama kendi ailen için eşinden de ilgi bekliyorsan;
sen de onun ailesine karşı az da olsa ilgili olmalısın.
Sev, çok özenli davran demiyorum ama bağlarını da kopartma.

şu var canım evlilik öyle bir şeyki sadece tek bir kişiyle evlenmiyorsun onun ailesiylede evlenmek ömür geçirmek zorunda kalıyorsun her ne kadar görmek istemesende bagları koparsanda
yapman gereken sabırlı olmak ki evlilikte sabır işi daha alttan daha nlıayarak daha sakin olarak yapmalısın bence o aramıyorsa kaç gündür sen ara bakalım
sonuçta severek evlendigin insan
ayrıca problem eşinde degil ailesinde
evet annenin istedigi her neyse yapsa iyi olurdu ama yapmamış uzatmayın bence inşallah tatlıya baglanır

çünkü dün girerim diye düşündüm ama aksilik oldu gece hastaneye gittim ama o yorumlara gerek yoktu....

Geçmiş olsun,hastaneye gittiğinizi tekrarladığınızı gördüm merak ettim,neden tüm gün hastanedeydiniz?önemli bir şeyki tüm gününüzü orada geçirmişsiniz.
Eşinizle ilgili konuya gelirsekde düzelir diye düşünüyorum.Evlilikler bu sebeple bir çırpıda bitivermiyor,ama böyle terketmelerle,sık sık ayrılık boşanma tehdit ve düşünceleriyle yıpranıyor,sonra kopuyor.
Kavga ettik,boşanıyoruz,evi terketti boşanıyoruz diye etrafta söylenerek insanlar durumlarını dahada çıkmaza sokuyorlar.İnsan ilişkileri hakkında ne kadar olumsuz düşünürse o kadar sorunlu oluyor,biraz relaks diyorum.Ufacık olumsuzlukları sorun diye önümüze getirmeyelim,her şey daha güzel olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…