ayrı evlerdeyiz

hepinize çok teşekkürler oğlumun boğazları iltihap kapmış kustu falan onu acile getirdik....ama onunkiler evliliğimizi nişanlılığımızı lohusalığımı burnumdan getirdi gıcık kızkardeşi boşanıyorduk sırf çocuk öylemi bakılırmış böylemi bakılırmış diye elimde değil 6 yılın siniri var üstümde onun ailesinden birinin derdini duyunca ve bu bize yansıyınca dilimi tutamıyorum.....

cnm eşimdede problem var her zaman ailesini bizden (benden ve oğlundan)üstü tutuyor aman yeterki bir detleri olmasn onlarda akıllı kocalarıyla dertlerinde kaynanalarıyla dertlerinde hep eşimi arıyorlar abi böyle oldu öyle oldu diye...

Canım sen de haklısın,
canını çok acıtmamış olsalar böylesine öfkeli, kırgın olmazdın onlara karşı.

Sen kızar, kırılırsın ama eşin ailesinden kopamaz bu da gerçek.
Onlar ne yapsa etse de; ailesi iyidir onun gözünde.

Canım zor biliyorum ama az idareli olma yoluna gitsen,
yapmışındır muhtemelen ama eşin, kendin, çocuğun ve kendi ailen için canım
ipleri de tamamen koparma.
Tam olarak onlarla ilişkiniz ne durumda yazmamışın ama,
ipleri kopardı demişsin, bunun üzerine diyorum ben.
Çok sıkı-fıkı olma ama ipleri de koparma.

Asıl düğüm eşinde bitiyor aslında.
Yine bir anne kuzusu daha...
Evlendiklerini bir türlü idrak edemiyor bu erkekler.
Evlenmeden önce bu kadar muhabbetli değildir annesine...
Oğulları evlenince daha da bir tatlanıyor anneler için de.

Birşeyler diyorum, yazıyorum ama bir noktada tıkanıyorum ben de.
Zaten bu tıkanma olmasa, direk çözümü olsa;
eşin şu an başka bir evde kalıyor olmazdı.

Rabbim yardımcın olsun canım.

Insanlarin ruh halini bilmeden konulari ile dalga gecenler, uyarilarini aldi. Konu sahibi de karsilik verdigi icin aldi. Lakin sunu unutmayin bu tur baskici, alayci yorumlarinizdan dolayi insanlarin paylasim yapmasini kisitliyorsunuz. Yapici degil yikici yorumlara bu sitede izin vermeyecegimizi bir kez daha ifade edeyim.

Yukaridaki yorumu yapmadan once

ben konumu silmek istiyorum bana yardım edermisiniz konu nasıl siliniyor çünkü kavga boyutuna taşınıyor bende dilimi tutamıyorum kavga etmekde istemiyorum ama çok da sinirleniyorum yardım ederseniz sevinirim .....

bu ozel mesaj gelmis, demek ki gercekten bu tur tutumlarinizdan rahatsizlik duyuluyor. Konu bana kotu icerikten bildirilmisti X kullanicisi tarafindan demek ki gercekten bu konuda ciddi bir sikinti var. Ben gerekli hatirlatmayi yaptigimi umuyorum.

canım çok tesekkür ederim allah razı olsun ama diyorum ya bize harcıyacağı parayı ailesine harcayınca bende ipler kopuyor aynen şimdi bir aileci oldu bi gör yiyenini görmeye gelmeyen ablasına bilşe laf ettirmiyor ama ailesinden kimse onu adam yerine koymuyor dertleri dışında ama dertleri olunca abici kardeşci kesilirler....

teşekkürler kazen çünkü cidden ben yazdıklarımı tutamayacaktım ve yorumlar hakarete dönüşecekti o yüzdende sadece konumla alakalı kişilere yorum yazmak istedim

Vallah eşinin gözünü-gönlünü açmak lazım canım,
mühürlenmiş.
İnsan kendi ailesi olsa bile, ortada yapılan bir kötülük varsa dur diyebilmeli.
Ya hiç evlenmeyecek, ya da evlenince;
önce hanımı, çocukları sonra da kendi ailesi olacak.

hemde öyle bir açmak gerekki bir daha kapanmasın gözleri...canım

arkadaşım akşam konuyu açıp çıkınca herkes başka türlü zannetti tabi.e ilk yazdığın mesajda çok açıklayıcı değildi.
şimdi öncelikle geçmiş olsun.oğluşunu öpüyorum,bir an önce sağlığına kavuşur umarım..
nedense evliliklere karışmayı maharet sanıyor büyükler.elbette hepsi değil.
Erkeklerde ailelerinin hep iyi niyetli olduğunu düşünüyor.Belki de öyledirler ama sen de birikim yapmış,her dedikleri batar artık.
Biraz uzak dur bence canım.önce kendini ve oğlunu düşün.eşin de gerçekleri görecektir.

ewt aynı öyle oldu ama neyse artık yazdıkların için tesekkürler gerçekten herseyleri batıyor bana eşimde onların tarafını tutnca dahada işin işinden çıkılmıyor sorumsuz davranıyor hem bana herm oğluna

sen çalışıyormusun yani bu adam çekip gitmeyi marifet olarak görüyorsa sende çocuğunu al ailenin yanına geç yada ev senin ise otur evinde ister gelir ister gelmez. böyle erkeklere tahammül edemiyorum

öncelikle geçmiş olsun tam da sıkıntılı bir dönemde çocuğun hastalanmış...
senin içinin yandığı için tepkili olmanı anlayabiliyorum haklısın ve normal olarak gerginsin
belki buraya içini dökmek istedin ama bazı anlaşmazlıkla olmuş hoş olmayan şeyler yazılmış ...gereken yapılmış zaten bize laf düşmez...
sana diyeceğim tek şey böyle ayrı ,uzak durarak hiçbir şey halledilemez konuşmalısın
eşinle, çocuğun da hastaymış en azından onun da ilgilenmesi lazım eve gelip çocuğuna bakmalı
senle de konuşmalı .

Aranızda dış etkenler yüzünden çıkan problemler haricinde başka problem yoksa çekip giderek rest çekmek yerine oturup konuşularak çözüm bulmak gerek. Gurur , öfke , inatlaşma gibi nedenler yüzünden bir araya gelemiyorsanız ortak bir aile büyüğünü devreye sokarak yüzyüze görüşebilirsiniz. Çocuğunuzun hasta olduğunu da bilmeye hakkı var her ne kadar düşüncesizce davranıp kendisi aramamışsa bile siz haber verin , birşey kaybetmezsiniz aksine hatasını anlamasına yardımcı olursunuz.
6 yıl az bir zaman değil , Allah bağışlasın birbirinizi severek bir çocuk yapmışsınız , birsürü probleme de birlikte göğüs germişsinizdir , şimdi sizin mutsuzluğunuzu isteyen birkaç kişi var diye , eskiden yapılmış hatalara sünger çekememiş olmanızın da verdiği öfkeyle hareket etmemeniz sizin yararınıza olacaktır bence.

çok ama çok doluyum birde üstüne bu yaptıkları eklenince çekilmiyor....bide sorumsuz bunlar hastalanır mı parası var mı yokmu çocuk düştümü kalktımı yok hiçbirini düşünmüyor ama kendi ailesinden biri olsa koşa koşa gelir....gider sorar

bece cok haklısın okuyunca durumuna cok üzüldüm inanki.ne yazıkki hiç tahammul edemeyecegım bır davranıştır bu erkeklerde.neden karılarını yuvalarını ıkıncı plana atıp huzurlarını bozarlar anlayamıyorum.tamam annesı babası da degerlıdır ama yuvasını bozacak sevıyeye geldıyse eger işler orada hersey degısmelı bence.ve bu da cok hafıfsenecek bır mesele degıl neyazıkkı esler arasında gercektende sorunlar yaratabılıyor hemde öyle böyle degıl.senın gıbı hele ıcınde 6 yılın bırıkımı olan kadınlarda daha cok zarar verebılıyor.psikolojisini kötü etkiliyor.tabii ayrı evde yasamak hıc kolay degıldır tahmın ederım.kımse yuvasının huzurunu bozmak ıstemez dılerım esın bıran once gonlunu alacak bır adım atar tatlıya baglanır olay en kısa zamnda.allah yardımcın olsun

hiç zannetmiyorum cnm bu saat oldu ne aradım ne aradı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…