ayri uyuyoruz

brunettella

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
1.308
371
323
Almanya
Mrbalar...

Daha oncede konu acmistim. Kisaltarak bir ozet gecmek istiyorum esimle tartistik.. suclu taraf esim bence.. oglumun sacini bana sormadan kesti.
O gunden beri ayri uyuyoruz, yaptigim yemegi yemek istemedi. Bende inadima evde bir igne olsun toplamiyorum kac gundur ev pasak icinde.
Esim az once herseyi toplamis.. ayri yemekler yiyoruz mesala.
Bu durumdan cok skildim.. ve ozur dileyen taraf benim genelde..
odaya tikila kaldim suan.. bunaldim... bana fikir verin lutfen

Sırf bu sebeple ayrı yatıyor ve küslük yapıyorsanız bence hatalısınız babası sonuçta ve kötü birşey de yapmamış ki

Oyle boyle degil.. esime tatli dilen anlatmistim ki oglumuzun sacini kuaforde kestirelim diye. Yoksa kendimiz kesmeye kalksak komik durur demstim. Bir kac saat sonra ben uyurkene kesmis.. fikrime saygi duymadan..

uzatıyomuydunuz sacını. hepmi kafasına göre sana sormadan iş yapar. haklı olabilirsin ama bu kadarıda abartı değilmi

yatak ayırmak sorumlulukları yerine getirmemek..
bunlara sebep saç kestirmesimi?
trip atın da siz biraz abartmışsınız

Babasi sacini kestirdi diye kavga cikartip ayri yatiyorsaniz acaba gecekten vahim durumlarda ne yapacaksiniz cok merak ediyorum. Yani sirf danismadan sacini kestirdi diye trip atiyorsaniz siz haksizsiniz. Kusura bakmayin

Esimin annesi babasi gecenlerde bana sormadanda kesmislerdi sacini.. gucume gidiyor bu durum.. bende onun annesiyim..

Esimin annesi babasi gecenlerde bana sormadanda kesmislerdi sacini.. gucume gidiyor bu durum.. bende onun annesiyim..

Bakin. Hic kimse sizin anneliginizi zedeliyemez. Heleki sac gibi basit konularda. Ama ortada cok vahim bir durum var. Cocuklarimizin cocuklugu bizim gündelik hayatimiz. Yani biz ne yasiyorsak bu onlarin ilerlede hatirlayacagi cocuklugu olacak. Siz evliliginizi ego savaslara kurban ederseniz (bu ikiniz icin gecerli), en büyük zarari cocugunuz görecek. Cünkü huzursuz ve mutsuz bir ortamda büyüyecek. Derdiniz sac degil. Hafife alinmis hissediyorsunuz. Vw esinize asil bunu söylemeniz sart.

Ortak karar vermelisiniz evet
Ama ayrı yatacak küsecek kadar büyük bir sorun haline gelmemeli

Bu sorunlari hep tekrarlaniyor.. aileside kesti .. cok uzulmustum.. gordu kendiside..
evet haklisiniz suanda 4 gundur ayriyiz..
cok skildim bu durumda.. bana kalsa suan gidip konusurdum.. herzamanki gibi

Oyle boyle degil.. esime tatli dilen anlatmistim ki oglumuzun sacini kuaforde kestirelim diye. Yoksa kendimiz kesmeye kalksak komik durur demstim. Bir kac saat sonra ben uyurkene kesmis.. fikrime saygi duymadan..

eee?
ertesi gün berbere götürüp düzelttirseydiniz.

Benimde eşim bir keresinde ben yokken kendi tras etmisti oğlumu. Inanin yamuk yamuk yapmisti ama görünce hic gücüme gitmedi .Güldük hatta kuaför de düzelttik .Allah başka dertler vermesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…