Ayrı Şehirlerde İlişki Yürütmek Hakkında Yorumlarınız

en uzak mesafe iki kafa arasındaki mesafedir..

1 gün için 1000 km yol nedir ki?
yeterki kalbinizde uçuşan bir kelebeğiniz olsun:1rolleyes:

pardon ama yanlış anlamışsınız ben asla kimsenin sevgisini yermem beni tanıyan bilir insanlar sevdikleriyle ne kadar mutlu olduklarını anlattıklarında ben de en az onlar kadar sevinirim aşka saygım sonsuzdur ama forumda böyle şeyler okudum hep beraber olmak sıkar beni arada özleyelim sevmem öyle içli dışlı diyen arkadaşlarımız çok ben onları kastetmiştim

bu dediğiniz beni çok üzdü gerçekten kırıldım bilip bilmeden beni yargılamamalıydınız ben asla kimsenin ilişkisini yermem..

18 yaşımdayken benzer durumlar yaşamıştım.o izmirde okuyordu ben istanbulda ne yazıkki 1 sene sürdü ilişkimiz ikimizde birbirimize deliler gibi aşıktık ama yetmedi ilişkimizin devam etmesine.2-3 ayda bir ya o geliyordu yada ben 1 -2 günlüğüne gidiyordum.hergün telefonla konuşuyordum ama gece olunca yatağa yattığımda acıdan kıvranıyordum.istiyordum ki her an yanımda olsun ama olmadı.1 senenin sonunda artık ikimizde çok yorulmuştuk çünkü onun ihtiyacı olduğunda yanında yoktum oda benimkinde yoktu.en sonunda bir mektup yazıp ayrılmak istedğimi daha fazla acıya katlanamcağımı yazdım.ayrıldıktan sonra uzunca bir müddet deprosyona girdim sonrasında kendimi toparlayıp hayatıma devam ettim.aradan 10 yıl geçmesine rağmen senede 1-2 telefonlaşıp hal hatır sorarız birbirimize .ilşkiyi devam ettirmek zorlaşıyor araya mesafeler girdiğinde ama başaranları gönülden tebrik ediyorum.

yanlış düşünüyosunuz bu eleştirinizi kesinlikle kabul etmiyorum BEN ASLA KENDİ İLİŞKİMİ ÖVERKEN KİMSENİN İLİŞKİSİNİ YERMEDİM

bu kanıya nerden vardığınızı bilmiyorum ama yazdılarında tarafsız olsaydı diyosunuz ne yazdım ki ya bizim için beraber olmak harika ama kimi çift bunu pek istemez dedim nesi taraflı bunu

lütfen dikkat edin yorumlarınıza beni tanımıyosunuz hissettkilerimi bilniyosunuz beni böyle eleştiremezsiniz

Ahmet Altan ne düşünüyo beni ilgilendirmez herkes kendi işiksinin en harika ilişki olduğnu düşünür ben de öyle düşünüyorum ama yeri geliyo imrendiğim çiftler de oluyo

basşka da bişey eklemek istemiyorum ben herkesin iyiliğini düşünürüm herkes ilişkisinde mutlu olsun isterim burdaki hiç bi yorumumda kimsenin ilişkisini kötülemedim

saygılar

2 kelimeden bunu çıkardıysanız büyük başarı

ama şimdiye kadar hiç böyle bi tepki almamıştım neye uğradığımı şaşırdım ben herkesin mutlu olmasını isteyen biriyim beni bilen bilir şimdiye kadar sevgilini ne kadar seviyosun böyle aşk görmedim Allah ayırmasın tarzı tepkiler ldığım için sizin ki bi hayli değişik geldi

ben de asla tartışmak istemiyorum helese böyle bi konu için ben kendi düşündüklerimi biliyorum kimseye kendimi kanıtlamak zorunda değilim tanıyan tanır beni diğer ilişkiler hakkında ne düşündüğümü bilir

bu son mesajım

ben karar verdim yürütebildiğim kadar yürütücem elimden geleni yapıcam ama olmazsa da kısmet diyilmiş o zamn yapacak bir şey yok. Buna en iyi ilaç başka şeylerle meşgul olmak bence çok aktif olmam lazımmmmmkafamçokkarıştıŞenizsenağlama

bence ayrı şehirde olmanın aynı yerde olmaktan hiç bir farkı yok. sadece aşk önemli. bende eşimle ayrı şehirlerde olmamıza rağmen 1 yıl içinde evlendik.

zor iş ayrı şehirlerde olan birini sevmek.kendi tecrübelerimden söylüyorum ben .ve ben ne yazıkki ayrıldım.profilimde evli yazıyor ama ben boşandım.yanlış anlaşılmasın

benim erkek arkadaşımda başka bi şehirde ayda 1 beni qörmek için 18 saatlik yoldan qelio...ilişkide çoğu şey karşılıklı oluyo.8 aydır birlikteyiz ve cok qüzel qidio..Allah bozmasın ya.....

2 insan birbirini seviyosa ne mesafe nede başka bişey enqel olamaz....önemli olan aradaki yol uzaklığı değil kalpten kalbe qiden yolun mesafesidir bence...çok devrik bi cümle oldu yaww :) toparlayamadım ama anladınız siz onu....:)

arkadaşlar forumu okudumda 3 yıl ayrı olanlar var nasıl dayanıyorsunuz yani sevgi diyorsunuz ama zaman zaman isyan edersiniz ben şahsen dayanamam benim aşkımda askerde ama belli bir süresi var 2 yıl yada 5 yıla kadar uzakta sevgimi olurmuş valla sabredenleri kutluyorum.

ayyy çok güzeel maşallah diyelim gerçek aşk böle birşey işte bütün zorlukları aşabiliyosun ama yalan aşklar zora gelmeez

benim erkek arkadaşımda başka bi şehirde ayda 1 beni qörmek için 18 saatlik yoldan qelio...ilişkide çoğu şey karşılıklı oluyo.8 aydır birlikteyiz ve cok qüzel qidio..Allah bozmasın ya.....

canım size de nazar değmesin inşallah Allah mesut etsin gerçek aşk diyorum başka bişey demiyorum:asigim:

canim 2-3 sene sürekli ayri kalmiyorsunki arada geliyor görüyorsun sonra 2-3 ay görmüyorsun 1 ay daha görüyorsun. Böyle parca parca ask yasiyorsun iste. benim bir fularim vardi o zamanlar sevgilim simdiki esim :dance: fulari almanyaya getirirdi gece onunla yatarmis. Benim yanima geldiginde fulari bana verirdi ama les gibi :Roflol: onu yikardim sonra yanimda tasirdim sürekli o giderken tekrar verirdim. Cok zordu ama yinede cok güzeldi o günler :asigim:

bizimde t-shirt olayımız var=) evet uzakta olmanın ayrı bi hoşluğu var ama bide şı gıcıklıklarımız olmasa karşılıklı daha güzel gidicek...en son bi süre konuşmamaya karar verdiksenağlamaikimiz de inatçıyız bakalım kim pes edecek de arayacak:çok üzgünüm:inşallah barışırız yaa uzakta olmaya razı olcam o zamaaaansenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…