Siz evli değildiniz değil mi ?affetmeyin. ama ayrı yatmanın olayı ne ki? o yatak ikinizin.
Merhaba...
Geçen gün konu açmıştım okuyan arkadaşlar bilir eşimle tartışmıştık küstük...
Ben küslüğe dayanamadığım için alttan aldım eşimde uzatmadı barışır gibi olmuştuk...
Geçen hafta kv.bizdeydi çocuğa bakmak için benimde ayakkabı ihtiyacım vardı iş çıkışı ablamla eve uğramadan gidip yemek yiyip ayakkabıyıda alıp bir saate dönecektim
Eşim babasınında bize geldiğini gitmemem gerektiği ayıp olacağını söyledi bende gitmedim ama ablam falan çarşıya çıkmıştı çok ayıp oldu.
Biz eve girdiğimiz gibi kv ve kp gitti işleri varmış acilen
Bende ağladım ağladım başımda ağrıyodu yattım ne yemek yedim ne yaptım
O arada annem ve babam geldi oğlumu görmeye
Eşim onların yanından kalktı giyindi annem ne oldu oğlum nereye dedi
Eşimde kızınız yemek vermedi gidip karnımı doyurayım dedi çıktı ve gitti
Annem ne oldu dedi anne başım ağrıyodu bende yemedim dedim
Babam çok kızdı çıkıp hemen gittiler
Ablama demiş ki artık hiç gözümde yok herkes karısıyla kavga eder ben 1 yılda 2.kez evlerine gidiyorum asla gitmem onun evine demiş
Ben inanılmaz üzüldüm
Eşimle 3 yıllık evliyiz evlenirken ayrı yatmayacağımıza söz verdik ama istemedim yanımda salonda yat dedim gelir af diler diye gitti yattı
Ertesi gün geldi sarıldı bebeğim dedi ama kaçtım yanından
Affedemiyorum affedemem annem ve babamı kovar gibi oldu
Kafam çok karışık işime odaklanamıyorum
3 gecedir ayrı yatıyoruz...
Ben gelme yanıma dedim gelir sırnaşır barışırız yatamaz ayrı die dedim gitti yattıaffetmeyin. ama ayrı yatmanın olayı ne ki? o yatak ikinizin.
Ayakkabı için ağlamadım sadece sinirlerim bozuldu planım bozuldu ve eşim çık gez demedi nasılda annleri gitmişti ayıp olacak kimse kalmamıştıEsinin ailesi yüzünden ayakkabi alamadigin icin neden agladin ?Esinin babana yaptigi hareket ters olur boyle ama yatagi ayirman yanlis. Burnundan gwtir barisin babanin gonlunu alin
Ben anlattım onları kovar gibi yaptın dedimSiz onun ailesi icin planinizi iptal edip eve gelmissiniz ya surat felan mi adtiniz onun ailesine o da misilleme yapmis sanki sen surak asarsan bende senin ailene boyle davranirim diye.
Ama ne olursa olsun iki taraf kavgali bile olsa bu misafire yansitilmamali. Cok ayip etmis esiniz. Sizden gelip ozur dilerse ailenizden ozur dilemrsini teklif edin.
Arasin babanizi baba ozur dilerim o gun biraz gergindim isterseniz gelin bize hep beraber yemek yiyelim hem dizde torununuzu sevmis olursunuz hem bu olayi unutmus olururz desin gonlunu alsin ailenizin.
Ayri yatmak ile sonradan anlattığın olayin iliskisi yok gibi. ????????Ben gelme yanıma dedim gelir sırnaşır barışırız yatamaz ayrı die dedim gitti yattı
Çok sağolun babacım çok üzüldüEşinizin yaptığı çok büyük terbiyesizlik.
Senin başın ağrıyor hayatım, ben yemeği hazırlarım demesi gerekirken
Sanki 3 yaşında çocuk gibi önüne yemek beklemiş. Eli kolu yok muymuş?
Size kızdı diyelim, sinirini enden ailenizden çıkarıyor? Onların suçu ne?
Offf çok sinirlendim. Eşinizin yaptığı çok ÇİĞ bir davranış.
Büyüyememiş bir erkek/koca daha.
Allah kolaylık versin, işiniz çok zor.
Ayakkabı için ağlamadım sadece sinirlerim bozuldu planım bozuldu ve eşim çık gez demedi nasılda annleri gitmişti ayıp olacak kimse kalmamıştı
İkiside aynı gece oldu o gece annlerler geldi gitti sonra ayrı yatak mevzusu olduAyri yatmak ile sonradan anlattığın olayin iliskisi yok gibi. ????????
Çok sağolun babacım çok üzüldü
Kalbim çok kırık mecbur barışıcam ama bu olayı nasıl unuturum bilemedim
Haklısınız ama ben bile tanıyamıyorum kendimi taviz tavizi doğurdu sonuç ortadaSiz planınızı yapmışsınız zaten, kayınpederiniz habersiz geldi diye bozmamalıydınız.
Siz de insansınız, sizin de planlarınız var. Birileri gel dedi diye gelinmez . Git dedi diye gidilmez. Önce kendinize saygı duyun ki başkaları da size saygı duysun. Habersiz evinize gelmesin. Orası sadece oğullarının evi değil, sizin ailenizin evi.
Gerçi "kızınız önüme yemek koymadı" diyen birinden ne derece saygı beklenir, orası soru işareti.
Annemlere duyurmak sandı ki annemler bana ızacak neden yemek koymadın diyecekyemek vermedi karnımı doyurup gelicem ne demek ya...
1- sen onun hizmetçisi misin ?
2- hastalığına saygısı yok mu ?
3- açsa mutfağa gidip karnını doyuramıyor mu?
4- yemek yapmadın diye bi peynir ekmek de mi yiyemiyor bir akşam?
5- aileniz evdeyken bunu yapması için sebebi ne ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?