ayrıl(ama)mak

Görüşme.ya sen bi kere reddet şunuda bu kıza noldu diye bı düşünsün.kaybetme korkusu ver azcık içine.
Aklımda bazı soru işaretleri var gelmıcem de görüşmeye

Bende senin gibi hep bu son konuşma olacak sadece içimdekileri söyleyip bitireceğim diye görüşmeye gidiyordum ama öyle olmuyor yıllarca bir eziyet gibi bu şekilde devam etti onun için yapmadığım şey kalmadı intihar noktasına geldim ama İnan onlar için bir önemi Yok değer veren insan Bırak küfür etmeyi kaybetme korkusuyla incitmeye kıyamaz önce kendi kafanda tamamen bitir bence görüşmede bilmiyorum belki vazgeçtiğini anlarsa o geri dönüş yapar bilemiyorum

Görüşme.ya sen bi kere reddet şunuda bu kıza noldu diye bı düşünsün.kaybetme korkusu ver azcık içine.
Aklımda bazı soru işaretleri var gelmıcem de görüşmeye
Aslında reddetmiş olmucam da ben ısrar ettim zaten. Ama o demişti baştan. Konu biraz farklı zaten de. Aynen bu tarz yazabilirim, tabi yazarsa.

Sevseydi böyle şeyler yapmazdı. Zaten sevmediğini açık açık söylüyor. Aynen gitmicem gelişmeleri de yazıcam. Uzun zamandan beri tamamen irtibatı kestim. Ona dedim ben sana zırt pırt yazmak istemiyorum diye ben yazarım tamam dedi. Bakalım burası küçük zaten, gocunacak bir şeyim yok. O benim kibirli halimi hiç görmedi ama karşılaştığımızda görecek artık. Artık gerçek hayata dönüyorum. Her uyandığımda kendimi daha iyi hissediyorum. Tabi sızı var daha.

Lütfen gelmicem görüşmeye tarzı bir açıklama yapmayın. Kendisi çok isterse görüşüyor muyuz diye sorar kısa bir hayır dersiniz kapanır konu. Lütfen bir de ona açıklama yapmayın.

Sızı hiç geçmeyecek ama zamanla azalacak seni seven biriyle daha mutlu olursun böyle sürünerek hayat geçmez dilerim hakkında hayırlısı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…