Ayrı kalmak

Angel_14

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2016
28
1
1
31
sevgilimle 1 yıl ayrı kalıcaz yani o okulunu bitirip gidicek ben aynı sehirde devam edicem kalmaya sanki özlemine dayanamicak gibi hissediyorum zaman hiç gecmicek canım çok yanıcak gibi geliyo öyle oluyo mu kızlar hiç uzak ilişki yaşamadım devamli bişeylerle meşgul olmalıyım yoksa hep onu òzlerim diye düşünüyorum ne yapmaliyim

Bunun daha askerliği var ne yaptın
Sayılı gün çabuk geçer
Mesafeler ilişkinizi olgunlaştırır inşallah

Evet doğru haklısınız ben hiç yaşamadım o yüzden sanki tek dert bende gibi geliyo o bekleyenlere saygım sonsuz

Çevremden gördüğüm kadarıyla gerçekten birbirini seven çiftler mesafeleri de kaldırıyor. Güçlü bir sevgi yoksa o zaman sıkıntı olur uzak mesafe ilişkisi.

Haber almadan konuşmadan nasıl dayandınız ya allah sabır versin asker yolu bekleyen herkese ne diyim ki

Çok şükür o konuda sansliyim ben okuldayken askerde olucak çok zor olmicak sanırım benim için yani sizinki kadar

Seni yoracak bir şey yok bunda. Daha okul için ayri kalmak seni yoruyorsa ileride ne yapacaksın?

Ohooo..

Hem bu tecrübe olur bakalım bu bir yıldane kadar sadakatli ne kadar anlayışlı bir ciftsiniz. Bunları ölçüp tartmanızı sağlar bu birbirinizden ayrı geçen süre. Senin en azından zırt pırt arayabileceğin bir yerde. Bak ben asker yolu bekliyorum,benim nişanlım inşallah kötü bir şey olmamıştır diye saatlerce neden aramadığını sorguladığım bir yerde..

onun okulu ne zaman bitecek

eğer cevap haziran ise

şimdiden bunları hiçççç düşünme

arada bitecekse Şubat gibi vs kendini derslere ver, bir de kurs vs ayarla

kafan meşgul olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…