Ayrı Şehirlerde İlişki Yürütmek Hakkında Yorumlarınız

bizde ayrı şehirlerde otruyoruz ama o buraya taşınıyo birbirimizi çok özleyince anlaşmazlıklar çıkıyo tabi ama zaten her hafta burda olsun özlüyorum işte

benimki Niğde'de bense İstanbul'dayım..Valla ben bilem kendime şaşıyorum o kadar güzel bir ilişkiiz varki 1,5 seneyi doldurduk ve sözlüyüz şu anda Allahım nazarlardan saklasın..Ama unutmayın ki ister uzak olsun iser yakın olsun sevgi asla tek başına yeterli değildir..temelinde mutlaka güven ve sadakat gerektirir zaten bunu başardıktan sonra birbirinize tüm gücünüzle inandıktan sonra aşktanda öte öyle bir güçlü bağ oluyorki aranızda istesenizde kopmak mümkün değil artık..Boş yere saçma kıskançlıklar ya da kaprisler nerde kımle napıo gbı sorular vs.. vs.. sorundan başka birşey değildir kızlar bırakın artık bunları..en başta güvenin ve güvenini alın eminimki sorun kalmıcak sonuna kadar devam eder temeli sağlam olan ilişkiler

ah canım ya aynen bizde de böyle biliyorsun sevgilim niğdeli ben hataylıyım birbirimizi çok özlüyoruz offffffff

benim sevgilim de niğdeli canım :) bense hataylıyım...yorumuna katlıyorum canım

benimki de sizinkilere yakın kızlar kayseri niğde çok yakınlar belkim benimkide sizinkileri tanıyodurnaniknanikeheheh ya dediğiniz gibi güven çok önemli uzak şehirlerde yaşarken...güven ve sadakat olduktan sonra endişelenecek bir şey yok sadece özlemek var...ama o da ilişkiye heyecan katıyo aslında ya:asigim kavuşma anları falan güzel oluyo dimi ama?işe iyi yanından bakalıma.s bi de zaten çoğu insan ayrı şehirlerde yürütüyomuş ilişkisini ya buraya girince öğrendim,çevremde hiç olmadığı için ben kendimi çok yalnız hissetmiştim ama artık daha iyiyim sayenizde:sm_cool:

nıye yalnız olasın canım benım..herkes senın yanında..bır bırımızı elestırebılırız burda ama emın ol bende yenıyım kımse kımsenın kotulugunu ıstemez..arada ask ve guven olduktan sonra hıc korkma uzaklıktan..dua et ıkınız de hava alanı olan sehırlerde yasıyorsunuz..en olmadı basarsınız parayı bır saatte kavusursunuz dı mı ya?:1hug:

sağol canım benimma.s.a.s. he walla aynen dediğin gibi...zaten alışmaya başladım artık eskisi kadar üzülmüyorum...:1hug:

canım benimmm zaten 2 aylık ayrılığı kaldıramamışsa o ilişki bence hiç üzülme çünkü zaten o zaman bir geleceği yoktur o ilişkinin...gerçi bilmiyorum belki bitmesinde başka nedenler vardı sevgilin belki zorla evlenmiş de olabilir bilemiyorum da sadece genel bir yorum yaptım işte...

Yürür be güzelim tıkır tıkır yürür...
Sürekli yanında olunca yürümez asıl:)
gençlik işte,seviyorum gençlerimizi yaaa...

İnsan isterse herşeyi yürütebilir olmayacak şey değil ,Biz normalde aynı şehirlerde yaşıyoruz fakat işi dolayısı ile
O yurt dışına gidiyor 5-6 ay görüşemiyoruz elimde olsa denk gelse bulunduğu yere gitmek onu 5 dakika da olsa görmek için herşeyimi verirdim.Keşke Türkiye içinde ayrı şehirlerde olsak, sorun bile yapmazdım bunu fırsat yaratır her hafta sonu yanına gitmeye çalışırdım.
Elbette zorluğu çok fazla oluyor isyan edecek duruma geliyorum bazen yanımda olmasını istediğim ,onu görmek ,elini tutmak ,içimi ısıtan gülüşünü görmek için ama ben onu tanıdığımda bu durumun olacağı aşikardı yaptığı işe asla laf edemem. Denizler ayırıyor denizler birleştiriyor 4,5 senedir bu şekilde.
O gidiyor ben bekliyorum sabırla,hasretle, birde bakıyorsun zamanla ,O'nu sevdiğin kadar O'nu beklemeyi, O'na kavuşacağın günü sevmeye başlamışsın.
Tek dileğim , sağ salim dönmesi

görüşmei istedikten sora uzaklık kessssinlikle engel diildir.çetom da bursa'da hazirana kadar işi nedenile.ama her gün mutlaka arar uzun uzun konuşuruz.

daa çıkmaa başlamadan önce böle bi muhabbet geçmişti ben de o klasik cümlemi sölemiştim ona:görüşmek istedikten sora her şekilde görüşürsün uzaklık engel diil.

hatta bişi daa sölim uzak olmak bazen daa i olabilio.birbirimizi özlememiz görüşmemiz kadar önemli bence.hele istanbul'a geldiindeki ilk buluşmanın tadı nası oluo bilio musunuz:çıkmaa başladımız ilk günkü gibi heycanlanıom kalbim deli gibi çarpıo sora da bütün gün hiç bırakasımız gelmio birbirimizi:1rolleyes::asigim:

tamam aradaki mesafeler kötü hissettirebilir ama iyi yanını bulup tadını çıkarmak da mümkünyerimseniben

bizde yürütemedik ama herkes aynı olcak die bi kural yok tabi.aslında uzaklığı falan aşmıştık biz alışmıştık yani başka sorunlar var dedi kafam karışık dedi bilmiorum nekadar doğru tabi.inşallah sizin için herşey daha ii olur.uzakta olupta yıllardır çok güzel ilişkileri devam eden insanlar var cnm.bizi baz alıpta üzülme sakın:))

Bu durum herkes icin farklilik gosterir. Uzakta olupta yillarca cok guzel iliski yurutebilen insanlar var. Ama ben kendi fikrimi soylersem: benim icin cok zor...Nedense gozden uzak olan gonuldende uzaklasmaya basliyo birsure sonra. Yani ben ozledigim anda hemen onu goremeyeceksem bu beni uzer mutsuz eder, benim mutsuzlugumda karsi tarafi mutsuz eder vs vs derken iliskinin cilki cikar zaten... Benim fikrim yani...

haklısın sana katılıyorum gözden ırak olan gönülden ırak olur derler ya çok doğru

evet ya aynen "dayanıyoruz mecburen"...gerçekten çok zor dediğin gibi özellikle etrafta sevgilileriyle gezenleri görünce ağlayasım geliyor....ama alıştım böyle olmasına artık mesafeler mi kazanacak yoksa biz mi onu zaman gösterecek akışına bıraktım kasmıyorum artık:smiley-cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…