• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrı yatmak

Bende esiniz gibiyim valla ayni cumleyi kuriyorum yatayim diye yataga girince uyiyamiyorum illa tvyle videoyla filan uyuyorum. Esimde sizin gibi yalniz yatmak istemedigi icin bocaladik yeni evliyken bende telefondan video film vs izliyorum kulaklikla onun yaninda oyle çözdük olayi.
Hmm demek öyle. İyi ya birtek biz değilmişiz. :). Ben de bazen onun yanında tv seyrederek uyuyakalıyorum ama fazla sürmüyor mecbur yatağıma gidiyorum huzursuz oluyorum çünkü tv den

Birebir ben de ayni seyleri yasiyorum:) esim bekarken hep tv karsisinda uyurmus ve uyku problemi varmis halada var.tv izlerken uyuyakaliyor bazen bazende izleyip uyku moduna gecince yanima geliyor.bende isik ve sese karsi cok hassasim uyuyamam.dogal olarak ara sira yalniz uyaniyorum.her zaman yanimda yatsin isterim ama cok da sorun degil zaten uyku problemi var uyusun dinlensin de yer cok sorun degil:)

Herkesin değişik fikirleri var kiminiz için önemli kiminiz için değil. Zaman zaman olabilir kabul edilebilir ki ben de uyurken serbest uyumayı severim. Ama gerçekten ben de böyle düşünsem de huzursuz oluyorum ya. Bırak diyorum düşünme diyorum olmuyor. Ayrı yatmak gerçekten yanlış mı bilmiyorum..

benim annemde eşiniz gibi.. bu artık alışkanlık olmuş. hatta annem derin uykudayken tv yi kapatsak hemen uyanıp açın diye kızıyordu bize.. odaya tv koyun küçük de olsa. o uyuyunca kapatın ama siz ondan önce uyuya kalırsanız başınız ağrır ben nefret ederim odada tv telefon vs.den. hemen başım ağrır :(

Hatta insan birbirini özlemeli diye de düşünüyorum. Çünkü memlekete gidipte ayrı kaldığımız zaman ilgisi başka oluyor. Keşke kafama takmasam istediği zaman o gelse. Geliyor da zaman zaman. Ama boş bırakmak ta doğru mu yatağa çağırsam diyorum ama rahatını bozmak istemiyorum. Benim bu konuda ısrarcı olmam onu iter mi diye de düşünüyorum. Acaba ısrarcı olmamı isterim diye de düşünüyorum.. Ama gerçekten tv yle uyumayı seviyorsa tercih ediyorsa ben rahatsız olduğumu söylememe rağmen kalsın diyorum

5 senedir çözüm olmadıysa , yatak odasına tv. Koymaktan başka çare yok.

Kulaklıkla izler tv.sini ve 1 saat sonra kapatma moduna alırsınız kendi kendine kapanır. Beraber uyanmış olursunuz sabah :)

ben bekarım,ama arada yeğenlerımle yatıyorum bize gelince,çok zorrr bir türlü uyuyamıyorum,eşim olsa ne yaparım bılmıyorum,ama senın istediğinde çok doğal,bir arkadaşım on yıllık evli,ama ikiside aynı yatakda yatamıyor,sorunları yok,sorunsa eğer aynı yatakda uyyamıyorlar,ama hiç sorun etmıyorlar,eşine kızma,kırılma,bir çok ınsan tv karşısında öle uyumaya alışmış,bende asla başka yerde uyuyamam,yatağımın harıcı,sen onun yanına git tv olan yere,

Onlarida anlamak lazim.gercekten tvsiz uyuyamiyor esim.yataga gelsede dönüp duruyor telefonla oynuyor en sonunda kalkip yine tv basina gidiyor:) olan bana oluyor uyuyamiyorum o surecte ben de.her gun orda sabahlamiyorsa benim icin sorun olmuyor bazen orda bazen yanimda

bu tarz konuların hepsine yazdım

birlikte yatmaktaki amaç ne

yani birlikte yatacağız sevişeceğiz işte

eee uyuyan adamı koltuktan alıp yatağa götürünce sevişemiyorsunuz zira uyuyor

uyuduğu için yatak içi sohbet yada cilveleşme vs de yok zira uyuyorsunuz

haa rahat edemiyorsa uyuyup kaldığı yerde ise sonra gelir

gece 3 te 5 te gelir yani

bence uyurken yanımda birinin olup olmadığı önemli değil

uyuyuncaya kadar yapılan yukarıda yazdığım aşamalarda önemli ama adam zaten koltuktan kaldırılıp getirilse de bunlar olmuyorsa ne önemi var nerede isterse orada yatsın

17 aydir bende esimden ayri yatiyorum boyle daha mutluyum.

ya ben de sizler gibi düşünüyorum aslında.. nedir bu amaann!! ayrı yattı skandall!! yoksa bir sorunumuz mu varr??!!! mantıgı ya..ben de şahsen eşime geçen yatarken dedim ki : keşke iki tane yatak odası olsa evlerde ikimiz de rahat rahat yatsak, deli misin dedi bana :KK67: bence neden olmasın, ben iki kişi rahaat uyuyamıyorum valla..Biraz deli yatıyorum mesela aman ona dokunmuym aman uyandırmymm diye tedirgin oluyorum gece..Geç yatıyorum o erken ve de erken kalkıyor...Hatta bazen koltukta uyuyakalmış gibi mi yapsam diyorum :uykucu:yatsam şurda diyorum serile serilee

bence bizim toplumda bu abartılıyor, eğer cinsel hayatınızda bir sorun yoksa ayrı yatılabilir, hatta uyku konforu için gayette güzel olur, ama senin beraber uyumak isteğin varsa, haftada bir iki beraber uyuyarak bunu giderebilirsin, böylece herkesin istediği olmuş olur, ben de bu konuda eşime yol yapmaya başladım valla, iki ayrı yatak alalım diye, otel modu yani, uyku konforum için...
hatta geçende ona bi link yollamıştım

https://o nedio.com/haber/ciftlerin-yataklari-ayirma-fikrini-yanlis-buluyorsaniz-bilimin-size-iki-cift-lafi-var--742904

onedio linkleri çıkmadığından o ve n yi ayırdım, sen birleştirip açabilirsin eğlenceli bi link:)

+1

çok haklısınız bence. ben hala 2 kişi yatmaya alışamadım mesala. bazen eşime odada yatsana diyorum; bazı gecelerde sımsıkı sarılarak yatıyoruz.

Bu bence bir sorun değil
Münasebetlerinizde bir sorun yoksa ayrı da uyunabilir
Benim eşimde de var tv karşısında uyuma sorunu, zaten benden geç uyuyor, dalar orada arada uyanır gece yatağa gelir, ruhum bile duymuyor geldiğini =)) bazen uyanamayıp kalıyor koltukta çok sorun etmiyorum bunu, uyku benim için önemli, yıllardır belli bir yatma saatim var ama o da benim kadar düzenli olmak zorunda değil. Uykusu varsa benimle birlikte geliyor zaten uyumaya. Ev insanın rahat ettiği, rahat uyuduğu yerdir önemli olan bu bence. Evliyiz diye hep birlikte uyunacak diye bir kural yok bizde. Yorum yapan arkadaşlar yatak odasına televizyon koyun demişler ama ben buna karşıyım, en azından uyurken radyasyondan, elektrik yükünden uzak olmak istiyorum ve yatakta televizyon sesine sinir oluyorum, asla uyuyamam istemem o yüzden. Eğer size dokunmuyorsa bunu da deneyebilirsiniz.
Ben de tv yle uyuyamam asla. Keşke öyle olmasaydı diyorum ama dediğiniz gibi ev insanın rahat ettiği bir yer olmalı. Zaten bana ben tv karşısında uyumayı seviyorum yatağa gelince uyuyamıyorum böyle alışmışım dediği günden beri acaba çağırmamı istiyormudur düşüncesinden de vazgeçtim. Şunu kabul etmek lazım ilk zamanlardaki sensiz uyuyamıyorum seninle uyanmak istiyorum hayalinden vazgeçmek lazım artık. Benim yapamadığım bu. Öylesine değerli olmak hala...

Esimde sizin gibi takintilidir bu konuda. illa beraber uyunacak... bana anlamsiz geliyor. uyuyana kadar esler birbirini her yönden tatmin ediyorsa uyurken ayri olmanin ne onemi var? bence de iki ayri yatak odasi olmali. esimden rahatsiz oldugumdan degil, herkesin rahat takılması gerektiğini düşündüğümden.

arkadaşlarının dediği gibi mantıklısı. bende de tam tersi ben uyuyamıyorum beraber yatak odasında telefondan videolar açıp öyle uyumaya çalışıyorum. ilk zamanlarda beraber tv karsısında izleyip ben uyuyunca kaldırıyordu. Yani çok sorun olacağını zannetmiyorum. zaten kocam içerdeyse onsuz gidip yatmam yatağa uyur bende kaldırır beraber giderim

Beş yıllık evliyim. Dört yaşında bir kızım var. Evliliğimde ciddi sorunlarım oldu. Hatta burda bir iki kere paylaştım. Ama şu kafama takılan şeyi eşime söyleyemediğim için sizlerle paylaşmak istedim. Fikirlerinize çok ihtiyacım var hanımlar. Eşim bekarlık hayatında tv yle birlikte uyumaya çok alışmış. Yatayım deyip yatağa geçince uyuyamıyorum diyor. Genellikle tv karşısında uyuyakalıyor. Ben herzaman çağıramıyorum yatağa bu yüzden. Bazen kendi geliyor ama genellikle durum böyle. Bu konuyu çok konuştuk. Beni kaldır götür diyor ama yapamıyorum sıkılıyorum herzaman. Ne düşüneceğimi şaşırdım arkadaşlar ayrı yatmak bana hem yanlış geliyor hem de kafama fena halde takılıyor.. Birdaha söyleyemiyorum çünkü bu konu beş seneden beri laçkalaştı. Şunu da söyleyim ayrı yatıyoruz ama münasebetsiz değiliz. Ben yanımda uyumasını isterdim ama mümkün olmuyor. Bu konuda içimi nasıl rahatlatabilirim...
Herzaman boyle olması can sıkıcı ama ayrı yatmak da ölümcül bir son değil bence
bu konu cok abartılıyor
ayrı yatmak eşinizin sizi sevmediği, sizden uzaklastıgı ,sizi istemediği anlamına gelmıyor

msela benım eşim çok deli yatıyor
şöyle söyleyyim , her sabah carsaf ve yatak koruyucu kılıf dahi yataktan cıkmıs olarak uyanıyoruz.
kendısı uzun boylu biraz iri. bir donusunde bıle yatak cok sallanıyor
benım uykum da cok hafıftır
biz yataga bırlıkte gırıyoruz ama genelde ayrılmıs olarak kalkıyoruz
3 senelık evlıyım bır kere aynı yatakta uyandıgımızı bılmem
çnk ben uyanınca dalamıyorum ve bir süre snr baska odaya gecıyorum

sırf bırlıkte yatacagım dıye uykusuz kalamam
sız de cok takılmayın bence

Ben de tv yle uyuyamam asla. Keşke öyle olmasaydı diyorum ama dediğiniz gibi ev insanın rahat ettiği bir yer olmalı. Zaten bana ben tv karşısında uyumayı seviyorum yatağa gelince uyuyamıyorum böyle alışmışım dediği günden beri acaba çağırmamı istiyormudur düşüncesinden de vazgeçtim. Şunu kabul etmek lazım ilk zamanlardaki sensiz uyuyamıyorum seninle uyanmak istiyorum hayalinden vazgeçmek lazım artık. Benim yapamadığım bu. Öylesine değerli olmak hala...

Bu değersizlik değil, yanlış yerden bakıyorsun eğer başka sorunlarınız yoksa
Romantik şeyler tabii sarılıp yatmak, elele uyumak falan ama hep öyle olamıyor maalesef çünkü çok rahatsızlık verici olabiliyor. Değersizim diye düşünme eşine sorsan sende ilk günkü gibi değilsindir. Bu sabah eşimle konuştum, gece yatmadan saçlarını kokladım, yanaklarını sevdim duymadın bile beni dedi =)) oysa eskiden uyanırdım =)) hep aynı gitmiyor yani ama bu değer vermemek değildir.

ben bekarım,ama arada yeğenlerımle yatıyorum bize gelince,çok zorrr bir türlü uyuyamıyorum,eşim olsa ne yaparım bılmıyorum,ama senın istediğinde çok doğal,bir arkadaşım on yıllık evli,ama ikiside aynı yatakda yatamıyor,sorunları yok,sorunsa eğer aynı yatakda uyyamıyorlar,ama hiç sorun etmıyorlar,eşine kızma,kırılma,bir çok ınsan tv karşısında öle uyumaya alışmış,bende asla başka yerde uyuyamam,yatağımın harıcı,sen onun yanına git tv olan yere,
Gidiyorum ama ben de tv karşısında rahat edemiyorum. Ama burda paylaşılanlar beni biraz rahatlattı. Ben de zaman ona eşlik ediyorum biraz. Bazen de o geliyor işte. Neyse sorun sadece bu olsun. Benim gibi olanlar varmış yuppii :). Kusura bakmayın paylaşımında sorun küçülüyormuş . Sorun etmemeye çalışmaya devam edeceğim en azından.

Bu değersizlik değil, yanlış yerden bakıyorsun eğer başka sorunlarınız yoksa
Romantik şeyler tabii sarılıp yatmak, elele uyumak falan ama hep öyle olamıyor maalesef çünkü çok rahatsızlık verici olabiliyor. Değersizim diye düşünme eşine sorsan sende ilk günkü gibi değilsindir. Bu sabah eşimle konuştum, gece yatmadan saçlarını kokladım, yanaklarını sevdim duymadın bile beni dedi =)) oysa eskiden uyanırdım =)) hep aynı gitmiyor yani ama bu değer vermemek değildir.
Öyledir değil mi

Benim beyim de salonda uyumayı sever. Ama sebep tv değil ben ondan daha geç uyuyorum diye yanımda uyumak amacı. Yatarken tutup kolundan götürüyorum yatağa. Ayrı yatsak da sorun olmazdı bence kavgalı değilsek ama bizde düzen böyle oturdu.

Bekarken odamda karartmalı perde vardı. Gram ses, ışık olsa uyuyamazdım. Şimdi müzik seti ve gece lambası eşliğinde uyuyoruz. İnsan her şeye alışır, yeter ki istesin. Çok rahatsız olduğum uyuyamadığım geceler kulak tıkacı ve uyku gözlüğü kullanıyorum.

ya ben de sizler gibi düşünüyorum aslında.. nedir bu amaann!! ayrı yattı skandall!! yoksa bir sorunumuz mu varr??!!! mantıgı ya..ben de şahsen eşime geçen yatarken dedim ki : keşke iki tane yatak odası olsa evlerde ikimiz de rahat rahat yatsak, deli misin dedi bana :KK67: bence neden olmasın, ben iki kişi rahaat uyuyamıyorum valla..Biraz deli yatıyorum mesela aman ona dokunmuym aman uyandırmymm diye tedirgin oluyorum gece..Geç yatıyorum o erken ve de erken kalkıyor...Hatta bazen koltukta uyuyakalmış gibi mi yapsam diyorum :uykucu:yatsam şurda diyorum serile serilee
Simdi benimde bebegim var ondan ayri dustuk kizima sarilip uyuyorum. oturma odasini ben kaptim.istedigim saatte yatiyorum istedigim programi izliyorum bazen acikiyorum atistiriyorum bazen buraya takiliyorum karisan yok kendimi mutlu ediyorum.
Esimle tabi birbirimizi ihmal etmiyoruz.ayri yatip ta araya sogukluk uzaklasma girerse o zaman durum baskalasir.esim cogu zaman diyor beraber yatalim kizi da getir diyor ama ben alistim keyif yapmaya.
Bazen bakiyorum koca yatagin ortasina rahat rahat yatmis oda alisti rahata.

Back
X