• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrı yatmak

Sonuvarbunun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2016
69
23
3
51
Beş yıllık evliyim. Dört yaşında bir kızım var. Evliliğimde ciddi sorunlarım oldu. Hatta burda bir iki kere paylaştım. Ama şu kafama takılan şeyi eşime söyleyemediğim için sizlerle paylaşmak istedim. Fikirlerinize çok ihtiyacım var hanımlar. Eşim bekarlık hayatında tv yle birlikte uyumaya çok alışmış. Yatayım deyip yatağa geçince uyuyamıyorum diyor. Genellikle tv karşısında uyuyakalıyor. Ben herzaman çağıramıyorum yatağa bu yüzden. Bazen kendi geliyor ama genellikle durum böyle. Bu konuyu çok konuştuk. Beni kaldır götür diyor ama yapamıyorum sıkılıyorum herzaman. Ne düşüneceğimi şaşırdım arkadaşlar ayrı yatmak bana hem yanlış geliyor hem de kafama fena halde takılıyor.. Birdaha söyleyemiyorum çünkü bu konu beş seneden beri laçkalaştı. Şunu da söyleyim ayrı yatıyoruz ama münasebetsiz değiliz. Ben yanımda uyumasını isterdim ama mümkün olmuyor. Bu konuda içimi nasıl rahatlatabilirim...

Ben nefret ederim eşimde 1-2 defa yaptı ona söylediğim şey ayrı yatacaksak evli olmamın anlamı yok hala da aynı şeyi savunuyorum :lülülü:

Aynen yatak odasına tv alın. Adam uykuya dalınca kapatırsın. Genelde depresyon dönemi alışkanlığıdır bu aslında. Bende de vardı bir dönem. Bu tip alışkanlıklar birden kesilmez, azaltarak kesilir. Ayrı yatmak normal değil.

Beş yıllık evliyim. Dört yaşında bir kızım var. Evliliğimde ciddi sorunlarım oldu. Hatta burda bir iki kere paylaştım. Ama şu kafama takılan şeyi eşime söyleyemediğim için sizlerle paylaşmak istedim. Fikirlerinize çok ihtiyacım var hanımlar. Eşim bekarlık hayatında tv yle birlikte uyumaya çok alışmış. Yatayım deyip yatağa geçince uyuyamıyorum diyor. Genellikle tv karşısında uyuyakalıyor. Ben herzaman çağıramıyorum yatağa bu yüzden. Bazen kendi geliyor ama genellikle durum böyle. Bu konuyu çok konuştuk. Beni kaldır götür diyor ama yapamıyorum sıkılıyorum herzaman. Ne düşüneceğimi şaşırdım arkadaşlar ayrı yatmak bana hem yanlış geliyor hem de kafama fena halde takılıyor.. Birdaha söyleyemiyorum çünkü bu konu beş seneden beri laçkalaştı. Şunu da söyleyim ayrı yatıyoruz ama münasebetsiz değiliz. Ben yanımda uyumasını isterdim ama mümkün olmuyor. Bu konuda içimi nasıl rahatlatabilirim...

bence bizim toplumda bu abartılıyor, eğer cinsel hayatınızda bir sorun yoksa ayrı yatılabilir, hatta uyku konforu için gayette güzel olur, ama senin beraber uyumak isteğin varsa, haftada bir iki beraber uyuyarak bunu giderebilirsin, böylece herkesin istediği olmuş olur, ben de bu konuda eşime yol yapmaya başladım valla, iki ayrı yatak alalım diye, otel modu yani, uyku konforum için...
hatta geçende ona bi link yollamıştım

onedio linkleri çıkmadığından o ve n yi ayırdım, sen birleştirip açabilirsin eğlenceli bi link:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben nefret ederim eşimde 1-2 defa yaptı ona söylediğim şey ayrı yatacaksak evli olmamın anlamı yok hala da aynı şeyi savunuyorum :lülülü:
Sorun çözüldü mü yani..
Onu düşündük ama ben de tv le uyuyamıyorum. Ama böyle düşünüp durmaktan bu da bir çözüm tabi

Bende esiniz gibiyim valla ayni cumleyi kuriyorum yatayim diye yataga girince uyiyamiyorum illa tvyle videoyla filan uyuyorum. Esimde sizin gibi yalniz yatmak istemedigi icin bocaladik yeni evliyken bende telefondan video film vs izliyorum kulaklikla onun yaninda oyle çözdük olayi.

benim eşimde aynı tv karşısında uyuyup kalmaya bayılıyor ben tv seyreden biri değilim cuma günü dizim var sadece onun dışında kitap okurum ya da erken yatarım. bazı zamanlar benimde sinirimi çok bozduğu oldu tuvalete kalktığım zamanlar görüyordum uyanırsa uyandırıyordum uyanmıyorsa bırakıp geri gidiyordum hala öyle... bence çok takma hatta aynı yatakta yatmıyorsak evli olmanın ne alemi var gibi saçma yazılara da kulak asma...

Kızım 4 evliligim 5 yaşında.. Eşim de tv Karşısı uyumaya bayılır :)
Seviyor mutlu oluyor öyle olsun o zaman diyenlerdenim.. hiçbir sorunumuz yok çok da mutluyuz.. bazen o yatar ben tv Karşısı uyurum.. kızım gece uyanır yanımıza gelir.. Eşim kalkar başka yere yatar.. çok rahatiz bu konuda..

bence bizim toplumda bu abartılıyor, eğer cinsel hayatınızda bir sorun yoksa ayrı yatılabilir, hatta uyku konforu için gayette güzel olur, ama senin beraber uyumak isteğin varsa, haftada bir iki beraber uyuyarak bunu giderebilirsin, böylece herkesin istediği olmuş olur, ben de bu konuda eşime yol yapmaya başladım valla, iki ayrı yatak alalım diye, otel modu yani, uyku konforum için...
hatta geçende ona bi link yollamıştım

https://o nedio.com/haber/ciftlerin-yataklari-ayirma-fikrini-yanlis-buluyorsaniz-bilimin-size-iki-cift-lafi-var--742904

onedio linkleri çıkmadığından o ve n yi ayırdım, sen birleştirip açabilirsin eğlenceli bi link:)
Evet aslında böyle düşünüp hissetmeyi istedim. Yalnız daha rahat uyuyorum ama ayrı yatmak yanlışmış diye de düşünüyorum. Çünkü beraber yatma alışkanlığı olmayınca küs olduğumuz zamanlarda yakınlaşmamız zorlaşıyor gibi geliyor bana. Böyle bir kalıp varya karı koca daima birlikte yatmalı diye o insanı düşündürüyor işte..

Sorun çözüldü mü yani..

Onu düşündük ama ben de tv le uyuyamıyorum. Ama böyle düşünüp durmaktan bu da bir çözüm tabi

Uyuyabilirsin. Benim de uyuduğum ortamda gram ses ve ışık olmamalı, çok zorlanırım yoksa uykuya dalmada. Bu yüzden kulak tıkacı ve göz bandı kullanırım bazen. Sen de kullan, yatak odasına da tvyi alın, sarılın uyuyun.

Bir şey izlemeden ben de uyuyamam.
Genellikle eşimden sonra girerim yatağa.
Ama yanımda tablet ve kulaklık vardır, içeride izlerken uyuyakalacağıma yatağımda izlemeyi tercih ediyorum.
Böyle bir şey teklif edebilirsiniz eşinize.

Evet aslında böyle düşünüp hissetmeyi istedim. Yalnız daha rahat uyuyorum ama ayrı yatmak yanlışmış diye de düşünüyorum. Çünkü beraber yatma alışkanlığı olmayınca küs olduğumuz zamanlarda yakınlaşmamız zorlaşıyor gibi geliyor bana. Böyle bir kalıp varya karı koca daima birlikte yatmalı diye o insanı düşündürüyor işte..

evet çocukluktan beri hep bize böyle öğretildi, altın günlerinde falan anneler hep böyle konuştu, küsken bile ayrı yatma diye kafamıza çakıldı, ben de son yıllarda çocukluğumdan öğrendiğim bi çok şeyden vazgeçmeye başladım
ama küsken barışması zor oluyor dedin ya, o konuda haklı olabilirsin, o bi sorun oluşturabilir sık tartışıyorsanız

Bu bence bir sorun değil
Münasebetlerinizde bir sorun yoksa ayrı da uyunabilir
Benim eşimde de var tv karşısında uyuma sorunu, zaten benden geç uyuyor, dalar orada arada uyanır gece yatağa gelir, ruhum bile duymuyor geldiğini =)) bazen uyanamayıp kalıyor koltukta çok sorun etmiyorum bunu, uyku benim için önemli, yıllardır belli bir yatma saatim var ama o da benim kadar düzenli olmak zorunda değil. Uykusu varsa benimle birlikte geliyor zaten uyumaya. Ev insanın rahat ettiği, rahat uyuduğu yerdir önemli olan bu bence. Evliyiz diye hep birlikte uyunacak diye bir kural yok bizde. Yorum yapan arkadaşlar yatak odasına televizyon koyun demişler ama ben buna karşıyım, en azından uyurken radyasyondan, elektrik yükünden uzak olmak istiyorum ve yatakta televizyon sesine sinir oluyorum, asla uyuyamam istemem o yüzden. Eğer size dokunmuyorsa bunu da deneyebilirsiniz.

bu tarz konuların hepsine yazdım

birlikte yatmaktaki amaç ne

yani birlikte yatacağız sevişeceğiz işte

eee uyuyan adamı koltuktan alıp yatağa götürünce sevişemiyorsunuz zira uyuyor

uyuduğu için yatak içi sohbet yada cilveleşme vs de yok zira uyuyorsunuz

haa rahat edemiyorsa uyuyup kaldığı yerde ise sonra gelir

gece 3 te 5 te gelir yani

bence uyurken yanımda birinin olup olmadığı önemli değil

uyuyuncaya kadar yapılan yukarıda yazdığım aşamalarda önemli ama adam zaten koltuktan kaldırılıp getirilse de bunlar olmuyorsa ne önemi var nerede isterse orada yatsın

Back
X