bağlanma stili bebeklikten itibaren oluşuyor. 23 yaş genç yetişkinliktir. araştırmanı öneririm.Çocuksun çünkü. Kacıngan baglanma dıye tutturmussunuz daha 23 yasındasın ne kscınganı be
herkes bir tutturmuş terapi de terapi. peki terapiye ulaşım zorlugu niye hiç konuşulmuyor. kimin bu kadar bütçesi var zenginler dısında23 yaş ve yeni birini tanımaya halin yok
Bu ruh hali ile ilişkin de evliliğin de sağlıklı olmaz.
Terapi al, bakış açısını değiştir.
Etrafa rezil olmalı, boşanma davası açmalı geri çekmeli, ayrılık süresince kocanın başkalarıyla ilişkisine göz yummalı bir evlilik istersen buyur evlen.
Açıkçası niye kavga edip ayrıldığınızda önemli. Biz doğru örnek değiliz ama 6 yıllık ilişki boyunca 50 defa ayrılmışımdır. Ama hep ben ayrıldım. aslında bazı hareketlerini düzeltmıyordu (aldatma vs yok asla). ben söylesemde anlamazdı. ben de çareyi ayrılmakta bulmuştum. çünkü sadece ayrılınca işi ciddiye alıp kendine çeki düzen veriyordu.Merhaba. Objektif yorumlara ihtiyacım var. 3 yıl önce başlayan bir ilişki. ayrıl barış ayrıl barış. bu döngüde olan kişi benim. kaçıngan bağlanıyorum.
Ne olursa olsun bu kişi her döndüğümde kabul etti. En zor zamanlarımda yanımda oldu.
Son ayrılık artık son oldu sanıyordum çünkü öyle konuşmuştuk. 6 ay geçti üstünden. ayrılan benim, bu sefer o yapamıyorum diye geldi.
Yaşlar ben 23 o 27. aileler tanışıyor niyetimiz de evlilik. ama bu kişiyle bu toksik ilişkiden nasıl sağlıklı ilişki kuracağım.bunu düzeltmek istiyorum.
Sakız gibi uzadı. rezil olduk ayrıl barış ayrıl barış.
yeni insanlar tanımaya calısıyorum ama prenses olmuşlar. herkesin illa bir huyu gözüme batıyor. insanlarda onu arıyorum hep.
Bu arada o döndüğünde kabul etmedim. onu seviyorum ama uzaktan. Hayatıma bakıyorum ama bakmak da istemiyorum. her fırsatta uyuyorum ki düşünmeyeyim. dışarda bir kahve bile içmiyorum. cuma akşam bir başlıyorum uyumaya pazartesi sabah işe gidene kadar. hep yatma,uyku,uyuşukluk hali. Ve aylardır geçmiyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. O olsun istiyorum ama hep kavga hep kavga. kavgaları da ben çıkarıyorum.
Ben ne istiyorum bilmiyorum. Yeni biri tanımaya da halim yok.
Gayet ulaşılabilir bir şey zenginlikle ne alakası var anlamadımherkes bir tutturmuş terapi de terapi. peki terapiye ulaşım zorlugu niye hiç konuşulmuyor. kimin bu kadar bütçesi var zenginler dısında
ay ben bi sorayım dedim geçen 3 bin olmuştu en son seansı ayol dxjfhhgdherkes bir tutturmuş terapi de terapi. peki terapiye ulaşım zorlugu niye hiç konuşulmuyor. kimin bu kadar bütçesi var zenginler dısında
istanbulda 50 dk iyi klinik psikologlar ort 10k. haftada en az 1 seans ayda 4 yapar. 40k verebilmek evet zenginlik işidir.Gayet ulaşılabilir bir şey zenginlikle ne alakası var anlamadım
Terapiye bile paran kalmıyorsa bence sen iş seçimini gözden geçir.
Yaşın daha genç başka bir bölüm okursun belki
ya ne kadar ayıp bu yazdığınız nesi ulaşılabilir. belki ailevi borçları sorunları terapi tek seferlik gidilen bir şey değilki . belki gerçekten maddi gücü yok zaten ekonomi çok kötü ülkede. ben eşim iyi kazandığımız halde ücreti duyunca bi düşündüm yani. uzun süreli gitmeyince de terapinin ne faydası var.Gayet ulaşılabilir bir şey zenginlikle ne alakası var anlamadım
siz garipsiniz hangi bölümü okumuş olsak da ekonomi kötü. maaş dağılımı kötü. standartlar düşük. bilmiyor gibi konuşmayın. yurt dısında yasayıp bize mi sallıyorsunuz anlamadım. madem bu kadar rahat ulaşabiliyorsun terapiye ihtiyac olan durumları bir tek sen yaşarsın umarımGayet ulaşılabilir bir şey zenginlikle ne alakası var anlamadım
Tr’de yaşıyorumsiz garipsiniz hangi bölümü okumuş olsak da ekonomi kötü. maaş dağılımı kötü. standartlar düşük. bilmiyor gibi konuşmayın. yurt dısında yasayıp bize mi sallıyorsunuz anlamadım. madem bu kadar rahat ulaşabiliyorsun terapiye ihtiyac olan durumları bir tek sen yaşarsın umarım
Hsshdejsj tedavi olbağlanma stili bebeklikten itibaren oluşuyor. 23 yaş genç yetişkinliktir. araştırmanı öneririm.
yorum yapmak için yorum yapma.
annen tedavi olsun ki senin gibi evlat doğurmasınHsshdejsj tedavi ol
Bana bak terbiyesizleşme yaşın küçük burda öyle kafana göre ınsanlara hakaret edemezsım karsında kımler var unutuyorsun hadsiz tedavi ol ki kacıngan bağlanman gitsin herkrse ters ters cevap vermişsin açma o zaman konu burası öyle bi site değil ki kim oldugun bulunur haberın olsunannen tedavi olsun ki senin gibi evlat doğurmasın
burası senin dalga gececeğin yer de değil bildiğim kadarıyla,ötede oyna.Bana bak terbiyesizleşme yaşın küçük burda öyle kafana göre ınsanlara hakaret edemezsım karsında kımler var unutuyorsun hadsiz tedavi ol ki kacıngan bağlanman gitsin herkrse ters ters cevap vermişsin açma o zaman konu burası öyle bi site değil ki kim oldugun bulunur haberın olsun
şu an durumum ona el vermiyor. sırf ilişki için değil kendim için mutlu olabilmek için değişmek istiyorum. okuyabileceğim kitap,podcast youtube videosu gibi öneriniz varsa yazar mısınızSorun cozulemez degil ama birilerinin birseylerin degismesi, degismeye meyilli ve istekli olmasi lazim.sorunun sizden kaynakli oldugunu soyluyorsunuz.bu denklemde siz duzelmezseniz ne bu adamla ne bir baskasi ile olamazsiniz ki. Sorun iliskinizde degil demekki sizde.destek almayi dusunmezmisiniz?
David burns iyi hissetmek kitabini okuyunşu an durumum ona el vermiyor. sırf ilişki için değil kendim için mutlu olabilmek için değişmek istiyorum. okuyabileceğim kitap,podcast youtube videosu gibi öneriniz varsa yazar mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?