- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.327
- 798
Nasıl böyle bişi yaptı anlamıyorum zateneşin çok terbiyesizmiş.
ayrı yatmaya sonuna kadar karşı ben, size hak veriyorum. eşinizi affetmeyi düşünüyorsanız, önce ailenizin gönünü almasını isteyin.
evlerine gidip özür dilesin. saçmaladığını, eşeklik ettiğini söylesin.
sonra da evinize davet edip gönüllerini alma işini pekiştirin. sonrada isterseniz affedin.
hadsiz adam. bir akşam yemese ölürdü sanki!
Ayakkabı için ağlamadım sadece sinirlerim bozuldu planım bozuldu ve eşim çık gez demedi nasılda annleri gitmişti ayıp olacak kimse kalmamıştı
Siz evli değildiniz değil mi ?
İnsan kalbinin kırıldığı birine yaklaşmak bile istemiyor o zamanlar. Aynı oda bile batıyor
ERkekleri bazen sınamak da ters tepebiliyor ..Ben gelme yanıma dedim gelir sırnaşır barışırız yatamaz ayrı die dedim gitti yattı
Annemlerin geleceği belli değildiayakkabi almaya gidemediniz diye mi agladiniz neydi ki derdiniz? hele ki ailenizin evinize gelecegini bilip de aranizdaki sorunu uzattiysaniz esiniz kadar sizde hatalisiniz.
sizde esinizde babanizdan ozur dilemeli,ergen gibi hareket etmeyin buyuklerin yaninda.
Madem gittiler eşinizin söylemesini beklemek yerine ailen gitti ablamda çarşıda o zaman ben gideyim deseydiniz. Neden eşinizin söylemesini bekliyorsunuz ki? Siz sanki sadece bu ayrı yatma olayına takılmış gibisiniz. Oysaki eşiniz ailenizi kovmaktan beter etmiş. Ben olsam eşim ailemden gözümün önünde özür dilemeden asla barışmazdım. Büyük saygısızlık olmuş anne ve babanıza.Annemlerin geleceği belli değildi
Kapının önüne gelince aramışlar
Ayakkabı için ağlamadım plan yaptım sırf eşim için planımı bozdum ablamın çocuğuyla çarşıda beklemesine rağmen
Sonra eve geldim hooop 5 dk sonra gittiler
Eşimde demedi ki hadi git ihtiyaçlarını al nasılsa gitti annemler die sinirden ağladım
Bence sizde abartmissiniz evde misafir varken gezme icin agliyosaniz adamin zoruna gitmistir oda aklinca misilleme yapmis ama onun ki cok abarti olmus ayrica buraya biri yazsaydi kocam beni yataktan kovdu herkes bosa o adami derdi heralde ama siz nazlanmak icinadami yataktan kovmussunuz buda cok abarti bi hareket yani ikinizde cocuk gibi abartmissiniz ama en kotusu ailen bu olayi hic unutmayacak esinle konus ailenle birlikte bi konusun esin ozur dilesin
Ben ayrı yatmaya takılmadımMadem gittiler eşinizin söylemesini beklemek yerine ailen gitti ablamda çarşıda o zaman ben gideyim deseydiniz. Neden eşinizin söylemesini bekliyorsunuz ki? Siz sanki sadece bu ayrı yatma olayına takılmış gibisiniz. Oysaki eşiniz ailenizi kovmaktan beter etmiş. Ben olsam eşim ailemden gözümün önünde özür dilemeden asla barışmazdım. Büyük saygısızlık olmuş anne ve babanıza.
şunu bi kabul edin kabahat ikinizde sadece eşinize öfkelenmeyin.Ben ayrı yatmaya takılmadım
Zaten aileme böyle bi saygısızlık yapmasaydı çoktan affederdim
Ailemden özür dilemesi beni rahatlatmıyacak
Çok öfkeliyim çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?