ayri uyuyoruz

Sizin Evliliğinizin altında Baska problemler var bence.

Bu sorunlari hep tekrarlaniyor.. aileside kesti .. cok uzulmustum.. gordu kendiside..
evet haklisiniz suanda 4 gundur ayriyiz..
cok skildim bu durumda.. bana kalsa suan gidip konusurdum.. herzamanki gibi

Gidin konusun. Sizin nasil hissettiginizi anlatin. Hic ona saldirmadan. Sadece hissettiklerinizi. Belki ona basit bir konu gibi geliyordur. Ve ilk bizim gibi kücük bir meseleyi abarttiginiz gibi geliyordur.ilk olarak konusmak her zaman boyun egmek degildir.

Ramazan ramazan mübarek ay da uzatmayin bence çok önemli bir konu değil. Yarının garantisi yokken eşinizle küs durup küs yatmayın hayat erteleyecek kadar uzun değil. Hani önemli bir problem olsa haklısınız da boşverin kestiyse kesti saçı

Ben olsam ben de kizardim, esek basimiyim ben diye. Hem sacini bana sormadan yamuk yumuk kes hem de senin yemegini yemem de

Benimki de seneler once yemege surekli gec kaliyordu, o zamandan beri yemek yapmiyorum, ne yerse yesin :)

Yalniz yaziya dokunce, cok cadi gibi durdum, oyle degil. Ben zaten cok yogun calisiyorum, cocuklarin bakicisi yapiyor ama arada senin yemeklerini ozledim dese de ben yapmiyorum

Böyle şeylere kafa yorarsanız yıpranır ve yıpratırsınız.Araya soğukluk girmemeli.Yanlış yapıyorsunuz.

Özür dilenecek birşey Yok küsecekte birşey Yok. Erkek çocuğu sonuçta babalar İçin Farklı oluyor abartmayın bi dahakine bana da söyle yakışmıyor çocuğa de geç ne bu dünyalar savaşı!

Haklısınız. Evet çocuk onun da çocuğu. Ama sadece ONUN çocuğu değil. Kuaför parasını hesap ediyor desem ayda 10 lirayı çocuğuna çok görmüyordur heralde. Size kasten yapar gibi olmuş. O adım atsın. Üzerine gitmeyin.

Haklısınız diyelim ne diyelim biz şimdi

Saç bu yine uzar ne olcak ki oda babası hani sünnet ettirse habersiz kız da erlek çocuk traşı bitmezzzz.
Bende büyük kızı 1,5 yaşındaydı sıfıra tuttu akrabalar eşimden izin almadım fotoğraf attı eşime kesen abi kızdı ama bişey demedi kıldan tüyden de kavga edersek ooohhooo yürümez evlilik
Şunu da ekliyeyim erkek saçı öyle şekilli olmuyo ki görümcemde benim kızı kazıyan abiye kestiriyo kuaföre vereceğin parayla bişey al çocuğuna yani ne bileyim abartmışsınız ama siz bilirsiniz ama ayrı yattıkça araya soğukluk girer

Yani şimdi bazılarına küçük bir olaymış gibi gelecek ama , benim de oğlumun saçları çok uzundu . Babam bir gün dedi ki eşime"oğlum gidip kestirsene bu çocuğun saçlarını ,nereye kadar uzatacaksınız ? Elimi sürmem baba dedi .Kıyamet kopar evde"
Babam git kestir çocuğun saçlarını .ağlama krizlerine girdim , nasıl yaparsın diye ? Babama çok laf söyleyemedim de . İçimde patladı sinirim .
Sonra dedim ki kendi kendime
Deniz ;
Millet seni görse bir derdin var sanacak , çocuğunun sağlığından çeken o kadar anne varken sen saça mı taktın kafayı ? Şimdi gene uzattım . Bir de dizide reklamda falan oynuyor .Sözleşmeli işlerde . kesilmemesi lazım fazla saçların .Ama babam dinlemiyor vallahi . Çocuğun genetiğini mi bozucan büyüsün uzatır deyip kendince beni oyalıyor .
Büyütme konuyu sende . Yapacak bir şey yok .Kökü onda uzayacak yine ...

bahaneniz saç ama gerçek sebep ne onu bilmek gerek . Eğer gerçekten bir ay sonra uzayacak saç için bunları yaşıyorsanız durum gerçekten çok ciddi .siz hatalısınız

Şu erkeklerin haksızken haklıymış gibi tavır almaları yok mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…