insan bazen tanımadığı bir şehir olur
bazen şehir ona yabancı
uzaklara dalar özler insan bazen
yanındayken de olur bazen yabancı...
başkaları ile ilişkileri kıyaslamak ne kadar doğru bilmiyorum çünkü bu ilişki sizin ve arkadaşınızın ilişkisi diğer insanlardan farklı kişiliğiniz var benim de öyle diğer arkadaşlarımında.sevgi tek başına yetmiyo diğen doğru söyler sevgi saygı güvenle sadakat ile beslenecek yoksa tek başına hiç bir işe yaramaz,adam seni üzer büzer sonrada çok seviyorum der.böyle sevgimi olur Allah aşkına ya da aynı şeyi bazen biz yaparız işte dikkat bu noktada seviyorsan fedakarlık yap tabiki kişiliğinden değil alışkanlıklarından.eğer sevginiz bol destekli bir sevgiyse ne mutlu size umarım sizin hepimiz için hayırlısı olur.kolay gelsin :)
Bir ilişkinin yürümesi için aşkın yeterli olmadığını düşünüyorum,çok uzun süre ayrı kalırsanız özleyecek ve daha da aşık olacaksınız belki ama en zor zamanlarında,ona en çok ihtiyaç duyduğunda o yanında olamayacak,onun yerini dolduran birileri ise mutlaka bulunacak,her daim yanında olan,olabilen birileri olacak,bunu gördüğünde ve dahası sorgulamaya başlarsan eğer onun yokluğunda yaşadıklarını,aşkın önünde aşkın kendisinin engel teşkil ettiğini,ilişkinin ise bambaşka bir şey olduğunu farkedebilirsin.Maalesef gerçek hayat o kadar toleranslı değil aşka karşı.
ben sizi yermek anlamında demedim umarım yanlış anlaşılmadım :) ve umarım ilişkiniz burdaki anlatılanlardan daha iyi bir şekilde yolunda gider. benim derdim biri yok yürümüyor derde siz de bunu düşünüp üzülürsünüz ve bu da ilişkinize zarar verir düşüncesiydi.umarım mutlu olursunuz :)
biz ayri ülkelerde 2 yil yasadik askimizi. Hergün saatlerce telefon görüsmesi yapardik. O bazen bana süpriz yapar Türkiyeye gelir 2-3 gün kalir giderdi. Güven cok önemli. Benim aklima bile gelmezdi beni aldatabilecegi. Cok güveniyordum oda bana güveniyordu. Simdi nemi oldu 7 yillik evliyiz birde oglusumuz oldu. bazen diyorum ayri kalalimda özleyeyim seni biraz seni özlemeyi özledim diyorum.:asigim: . Ben onu özledikce dahada bir baglaniyordum. Belkide her an onu düsünürken icimin acimasi beni ona daha cok bagliyordu. Bu günlerin tadini cikarin ben mektuplarimi bile halen sakliyorum torunlarima gösterecegim. :1hug:
zezez allah kolaylık versin canım biz dort senedir cıkıyoruz ilk iki sene ayrı sehirlerdeydik cok zor oluyor cok özlüyorsun ama devam ediyor yanlız iki tarafında biraz alttan alması anlayıslı olması lazım.. kolay gelsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?