- 17 Aralık 2015
- 27.107
- 49.562
- 598
- Konu Sahibi HaklisinHocam
esimi gectim kizimla bile 2 yorgan yatiyoruz biz. yoksa sabaha kadar ya yorganimi ver naralari atiyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 6 yıllık evliyim eşim ayrı yorgan ben ayrı yorgan kullanıyorum. Biz evlendiğimizden beridir böyle ama eyer eşin son bir aydır böyle yapıyorsa bence bi sor neden önceden değilde şimdi böyle yapıyor. Eyer bunun altında bişey yoksa bence ayrı yorgan kullanmak çok daha rahat.Merhabalar
Öncelikle bir konuda sorumu sordum ama konu açıp belki farklı bir bakış açısından akıl alabilirim die burdan da faydalanmak istedim
Beş yıllık evliyim ve yaklaşık bir aydır eşim yatakta başka yorgan kullanmaya başladı yani o kendi yorganında ben kendi yorganımda yatar olduk bu bana onu kırıcı geldi bir sebep yokken nie böyle bir şey yorganı çekiştirmek istemiyormuş paşam ikna olmadım konuştum olmadı kavga ettim olmadı ayrı yorgan da yatacaksan git ayrı yatakta yat dedim gitmedi ben gittim yaklaşık bir haftadır ayrı yatıyoruz ben fazla mı abartıyorum sizce. Şimdi ye kadar hiç böyle bir şey duymadığım için dediğim gibi onurum kırıldı desem ki ilişkiden kaçıyor hayır öyle bir durum da yok kafam da deli sorular
Tamam tamam ben abartmışım aldığım onca yorumdan bir destek çıkan olmadı ya ben yatakları birleştirmeye gidiyorum![]()
Eşim deli yatıyor yorgana kendini mumya gibi doluyor ben ortada kalıyorumMerhabalar
Öncelikle bir konuda sorumu sordum ama konu açıp belki farklı bir bakış açısından akıl alabilirim die burdan da faydalanmak istedim
Beş yıllık evliyim ve yaklaşık bir aydır eşim yatakta başka yorgan kullanmaya başladı yani o kendi yorganında ben kendi yorganımda yatar olduk bu bana onu kırıcı geldi bir sebep yokken nie böyle bir şey yorganı çekiştirmek istemiyormuş paşam ikna olmadım konuştum olmadı kavga ettim olmadı ayrı yorgan da yatacaksan git ayrı yatakta yat dedim gitmedi ben gittim yaklaşık bir haftadır ayrı yatıyoruz ben fazla mı abartıyorum sizce. Şimdi ye kadar hiç böyle bir şey duymadığım için dediğim gibi onurum kırıldı desem ki ilişkiden kaçıyor hayır öyle bir durum da yok kafam da deli sorular
Tamam tamam ben abartmışım aldığım onca yorumdan bir destek çıkan olmadı ya ben yatakları birleştirmeye gidiyorum![]()
Tamam beeeSorun aramak için bu kadar kasmayın be...
Doğumdan sonra böyle rahat ettiğini anladım ben çocuğu doyurmaya kalkıyorum gece kalkıp yatınca rahatsız oluyormuş uyanıyormuş buna da kızdım ben aslında da burda sorsam şimdi onda da haksız çıkıcam o yüzden paşa sen haklıymışsın deyip yatağa dönüş yaptımBen 6 yıllık evliyim eşim ayrı yorgan ben ayrı yorgan kullanıyorum. Biz evlendiğimizden beridir böyle ama eyer eşin son bir aydır böyle yapıyorsa bence bi sor neden önceden değilde şimdi böyle yapıyor. Eyer bunun altında bişey yoksa bence ayrı yorgan kullanmak çok daha rahat.
Olur tanıdık avukatta önerin bari de uğraştırmayın beni
Amin tüm ailelerin inşallah seviyorum ben temasıBen ayrı ev teklif ediyorum kimse yanaşmıyor, sizin yorganı bile paylaşamayacaksam niye evlendim temalı siteminiz çok sevimli geldi.
Allah muabbetinizi arttırsın inşallah .
Sizinle ilgileniyorsa size değer veriyorsa bu ayrı yorgan ilişkinizi etkilemiyorsa bence hiç dert etmeyin. Mutlu olun zaten dünya 2 günlük hayatı kendimize zehir etmeye hiç gerek yok bence.Doğumdan sonra böyle rahat ettiğini anladım ben çocuğu doyurmaya kalkıyorum gece kalkıp yatınca rahatsız oluyormuş uyanıyormuş buna da kızdım ben aslında da burda sorsam şimdi onda da haksız çıkıcam o yüzden paşa sen haklıymışsın deyip yatağa dönüş yaptım
HaklısınızSizinle ilgileniyorsa size değer veriyorsa bu ayrı yorgan ilişkinizi etkilemiyorsa bence hiç dert etmeyin. Mutlu olun zaten dünya 2 günlük hayatı kendimize zehir etmeye hiç gerek yok bence.
Onu bilemem ama temas ediyor diye rahatsız oluyorsa dahi sizi sevmediğinden değildir, kırılmayın kendince sebepleri vardır ama bunun sizle alakası yoktur bence.
Bana kalsa kışın pencereyi de açarım ama eşim üşüyorHiç sevmiyorum üst üste örtünüp yatmayı, adam yorgana İpek böceği gibi sarınıyor, üstüne bir de battaniye istiyor aboo anacım ben kozada yatamam, nefes alacak yer yok
![]()