- 7 Şubat 2017
- 761
- 518
- 103
- 40
- Konu Sahibi Zomzom3535
3 yil önce ayrildim. 1 yil bunalimdaydim ve bulumikle okb temizlik hastaligi ile ugrastim. Gece agladigimi hatirliyorum ama gerisini hatirlamiyorum hafizam silinmis gibi. Yoluma baktim kariyerime odaklandim. Artik kendimi yalniz hissediyorum diye yeni biriyle tanistim. Ikinci bulusmamizdi dün ve harika sempatik birisi hemen isindik ikimizde birbirimize. Aniden „sinemaya gidelim“ dedi. Ikimiz da ani fikirler severiz planlanmayan maceralar:) Neyse gecenin yarisi sinemaya gitmeye karar verdik. En son eski esimle sinemaya gitmistim. Ne olduysa sinemaya girdikten sonra oldu. Filme daha 1 saat vardi biletleri aldik ha surada bekleyelim dedik Oturduk ve bana bir seyler oldu, Sanki zaman makinasina binmisim de o zamanlara dogru bir yolculuk yapmisim gibi bir his oldu icimde. MAnzara isiklar vs her sey bütün detaylar eskiyew ait seyleri hatirlatti bana ve kendimi kötü hissettim nefesim daralmaya basladi bogazim dügümlendi. Ona söyledim bak ben ilk defa onca zamandan sonra geliyorum dedim. En son 3 yil önce gelmistim dedim. Kendisi de kötü bir evlilik gecirmis kisa süren. IStersen cikalim girmeyelim bosver aldiysak aldik biletleri dedi ama ben israf olur diye kabul etmedim. Kendimi daha fazla tutamadim aglamaya basladim sessizce ama gördü maalesef. Gel cikiyoruz hemen buradan dedi. Bir saat yürüdük anlayisla karsiladi Özür dilerim dedi. Sen cok farklisin cok icten ve duygusal bir insansin bu yüzden cok begendim ben seni dedi. Kötü bir izlenim biraktim diye düsünüyorum...Kesin beni takintili biri sanacak ama inanin bilmiyordum böyle olacagimi bilseydim gitmezdim bastan. Ben posttravmatik stres bozuklugu gibi bir seyden süpheleniyorum. Bulimia icin diyetisyene gittim Allaha sükürler olsun yardimci oldu fakat 3 yil gectigi halde böyle travma belirtileri neden. Eski esim bana maalesef hic sahip cikmadi cook kötü asaglandim mobbinge ugradim kendisi ve ailesi akrabalarindan dolayi ve ayrildim. Resmen hayatimin icine etti.