ayrı evlerdeyiz

Allah yardımcın olsun bi çıkar yol göstersin inşallah canım,eşinin düzelmesi lazım bişeylerin yoluna girmesi için ailesi ve seninle olan ilişkisinde denge kurmayı öğrenmeli derhal bence

alıngan biri olmalısınız,
amacım kesinlikle sizinle dalga geçmek değildi,
seni nereden tanıyım da uyuz olduğunu bileyim,
konu açmışsınız içerik yok,herkes bir tahminlerde bulunmuş,
ben müneccimmiyim bileyim neden ayrı olduğunuzu. sadece nikine bakarak yazdım.

Son düzenleme:
Öncelikle çok geçmiş olsun canım .

Her ewlilikte , ister istemez senin ailen benim ailem mewzusu oluyor maalesef :1no2:

Artık , sizin aileniz birbirinizsiniz , bunu ne sen ne de eşin unutmamalı . Annenin bir işi olmuş , yapmalı mıydı , bence yapmalıydı ama yapmamış . Yapmak zorunda da değil . Keşke ısrar etmeseydin .
Seni anlıyorum , ailem bu kadar şey yapmışken , o bunu yapmadı diye sinirlenmişsin , haklısın ama ne dersen de kendini haklı çıkaramazsın , sonuca bakılırsa çıkaramamışsın da .

Bundan sonra ailen yardıma gereksinim duyduğunda kendin yap , ona rica etme . Emin ol , o da zamanla anlayacaktır hatasını , biraz sabır ...

Üstüne gitme şimdilik , seni arasa da uzatma . Aranıza soğukluk girmesine izin werme . Sitem et ama dozunu da abartma . Ewlilik zor zanaat welhasılı bilmiyorumkismile

arkadaşlar yorumlarınız için çok tesekkürler yalnız olmadığımı anladım en azından biraz içimi döktüm....bugun geldi bu saate kadar konuştuk ve ayrı evlerde kalmamız gerektiğine karar verdik...durum böyle yani artık eşyalarını aldı ve gitti sadece oğlumu görmeye gelicek

aslında onsuz çok mutluyum huzurluyum daha doğrusu kafam rahat kavga yok hırgır yok stres yok ama alışkanlıklar var 6 yılın getirdikleri çok olmasada iyi günler var..zor oluyor 4 gün bugun onsuz yatak ev ama adını koyamadığım bi huzur bi rahatlık var...ama içim acımıyorda değil çok derin farklı duygular...bu gece biraz buruk birazda rahatım sevgisiz bir evlilik yürümüyormuş çocuk için hiç yürümüyormuş.....

ben şimdi yatağıma gidiyorum uyumaya çalışcam tabi uyuyabilirsem düşünücem..eminim sabaha kadar....iyi güzel yorum yapan herkesden allah razı olsun allah size yaşatmasın hepinize iyi mutlu evlilikler nasip etsin....İYİ GECELER.....

canım kusura bakma bende bıseyler yazmısım ama özür dilerim inşallah bır an once atlatırsın bu kötu gunleri

Üzülmedim dersem yalan olur ... Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun inşaallah ...

rabbim hakkınızda hayırlı olan ne ise onu versin inşlh
huzursuz tartışmayla geçen bir evlilikte çocuğun psikolojiside çok farklı olacaktı
bu kuzunuz ve sizin içinde iyi olduysa sizin adınıza gerçekten sevindim
yavrunuzla güzel günler görmeniz dileğiyle opuyorumnanaktan

arkadaşlar çok teşekkürler ama en doğrusu bu galiba hergün kavga gürültü olana kadar ayrı ama huzurlu olmayı tercih ettik....

kısmet buraya kadarmış...diyorum ama üzgün kırgın yılgınım ama bir tarafımda huzurlu belirsizlikten kurtulduğum için seviniyorum

Cok üzüldüm adınıza
Bosanmaya mı karar verdiniz? yoksa bir süre ayrı kalıp düşünmeye mi?
Eğer cok zor olmayacaksa, ve sevgi bitti, onsuz huzurluyum diyebiliyorsanız ayrılmak en dogru karar gibi..
sizin ve cocugunuz için..
yine de kolay olmayacaktır..
hakkınızda hayırlısı olsun.

Son düzenleme:
herşeyin hayırlısı..

bence asla taviz vermeyin....o hatasını anlayıp pişman olana kadar sakın yüz vermeyin...

erkeklerin çoğu bu garip tavırlarıyla kadınları dize getireceklerini sanıyolar...
burda okadar çok okudukki benzerlerini...

o yüzden asla geri adım atmayın...onun nasıl olsa etekleri tutuşacak...onun bu rahatlığı fazla uzun sürmez..

uyuzum öncelikle belirteyim ama elestiri degil neden bu rumuzu buldunuz:ecrin_bebek:neyse arkadasim elestirilerden bunalmissiniz hakli olarak...bunu gordum bu sadece benim merakim ....gecmis olsun canim cocugauna...esin kimin yaninda kaliyor....ins. problemlerinizi tez zamanda cözersiniz.....bu erkekleri anlamak bazan zor oluyor canim tecrubeyle sabittir...o sinirliyken sen sus sen sinirliyken o sussun...esin sakinken konus daha etkili olur...bu arada sinirliyken konusulan seylr cogunluk havada kaliyor bazan rahatliyor insan iste o....yeni evlisin galiba....cunku bunlar yeniyken yasaniyor....sonra bitiyor cunku herkes ayri bir aile oluyor....

ben anlamadım hangi taraf çok yardım ederse o tarafın işleri mi yapılacak? onun ailesi iğne vermedi ipleri kopardık, benim ailemin işleri yapılsın çünkü yardım ettiler.

bu zihniyet beraberliğe aykırı değil mi zaten? CADIARZU

canım boşanmaya karar verdik çok zor ya cidden alışkanlıklar çok acıtıyor insanını içini yinede hayırlısı buymuş demek.....

canım dediklerin çok doğeu ama sorumsuzluluğuna dayanamıyorum arıyorum oğluyla hiç ilgilenmiyor çocuk unuttu nerdeyse onu....

evliliğim yeni ama biz 4 yıl flört ettik ama diyorum ya onun aşkı sevgisi bitmiş gözünü kırpmadan bitirelim dedi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…