- 3 Nisan 2014
- 36.199
- 147.644
- 798
- Konu Sahibi brunettella
-
Oyle oldu evet
Sizin Evliliğinizin altında Baska problemler var bence.
Bu sorunlari hep tekrarlaniyor.. aileside kesti .. cok uzulmustum.. gordu kendiside..
evet haklisiniz suanda 4 gundur ayriyiz..
cok skildim bu durumda.. bana kalsa suan gidip konusurdum.. herzamanki gibi
Haklısınız. Evet çocuk onun da çocuğu. Ama sadece ONUN çocuğu değil. Kuaför parasını hesap ediyor desem ayda 10 lirayı çocuğuna çok görmüyordur heralde. Size kasten yapar gibi olmuş. O adım atsın. Üzerine gitmeyin.Mrbalar...
Daha oncede konu acmistim. Kisaltarak bir ozet gecmek istiyorum esimle tartistik.. suclu taraf esim bence.. oglumun sacini bana sormadan kesti.
O gunden beri ayri uyuyoruz, yaptigim yemegi yemek istemedi. Bende inadima evde bir igne olsun toplamiyorum kac gundur ev pasak icinde.
Esim az once herseyi toplamis.. ayri yemekler yiyoruz mesala.
Bu durumdan cok skildim.. ve ozur dileyen taraf benim genelde..
odaya tikila kaldim suan.. bunaldim... bana fikir verin lutfen
Yani şimdi bazılarına küçük bir olaymış gibi gelecek ama , benim de oğlumun saçları çok uzundu . Babam bir gün dedi ki eşime"oğlum gidip kestirsene bu çocuğun saçlarını ,nereye kadar uzatacaksınız ? Elimi sürmem baba dedi .Kıyamet kopar evde"Mrbalar...
Daha oncede konu acmistim. Kisaltarak bir ozet gecmek istiyorum esimle tartistik.. suclu taraf esim bence.. oglumun sacini bana sormadan kesti.
O gunden beri ayri uyuyoruz, yaptigim yemegi yemek istemedi. Bende inadima evde bir igne olsun toplamiyorum kac gundur ev pasak icinde.
Şu erkeklerin haksızken haklıymış gibi tavır almaları yok muMrbalar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?