- Konu Sahibi brunettella
-
Sırf bu sebeple ayrı yatıyor ve küslük yapıyorsanız bence hatalısınız babası sonuçta ve kötü birşey de yapmamış ki
uzatıyomuydunuz sacını. hepmi kafasına göre sana sormadan iş yapar. haklı olabilirsin ama bu kadarıda abartı değilmi
Babasi sacini kestirdi diye kavga cikartip ayri yatiyorsaniz acaba gecekten vahim durumlarda ne yapacaksiniz cok merak ediyorum. Yani sirf danismadan sacini kestirdi diye trip atiyorsaniz siz haksizsiniz. Kusura bakmayin
yatak ayırmak sorumlulukları yerine getirmemek..
bunlara sebep saç kestirmesimi?
trip atın da siz biraz abartmışsınız
Oyle boyle degil.. esime tatli dilen anlatmistim ki oglumuzun sacini kuaforde kestirelim diye. Yoksa kendimiz kesmeye kalksak komik durur demstim. Bir kac saat sonra ben uyurkene kesmis.. fikrime saygi duymadan..
Daha öncesinde özellikle belirttiğin halde gidip kestirdiyse sinir bozucu bir durum.
Esimin annesi babasi gecenlerde bana sormadanda kesmislerdi sacini.. gucume gidiyor bu durum.. bende onun annesiyim..
Bakin. Hic kimse sizin anneliginizi zedeliyemez. Heleki sac gibi basit konularda. Ama ortada cok vahim bir durum var. Cocuklarimizin cocuklugu bizim gündelik hayatimiz. Yani biz ne yasiyorsak bu onlarin ilerlede hatirlayacagi cocuklugu olacak. Siz evliliginizi ego savaslara kurban ederseniz (bu ikiniz icin gecerli), en büyük zarari cocugunuz görecek. Cünkü huzursuz ve mutsuz bir ortamda büyüyecek. Derdiniz sac degil. Hafife alinmis hissediyorsunuz. Vw esinize asil bunu söylemeniz sart.
Oyle boyle degil.. esime tatli dilen anlatmistim ki oglumuzun sacini kuaforde kestirelim diye. Yoksa kendimiz kesmeye kalksak komik durur demstim. Bir kac saat sonra ben uyurkene kesmis.. fikrime saygi duymadan..
eee?
ertesi gün berbere götürüp düzelttirseydiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?