ayrı yattık...

cemrenindamlasi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
31
15
3
2yıldır evliyiz, ilk günlerde çok zor zamanlar geçirdik, hep kavga ediyorduk, Son bir senedir biraz daha iyi aramız ama eşim bana uyum sağlayamıyor. O biyere gitmek istediğinde gidiyoruz , o bişey yemek istediğinde yiyoruz, o spor yapmak istediğinde yapıyoruz. ama ben isteklerde bulununca hemen hayır deniyor.İsteklerimde örneğin evi badana yaptırmak,evin eksiklerini gidermek, yürüyüş yapmak,film izlemek, hafta sonu için değişik bişeyler yapmak.
Dün akşamki tartışmamızda yine o hayır dedi tabi benimde suratım düştü. Bi süre konuşmadık. Sonra ''evliliğimizi daha sağlıklı,mutlu,huzurlu yürütebilmemiz için danışmana gitmemiz gerek yoksa ben çok yoruldum böyle devam etmez'' dedim. Oda ben gitmem dedi. Sorun hep sen çıkarıyosun sen git dedi. Bende birlkte gitmemiz gerekiyor diye bikaç kere daha sordum oda asla kabul etmeyeceğini söyledi.
Ben evliliğimizi onarmaya düzeltmeye çalışıyorum ama sen kabul etmiyorsun ozaman yatak odasına girme bidaha dedim, Kalktım. Ve ayrı yattık. ee şimdi ne olcak ??

Lütfen en az birkere bile boşanmamış olanlar ^'boşa gitsin'diye yorum yazmasınlar.

Buyutmeyiiin barisirsiniz bunda birsey yok.Ben evleneli 1yil olmadi,biz de kavga edip ayri yattik valla bol bol. Sonradan taraflardan biri sirnasir,barisirilir. Yani ayri yatmayi dert etmeyin. :) ya bilmiyorum ya da bana mi sorun uokmus gibi gozukuyor ama, olabilir bi durum bence...

Eşinizde hemen kabul mu etti odaya girmemeyi ?
Ama ne olursa olsun ben yatak odasının bu tür şeylere alet edilmesine karşıyım

Siz güzellikle söylemişsiniz , ama erkekler hemen danışmanları kabul etmiyor malesef, durumu geç farkediyorlar çünkü
Siz yine her seferinde sabırla söyleyin bir iki kere bir işiniz olsun onun dediği olmasın bakalım nasıl tepki verecek beyfendi

2yıldır evliyiz, ilk günlerde çok zor zamanlar geçirdik, hep kavga ediyorduk, Son bir senedir biraz daha iyi aramız ama eşim bana uyum sağlayamıyor. O biyere gitmek istediğinde gidiyoruz , o bişey yemek istediğinde yiyoruz, o spor yapmak istediğinde yapıyoruz. ama ben isteklerde bulununca hemen hayır deniyor.İsteklerimde örneğin evi badana yaptırmak,evin eksiklerini gidermek, yürüyüş yapmak,film izlemek, hafta sonu için değişik bişeyler yapmak.
Dün akşamki tartışmamızda yine o hayır dedi tabi benimde suratım düştü. Bi süre konuşmadık. Sonra ''evliliğimizi daha sağlıklı,mutlu,huzurlu yürütebilmemiz için danışmana gitmemiz gerek yoksa ben çok yoruldum böyle devam etmez'' dedim. Oda ben gitmem dedi. Sorun hep sen çıkarıyosun sen git dedi. Bende birlkte gitmemiz gerekiyor diye bikaç kere daha sordum oda asla kabul etmeyeceğini söyledi.
Ben evliliğimizi onarmaya düzeltmeye çalışıyorum ama sen kabul etmiyorsun ozaman yatak odasına girme bidaha dedim, Kalktım. Ve ayrı yattık. ee şimdi ne olcak ??

Lütfen en az birkere bile boşanmamış olanlar ^'boşa gitsin'diye yorum yazmasınlar.

Sizin isteklerinize hiç mi evet demiyor?
Haftasonunuz nasıl geçiyor?
Alışverişe kim çıkıyor? Alınacakları kim seçiyor?
Çalışıyor musunuz?
Kıyafet, ev eşyasını hesap vererek mi alıyorsunuz?
O işteyken siz kendi arkadaşlarınızla veya yalnız plan, program yapıyor musunuz?

Ne olursa olsun ayri yatmamaliydiniz yerinizde olsam gece kalkar yanina kivrilirdim.
Sert uslupla hicbiaey hallolmuyo canm ozellikle erkeklere sert hic ise yaramiyo cocuk gibi konusmak lazim onlarla

yazıyı uzatmamak için sorunlarımızı kavga nedenlerimizi yazmadım, daha önce kavga edip hep birlkte yatıyoduk sonra hiç bişey olmamış gibi uyanıyorduk. gördümki bu çözüm değil. Eşim inatçı biri bi şekilde onu zora sokmam gerekiyordu, belki hata ettim.

Ya söyle yapsan mesela mesela film izlemek istiyorsun herşeyi ayarla hadi filme başlıyoruz de. Yürüyüşe gideceksen hazırlan onun kıyafetlerini de hazırla vesaire

4 yıllık evliyim,erkekler öyle ha deyince değişemiyorlar bunu tecrübe ettim,ama zamanla yavaş yavaş yontabilirsin eşini...bu süreçte yapacağın en büyük hata ise hem kendini hem evliliğini yıpratmak olur...
Mesela dün sırf bu yüzden yatak ayırmamalıydın.artık bişey yapmak istiyorsan ona yapalım mı deme ve yap.film aç yanına otur mesela.izlemezse o kalksın gitsin.böylelikle kimin aslında problem çıkardığı görecek.buna benzer şekilde fevri davranmadan isteklerini kabul ettirmeye çalış,ilkinde kalkar gider ikincide seninle oturur izler,üçüncüde kendi açar.erkekler böyle malesef,yontacaksın,hazır yontulmuşu yok varsa da çok az ;)

Sizin isteklerinize hiç mi evet demiyor?
Haftasonunuz nasıl geçiyor?
Alışverişe kim çıkıyor? Alınacakları kim seçiyor?
Çalışıyor musunuz?
Kıyafet, ev eşyasını hesap vererek mi alıyorsunuz?
O işteyken siz kendi arkadaşlarınızla veya yalnız plan, program yapıyor musunuz?

evde, bazen arkadaşlarımızla yada ailemizle geçiyor. çalışıyorum ikimizinde ctesi pazar tatil.
aylık alışverişi birlikte yapıyoruz.
tüm ihtiyaçlarımı kendim alıyorum yalnız.hiç bişeyin hesabını vermem, sormazda.
o haftada bir kesin arkadaşlarıyla çıkar, buna asla karşı değilim, bende 2haftada bir çıkıyorum arkadaşlarımla. ikimizde hafta içi çıkarız.

Konuda siz haklısınız.
Ama şu yatak ayırma mevzuna ben hiç sıcak bakmıyorum.
Çözümü olan sorunları bile çözümsüzlüğe itip arada soğukluk oluşturuyor.

İşe yaradı mı peki ?

Bugüne kadar olan kavgalarda , devamında gidip beraber uyuduğunuz için sabah hep hiç bir şey olmamış gibi uyanmışsınız ya ...

Bu sabah ne oldu ?

Eşeklik ettim sen haklısın , düzeleceğim söz dedi mi ??

ömrümde öyle bi an yaşayacağımı hiç sanmıyorum..

Umutsuz vaka diyorsun :işsiz:

Bende umudunu kesme diyorum :KK51:

İlla ki onunda kilidinin bir anahtarı var , strateji değişikliği yap .

Her ne yaparsan yap şikayet ve dır dır etmeden yap , ortada sorun varsa çözümüde önüne koyacaksın . Erkekler çözüm konusunda oldukça başarısız çünkü.

asla taviz vermeyin bence. hep onun dedikleri olacak diye birşey yok. sizin de isteklerinize cevap vermeli. yatak odası ayırmak bence de doğru değil ama bunda şarttı. tabiri caizse biraz burnu sürtülmeli ve hep ben hep ben demekten vazgeçmeli.

Umutsuz vaka diyorsun :işsiz:

Bende umudunu kesme diyorum :KK51:

İlla ki onunda kilidinin bir anahtarı var , strateji değişikliği yap .

Her ne yaparsan yap şikayet ve dır dır etmeden yap , ortada sorun varsa çözümüde önüne koyacaksın . Erkekler çözüm konusunda oldukça başarısız çünkü.

+1

Bencil heriflerle hayat zor..
Ama iyi tarafından bakıyorum palavra atmiyor en azından.

Benimki bir çalışma düzenim değişsin gör bak her şey güzel olacak diye palavra da atıyor da.. Palavra diyorum çünkü gerçekten bir adam eşini mutlu etmek istiyorsa şartların değişmesini beklemez şartları degistirmek için çabalar..

Ayrı hiç yatmadim yine de istediğim evliliğe sahip olamadım belki ben de denemeliyim bilmem ki..

Erkeklerin bizlerden çok farklı olduğunun farkındayım, olaylara benimle aynı tepkileri vermesini beklemiyorum.
Ben herzaman konuşmaktan yanayım. Konuşulur orta yol bulunur o uygulanır. o hiç bir adım atmıyor. ha bazen atıyor ama onca kavgadan sonra da bi önemi kalmıyor.
Onun kendini eğitmesi törpülemesi yerine ben kendimi ruhsuzlaştırıyorum sanki..
Artık kızgınlığım fln kalmadı, çok yoruldum sadece.

tamam boşan kimse demezde adam sanki sizi yanında bir aksesuar gibi taşımıyor mu sizcede?

yani eşler birbilerinin fikirlerine isteklerine bi şekilde cevap vermek zorunda değil mi nereye kadar ona göre hareket edeceksin?
üstelik konuşmussun ama cevap alamamışsın.
birde eşinizi kesinlikle cinsellikle cezalandırmayın diyor bir çok evlilik ile ilgili yazılardada kitaplarda bunu da bilin ona göre hareket edin bence.

Back
X