ben konumu silmek istiyorum bana yardım edermisiniz konu nasıl siliniyor çünkü kavga boyutuna taşınıyor bende dilimi tutamıyorum kavga etmekde istemiyorum ama çok da sinirleniyorum yardım ederseniz sevinirim .....
Canım sen de haklısın,
canını çok acıtmamış olsalar böylesine öfkeli, kırgın olmazdın onlara karşı.
Sen kızar, kırılırsın ama eşin ailesinden kopamaz bu da gerçek.
Onlar ne yapsa etse de; ailesi iyidir onun gözünde.
Canım zor biliyorum ama az idareli olma yoluna gitsen,
yapmışındır muhtemelen ama eşin, kendin, çocuğun ve kendi ailen için canım
ipleri de tamamen koparma.
Tam olarak onlarla ilişkiniz ne durumda yazmamışın ama,
ipleri kopardı demişsin, bunun üzerine diyorum ben.
Çok sıkı-fıkı olma ama ipleri de koparma.
Asıl düğüm eşinde bitiyor aslında.
Yine bir anne kuzusu daha...
Evlendiklerini bir türlü idrak edemiyor bu erkekler.
Evlenmeden önce bu kadar muhabbetli değildir annesine...
Oğulları evlenince daha da bir tatlanıyor anneler için de.
Birşeyler diyorum, yazıyorum ama bir noktada tıkanıyorum ben de.
Zaten bu tıkanma olmasa, direk çözümü olsa;
eşin şu an başka bir evde kalıyor olmazdı.
Rabbim yardımcın olsun canım.
canım çok tesekkür ederim allah razı olsun ama diyorum ya bize harcıyacağı parayı ailesine harcayınca bende ipler kopuyor aynen şimdi bir aileci oldu bi gör yiyenini görmeye gelmeyen ablasına bilşe laf ettirmiyor ama ailesinden kimse onu adam yerine koymuyor dertleri dışında ama dertleri olunca abici kardeşci kesilirler....
Vallah eşinin gözünü-gönlünü açmak lazım canım,
mühürlenmiş.
İnsan kendi ailesi olsa bile, ortada yapılan bir kötülük varsa dur diyebilmeli.
Ya hiç evlenmeyecek, ya da evlenince;
önce hanımı, çocukları sonra da kendi ailesi olacak.
hepinize çok teşekkürler oğlumun boğazları iltihap kapmış kustu falan onu acile getirdik....ama onunkiler evliliğimizi nişanlılığımızı lohusalığımı burnumdan getirdi gıcık kızkardeşi boşanıyorduk sırf çocuk öylemi bakılırmış böylemi bakılırmış diye elimde değil 6 yılın siniri var üstümde onun ailesinden birinin derdini duyunca ve bu bize yansıyınca dilimi tutamıyorum.....
arkadaşım akşam konuyu açıp çıkınca herkes başka türlü zannetti tabi.e ilk yazdığın mesajda çok açıklayıcı değildi.
şimdi öncelikle geçmiş olsun.oğluşunu öpüyorum,bir an önce sağlığına kavuşur umarım..
nedense evliliklere karışmayı maharet sanıyor büyükler.elbette hepsi değil.
Erkeklerde ailelerinin hep iyi niyetli olduğunu düşünüyor.Belki de öyledirler ama sen de birikim yapmış,her dedikleri batar artık.
Biraz uzak dur bence canım.önce kendini ve oğlunu düşün.eşin de gerçekleri görecektir.
Hastanede olduğunuzdan haberi var mı?
hiç zannetmiyorum cnm bu saat oldu ne aradım ne aradıbece cok haklısın okuyunca durumuna cok üzüldüm inanki.ne yazıkki hiç tahammul edemeyecegım bır davranıştır bu erkeklerde.neden karılarını yuvalarını ıkıncı plana atıp huzurlarını bozarlar anlayamıyorum.tamam annesı babası da degerlıdır ama yuvasını bozacak sevıyeye geldıyse eger işler orada hersey degısmelı bence.ve bu da cok hafıfsenecek bır mesele degıl neyazıkkı esler arasında gercektende sorunlar yaratabılıyor hemde öyle böyle degıl.senın gıbı hele ıcınde 6 yılın bırıkımı olan kadınlarda daha cok zarar verebılıyor.psikolojisini kötü etkiliyor.tabii ayrı evde yasamak hıc kolay degıldır tahmın ederım.kımse yuvasının huzurunu bozmak ıstemez dılerım esın bıran once gonlunu alacak bır adım atar tatlıya baglanır olay en kısa zamnda.allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?