cnm zaten lafım sana değil ama alaylı alaylı bir kaç yorum beni çok sinirlendirdi konuyu ayrıntılı açıklamadım çünkü dün girerim diye düşündüm ama aksilik oldu gece hastaneye gittim ama o yorumlara gerek yoktu....
ben şimdi yatağıma gidiyorum uyumaya çalışcam tabi uyuyabilirsem düşünücem..eminim sabaha kadar....iyi güzel yorum yapan herkesden allah razı olsun allah size yaşatmasın hepinize iyi mutlu evlilikler nasip etsin....İYİ GECELER.....
Cok üzüldüm adınıza
Bosanmaya mı karar verdiniz? yoksa bir süre ayrı kalıp düşünmeye mi?
Eğer cok zor olmayacaksa, ve sevgi bitti, onsuz huzurluyum diyebiliyorsanız ayrılmak en dogru karar gibi..
sizin ve cocugunuz için..
yine de kolay olmayacaktır..
hakkınızda hayırlısı olsun.
canım dediklerin çok doğeu ama sorumsuzluluğuna dayanamıyorum arıyorum oğluyla hiç ilgilenmiyor çocuk unuttu nerdeyse onu....herşeyin hayırlısı..
bence asla taviz vermeyin....o hatasını anlayıp pişman olana kadar sakın yüz vermeyin...
erkeklerin çoğu bu garip tavırlarıyla kadınları dize getireceklerini sanıyolar...
burda okadar çok okudukki benzerlerini...
o yüzden asla geri adım atmayın...onun nasıl olsa etekleri tutuşacak...onun bu rahatlığı fazla uzun sürmez..
uyuzum öncelikle belirteyim ama elestiri degil neden bu rumuzu buldunuz:ecrin_bebek:neyse arkadasim elestirilerden bunalmissiniz hakli olarak...bunu gordum bu sadece benim merakim ....gecmis olsun canim cocugauna...esin kimin yaninda kaliyor....ins. problemlerinizi tez zamanda cözersiniz.....bu erkekleri anlamak bazan zor oluyor canim tecrubeyle sabittir...o sinirliyken sen sus sen sinirliyken o sussun...esin sakinken konus daha etkili olur...bu arada sinirliyken konusulan seylr cogunluk havada kaliyor bazan rahatliyor insan iste o....yeni evlisin galiba....cunku bunlar yeniyken yasaniyor....sonra bitiyor cunku herkes ayri bir aile oluyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?