• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrı yattık kalktığında cıktı gitti...

Mina sevde

Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2016
420
435
18
32
slm kızlar bazı şeyler insanın içine o kadar oturuyor ki kimseye anlatamıyorsun kendine bile yediremiyorsun.Biz üç senelik evli bi sene nişan bi senede sevgili olmak üzere 5 yıldır tanışıyoruz..Esim cok soguk kanlı biri hiç bir zaman canımlı bitanemli olamadık.bu bes yıl kavga gürültü geçiyor.Bizde saygı sıfır ama sevgi ayakta tutuyor bu ilişkiyi..Ne olursa olsun vazgeçemiyoruz birbirimizden.Ama ben sıkıldım yoruldum mutlu degilim mutlu gibi görünmeye çalışmaktanda cok yoruldum...Eşim bi hata yaptı ve yaptığı hata yüzünden cok hayal ettiğim bişey olabilecekken olmayacak.. bu bizi dün gerdi ben ona bagırdım cagırdım çünkü maddi manevi bi sebep yoktu vurdumduymazlıgından dolayı olmadı neyse o konu kapandı: biz dolap aldık o dolabı nereye koyacagımız konusunda tartısıyorduk.. ikimizde doluyuz zaten patlammak için zor tuttuk derken o patlattı.Sen evde yatıyor sun kavga edersin aksama kadar dinleniksin ben çalışıyorum dedi. Ve bunu bir kere degil önceden de iki kez yaptı ilkine susmuştum ikinci dediğinde bizim iyi bi arabamız var onu değiştirmek istedi. pahalı dedim.parayı calısan kazanan benim benim lafım geçer dedi..Ama ben bi sene çalışmıstım oysaki bi sene de işsizlik parası almıstım.o arabayı ben çalıstıgım için alabildik. Ben calıstıgım için lüks bi tatil yaptık ben çalıstıgım için cebinde son model telefonla dolaşıyor.ve ben bundan üç ay önce de üç ay çalıstım. Şimdi iş bulamıyorum evdeyim. Bulsam kosarak gidip calısıcam. Onun maaşı sadece yeme içme ve kiraya yetiyor artmıyor.ve o lafı söylediğinde ben yemin ettim bida ben çalışıyorum dersen senin yemeğini temizliğini yapmam kıyafetlerine dokunmam aldıklarını yemem diye.kendin yap kendin harca dedim. Dün ona bu konu da bagırıdm kavga ettik yanında yatmadım.dün öğlenden beri yemek yemedim.ona akşam ve sabah yemek koymadım.çok zoruma gitti cok benim çalıstıgım günler gitmiş o alınanlar kimin sayesinde alındı acaba.ben bunu sürdürücem hastaneye düşünceye kadar sürdürücem.Su hayatta hiçbişe bu kadar zoruma gitmedi. Boşan diyenlere bu lafı ona kullandım kac kez ama ben yapamadım ona dedim oda yapamadı cok moralim bozuk napcam bilmiyorum

Devamlı yapıyor musunuz bu senin paran benim param mıhabbetini?
Yani o diyor çalışmıyorsun sen diyorsun ben çalışırken bunlar alındı falan. Hoş değil.
Maddiyat evliliği temelden sarsar.
Saygı olayını halletmezseniz şimdi olmasa seneye boşanırsınız.

slm kızlar bazı şeyler insanın içine o kadar oturuyor ki kimseye anlatamıyorsun kendine bile yediremiyorsun.Biz üç senelik evli bi sene nişan bi senede sevgili olmak üzere 5 yıldır tanışıyoruz..Esim cok soguk kanlı biri hiç bir zaman canımlı bitanemli olamadık.bu bes yıl kavga gürültü geçiyor.Bizde saygı sıfır ama sevgi ayakta tutuyor bu ilişkiyi..Ne olursa olsun vazgeçemiyoruz birbirimizden.Ama ben sıkıldım yoruldum mutlu degilim mutlu gibi görünmeye çalışmaktanda cok yoruldum...Eşim bi hata yaptı ve yaptığı hata yüzünden cok hayal ettiğim bişey olabilecekken olmayacak.. bu bizi dün gerdi ben ona bagırdım cagırdım çünkü maddi manevi bi sebep yoktu vurdumduymazlıgından dolayı olmadı neyse o konu kapandı: biz dolap aldık o dolabı nereye koyacagımız konusunda tartısıyorduk.. ikimizde doluyuz zaten patlammak için zor tuttuk derken o patlattı.Sen evde yatıyor sun kavga edersin aksama kadar dinleniksin ben çalışıyorum dedi. Ve bunu bir kere degil önceden de iki kez yaptı ilkine susmuştum ikinci dediğinde bizim iyi bi arabamız var onu değiştirmek istedi. pahalı dedim.parayı calısan kazanan benim benim lafım geçer dedi..Ama ben bi sene çalışmıstım oysaki bi sene de işsizlik parası almıstım.o arabayı ben çalıstıgım için alabildik. Ben calıstıgım için lüks bi tatil yaptık ben çalıstıgım için cebinde son model telefonla dolaşıyor.ve ben bundan üç ay önce de üç ay çalıstım. Şimdi iş bulamıyorum evdeyim. Bulsam kosarak gidip calısıcam. Onun maaşı sadece yeme içme ve kiraya yetiyor artmıyor.ve o lafı söylediğinde ben yemin ettim bida ben çalışıyorum dersen senin yemeğini temizliğini yapmam kıyafetlerine dokunmam aldıklarını yemem diye.kendin yap kendin harca dedim. Dün ona bu konu da bagırıdm kavga ettik yanında yatmadım.dün öğlenden beri yemek yemedim.ona akşam ve sabah yemek koymadım.çok zoruma gitti cok benim çalıstıgım günler gitmiş o alınanlar kimin sayesinde alındı acaba.ben bunu sürdürücem hastaneye düşünceye kadar sürdürücem.Su hayatta hiçbişe bu kadar zoruma gitmedi. Boşan diyenlere bu lafı ona kullandım kac kez ama ben yapamadım ona dedim oda yapamadı cok moralim bozuk napcam bilmiyorum
böyle bi adam icin hastaneyemi düsmeyi düsünüyosun ahh cnm erkeklerin umrumda olmaz küsken hicc umursama bile git bi kebab söyle karnunu doyurr o sana dediginde ulan ac de ben calıstımda tatile gittin de ben calıstımda arabanı degistirdin de sürünüyodun lan de biraz onun dilinden konus alltan alırsna erkekler cok kullanır bunu

kırıcı olmuş haklısınız umarım düzelir . Şu para mevzularından nefret ediyorum ağızına aşan erkeklerden 2 kat

Yanlis yapiyorsunuz ac kalmakla ben ac kalamam hayatta belki de simdi cok acim ondan oyle dusunuyorum..
Siz isten gelince kapisini aciyorsunuz yemegini yapiyorsunuz giysisini hazirliyorsunuz temizligini yapiyorsunuz.aldigi maas sizinde ayni zamanda..oyle desede oyle degil bikere..

Karşılıklı saygınız bitmiş.
Biraz ayrı takılsanız özleseniz birbirinizi iyi olucak gibi.i

bu adamları çok mu arıyorsunuz, sıfır saygı dediğiniz ilişkileri nasıl evlilikle sonuçlandırabiliyosunuz? vallahi sizdeki deli cesareti. sevgi aşk herşey biter ama saygı kalır. sizde böyle ezildiğinizle kalırsınız.

Sanırım Mina hanım dediği gibi eşinden fazla kazanıyorsa bunu gurur meselesi haline getirdi eşi.o yüzden bu şekilde hırçın..

Gercekten cok uzucu, dilerim en kisa zamanda duzelir durumunuz. Merak ettin, kusura bakmayin, esinizi seviyor musunuz? Onun sizi sevdigini dusunuyor musunuz? ( onceki mesajinizda yazdiysaniz ve ben gormediysem affola).

Gercekten cok uzucu, dilerim en kisa zamanda duzelir durumunuz. Merak ettin, kusura bakmayin, esinizi seviyor musunuz? Onun sizi sevdigini dusunuyor musunuz? ( onceki mesajinizda yazdiysaniz ve ben gormediysem affola).
Onun beni sevdiğini düşünüyorum ben cok seviyordum bir zamanlar şimdi seviyorum yada mecburen sevmeye çalışıyorum bilmiyorum

Sadece dolap konusundan mı bu şekilde kavga ettiniz ?
Yok ben bişeye cok heves ettim maddi manevi olamayack bişey degildi tam aksine şartlar uygundu.zamanında eşime sunu söyle yap olsun dedim. O yapmadı zamanı gelince hallederim caresine bakarım dedi. Ve bakamadı çaresine vurdumduymazlık yaptı. Bende o şeye cok hayal ettim heves ettim kursagımda kaldı..bu benim cok zoruma gitti ne kadar ugrassam da konuyu kapatamadım patlıyacaktı biliyorum dolap işin patlama tarafıydı ondan başladı ve yatıyo sun a geldi laf en sinir oldugum konu. Bunu acması beni patlattı sonunda

Hani derler ya 'bekara kari bosamak kolay' diye, eger cocugunuz yoksa tekrar bir gozden gecirin diyesim var ama kolay da degil- bende evliyim-
Dilerim en kisa zamanda is bulursunuz, en kisa cozum o gibi gorunuyor.
Bu arada sosyal medyayi kullanarak da para kazanan bayagi kadin varmis, yada evden calisarak... boyle bir alternatif deneme imkaniniz olsa keske...
Neyse, cok uzatmayim, dilerim duzelir, mutluluklar dilerim...

ya aslında bu sorunu ilk sizde duymuyorum çevremde çok örnek var
çalışsan suç çalışmasan suç
evlendiğin zaman eşini mutlu etcen aileni mutlu etcen çocuğa bakcan kadına o kadar sorumluluk yüklüyorki toplum
konuşsa dır dır etti derler benim yaşadığım çevrede
ama türkiye geneli böyle
çalışmak istemeyen erkek evlenmesin arkadaş zor geliyorsa bakmak evlenmesin bu erkekler hayret bişey ya

ya aslında bu sorunu ilk sizde duymuyorum çevremde çok örnek var
çalışsan suç çalışmasan suç
evlendiğin zaman eşini mutlu etcen aileni mutlu etcen çocuğa bakcan kadına o kadar sorumluluk yüklüyorki toplum
konuşsa dır dır etti derler benim yaşadığım çevrede
ama türkiye geneli böyle
çalışmak istemeyen erkek evlenmesin arkadaş zor geliyorsa bakmak evlenmesin bu erkekler hayret bişey ya
Onlara robot lazım dur dır etmeyecek çalısacak cocuk bakacak yemek yapıp ev temizleyecek onlara karısmayacak bunları yaptın mı en iyi sensin yapa bilene helal olsun derim

Size bakmak zoruna gidiyorsa evlenmeseymiş, saygısız bir eşiniz var, çalışmayan bayanlar olarak eşlerimizin para kazanmasında bizimde rolümüz var, alt yapıyı kadın saglamasa, yemek çamaşır, ilgi , sevgi, vs.adam o parayı biraz zor kazanır, hepsini yemek parasına hacar biter.Eşim çalışmadıgım halde, hatta yabancı bir ülkeye sonradan gelmiş olmama ragmen, bütün kararlarda fikrimi alır ve hiç pişman olmamıştır.

Back
X