Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
top patlasa uyanmamBen de onu anlamıyorum zaten yani bir insan niye komşusunun sifon sesine uyanır asansör sesine uyanır neden yanihayır asansörün nasıl bir sesi var onu da anlamadım ya
annem de aynı senin gibi her sese uyanır o benden önce yatar mesela ben geç yatarım biraz ben evde dolaşırken ayak sesimden rahatsız olur ne dolaşıp duruyorsun ayak sesinden uyuyamıyorum diyor hayır ayağımda da topuklu ayakkabı yok ki ses çıkarsın
nasıl rahatsız oluyor anlamıyorum o uyanmasın diye parmak uçlarıma basarak yürüyorum gerçekten mutfağa gidiyorum su içmeye ışığı açıyorum içeriden bağırıyor ne düğmeye basıp duruyorsun uyuyamıyorum diyor gerçekten tuhaf hayır yani normal olmayan kendisi aslında ama beni suçluyor hep bir tedavisi falan yok mu bunun gerçekten ya
![]()
Benim uykum böyle hafif. Gerçekten tedavisi olsa hemen oluruz çünkü asla derin uyku çekemiyoruz. Seslerden sık uyandığımız için de sinirleniyoruzBen de onu anlamıyorum zaten yani bir insan niye komşusunun sifon sesine uyanır asansör sesine uyanır neden yanihayır asansörün nasıl bir sesi var onu da anlamadım ya
annem de aynı senin gibi her sese uyanır o benden önce yatar mesela ben geç yatarım biraz ben evde dolaşırken ayak sesimden rahatsız olur ne dolaşıp duruyorsun ayak sesinden uyuyamıyorum diyor hayır ayağımda da topuklu ayakkabı yok ki ses çıkarsın
nasıl rahatsız oluyor anlamıyorum o uyanmasın diye parmak uçlarıma basarak yürüyorum gerçekten mutfağa gidiyorum su içmeye ışığı açıyorum içeriden bağırıyor ne düğmeye basıp duruyorsun uyuyamıyorum diyor gerçekten tuhaf hayır yani normal olmayan kendisi aslında ama beni suçluyor hep bir tedavisi falan yok mu bunun gerçekten ya
![]()
En iyisi sizsiniz valla hatop patlasa uyanmam
evi alıp götürseler belki
uyurken olan depremin bile sonunu hissettim
Gitti doktora yarım bıraktı tedaviyi uyku pol. Yönlendirmişlerdi en son gün bile verdiler o gün gece vardiyasına gidecekti izin alamadı sonra öyle havada kaldı.Niye tedavi olmuyor eşiniz?
Evet ilişkinizi tabiki çok kötü ilerler.Eşimle aramda bir problem yok ama uykusu çok hafif ve ben sürekli dönen bir insanım. Özellikle hastaysam regli isem ya da uyku tutmadıysa dönüyorum huzursuz bacak sendromu var bacağımı sallıyorum. Bunun yanında bir de kedimiz var sürekli benimle yatmak istiyor olmaz deyip itiyorum tekrar çıkıyor yatağa. Kedi eşimi sinir ediyor uyandırıyor. Açıkçası eşimi rahatsız edeceğim uyanıp öf pöf diyecek diye de huzursuz uyuyorum çoğu zaman. Zaten on yıllık evliyim bilmiyorum ki eşim artık salonda uyusa evliliğimiz kötü etkilenir mi? Bazı geceler ben diyorum ayrı yatalım çok hastayım seni rahatsız ederim diye hiç ikiletmeden hemen gidiyor salona. Açıkçası bu durumdan ben de çok hoşnutum rahat rahat döne döne uyuyorum. Eşim bundan sonra ayrı mı yatsak dedi ben de bir düşüneyim dedim
Benim kardeşlerim böyleEn iyisi sizsiniz valla haşöyle olacaksın işte ya diğer türlüsü kabus gibi evde hep bir gerilim havası var
Eşim aşırı horladığı için bende ayrı yatıyorum uykum önemli başımı koyunca yatmak isterimEşimle aramda bir problem yok ama uykusu çok hafif ve ben sürekli dönen bir insanım. Özellikle hastaysam regli isem ya da uyku tutmadıysa dönüyorum huzursuz bacak sendromu var bacağımı sallıyorum. Bunun yanında bir de kedimiz var sürekli benimle yatmak istiyor olmaz deyip itiyorum tekrar çıkıyor yatağa. Kedi eşimi sinir ediyor uyandırıyor. Açıkçası eşimi rahatsız edeceğim uyanıp öf pöf diyecek diye de huzursuz uyuyorum çoğu zaman. Zaten on yıllık evliyim bilmiyorum ki eşim artık salonda uyusa evliliğimiz kötü etkilenir mi? Bazı geceler ben diyorum ayrı yatalım çok hastayım seni rahatsız ederim diye hiç ikiletmeden hemen gidiyor salona. Açıkçası bu durumdan ben de çok hoşnutum rahat rahat döne döne uyuyorum. Eşim bundan sonra ayrı mı yatsak dedi ben de bir düşüneyim dedim
Onlarda da o sıkıntı var evet top atsan uyanmıyorlarBenim kardeşlerim böyle
Hele küçük olan
Birgün alarm kurmuş tam hatırlamıyorum 4,5 mu 5,5 mu sabahın körü
Tam 1 saat durup durup çaldı o alarm
Gittim kaç kere telefonu da şifreli kapatamıyorum sesleniyorum duymuyor
Delirdim en sonunda sallayarak uyandırıp verdim eline teli
Kulağına koyup Alo alo diyor yaaa
Uyanmamış yani hala
Valla ne yapın edin bulun bir çaresini diken üstünde yaşıyoruz siz uyanmayın diyeBenim uykum böyle hafif. Gerçekten tedavisi olsa hemen oluruz çünkü asla derin uyku çekemiyoruz. Seslerden sık uyandığımız için de sinirleniyoruz![]()
Tedaviye devam etmesi lazım kimse kimsenin horlamasını çekmek zorunda değil ha umursamıyorsa da ayrı yatın siz boşverinGitti doktora yarım bıraktı tedaviyi uyku pol. Yönlendirmişlerdi en son gün bile verdiler o gün gece vardiyasına gidecekti izin alamadı sonra öyle havada kaldı.
Tedavi olmayı denediniz mi? Eşinizin rahatsız olması normal bence uyuyamıyorsa eğerBence yanlış bir şey. Bende de huzursuz bacak var hem de ileri derecede dönüp durmadan uyuyamıyorum . Eşim de hayatınızda görebileceğiniz en pimpirikli insanlardan ilk başlarda çok rahatsız oluyordu hatta erken kalktığı için birkaç kere ben uyuduktan sonra salonda uyumaya gitti tavır aldım ve şu an alıştı. Çünkü bu elimizde olan bir şey değil. Elin bile insanın eşine değmesi aynı yatakta eşinizin kokusunu almanız çok çok önemli bence
Cinselliği etkiler diye korkuyorsanız bir süre sadece deneyin ama gözlem yapın tam bir karar olmasın. Özellikle bazı ülkelerde ayrı uyumak yaygındır kültürel de olabiliyor bu durum sizin ne istediğinize bağlı açıkçası örneğin ben çok fazla üşürken eşim inanılmaz derecede terlerdi ve çözüm bulamazdık ben sarılmak isterdim o istemezdi daha doğrusu yerler yapışırdı evet beraber uyumak çok güzel bence de olması hereken ama şartlar el vermiyorsa yapacak birşey yok sevgi bağımızı sarsar diye endişe etmeniz normal ama bence uyanıkken birbirimize nasıl hissettirdiğimiz de çok önemliEşimle aramda bir problem yok ama uykusu çok hafif ve ben sürekli dönen bir insanım. Özellikle hastaysam regli isem ya da uyku tutmadıysa dönüyorum huzursuz bacak sendromu var bacağımı sallıyorum. Bunun yanında bir de kedimiz var sürekli benimle yatmak istiyor olmaz deyip itiyorum tekrar çıkıyor yatağa. Kedi eşimi sinir ediyor uyandırıyor. Açıkçası eşimi rahatsız edeceğim uyanıp öf pöf diyecek diye de huzursuz uyuyorum çoğu zaman. Zaten on yıllık evliyim bilmiyorum ki eşim artık salonda uyusa evliliğimiz kötü etkilenir mi? Bazı geceler ben diyorum ayrı yatalım çok hastayım seni rahatsız ederim diye hiç ikiletmeden hemen gidiyor salona. Açıkçası bu durumdan ben de çok hoşnutum rahat rahat döne döne uyuyorum. Eşim bundan sonra ayrı mı yatsak dedi ben de bir düşüneyim dedim
Bende bazen esimi oglumun odasına gönderiyorum oglum kendi cagiriyor zaten babasını. Yalniz yatmak gibisi var mı yayıla yayıla bu bile bi ihtiyac bence. Ama bazen tabi ki sürekliligi cok saglikli bulmuyorumEşimle aramda bir problem yok ama uykusu çok hafif ve ben sürekli dönen bir insanım. Özellikle hastaysam regli isem ya da uyku tutmadıysa dönüyorum huzursuz bacak sendromu var bacağımı sallıyorum. Bunun yanında bir de kedimiz var sürekli benimle yatmak istiyor olmaz deyip itiyorum tekrar çıkıyor yatağa. Kedi eşimi sinir ediyor uyandırıyor. Açıkçası eşimi rahatsız edeceğim uyanıp öf pöf diyecek diye de huzursuz uyuyorum çoğu zaman. Zaten on yıllık evliyim bilmiyorum ki eşim artık salonda uyusa evliliğimiz kötü etkilenir mi? Bazı geceler ben diyorum ayrı yatalım çok hastayım seni rahatsız ederim diye hiç ikiletmeden hemen gidiyor salona. Açıkçası bu durumdan ben de çok hoşnutum rahat rahat döne döne uyuyorum. Eşim bundan sonra ayrı mı yatsak dedi ben de bir düşüneyim dedim