• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrilali 3 sene oldu fakat hala onunla gittigim yerlerde kendimi tutamiyorum.

Zomzom3535

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2017
761
518
103
40
3 yil önce ayrildim. 1 yil bunalimdaydim ve bulumikle okb temizlik hastaligi ile ugrastim. Gece agladigimi hatirliyorum ama gerisini hatirlamiyorum hafizam silinmis gibi. Yoluma baktim kariyerime odaklandim. Artik kendimi yalniz hissediyorum diye yeni biriyle tanistim. Ikinci bulusmamizdi dün ve harika sempatik birisi hemen isindik ikimizde birbirimize. Aniden „sinemaya gidelim“ dedi. Ikimiz da ani fikirler severiz planlanmayan maceralar:) Neyse gecenin yarisi sinemaya gitmeye karar verdik. En son eski esimle sinemaya gitmistim. Ne olduysa sinemaya girdikten sonra oldu. Filme daha 1 saat vardi biletleri aldik ha surada bekleyelim dedik Oturduk ve bana bir seyler oldu, Sanki zaman makinasina binmisim de o zamanlara dogru bir yolculuk yapmisim gibi bir his oldu icimde. MAnzara isiklar vs her sey bütün detaylar eskiyew ait seyleri hatirlatti bana ve kendimi kötü hissettim nefesim daralmaya basladi bogazim dügümlendi. Ona söyledim bak ben ilk defa onca zamandan sonra geliyorum dedim. En son 3 yil önce gelmistim dedim. Kendisi de kötü bir evlilik gecirmis kisa süren. IStersen cikalim girmeyelim bosver aldiysak aldik biletleri dedi ama ben israf olur diye kabul etmedim. Kendimi daha fazla tutamadim aglamaya basladim sessizce ama gördü maalesef. Gel cikiyoruz hemen buradan dedi. Bir saat yürüdük anlayisla karsiladi Özür dilerim dedi. Sen cok farklisin cok icten ve duygusal bir insansin bu yüzden cok begendim ben seni dedi. Kötü bir izlenim biraktim diye düsünüyorum...Kesin beni takintili biri sanacak ama inanin bilmiyordum böyle olacagimi bilseydim gitmezdim bastan. Ben posttravmatik stres bozuklugu gibi bir seyden süpheleniyorum. Bulimia icin diyetisyene gittim Allaha sükürler olsun yardimci oldu fakat 3 yil gectigi halde böyle travma belirtileri neden. Eski esim bana maalesef hic sahip cikmadi cook kötü asaglandim mobbinge ugradim kendisi ve ailesi akrabalarindan dolayi ve ayrildim. Resmen hayatimin icine etti.

Beni takintili biri sanacak diye dusunmeyin travmatize olmussunuz sonucta. herkesin basina gelebilir. Kaldi ki anlamis bence sizi. Guzel yaklasmis. Bence akisina birakin bu iliskiyi kafada benim hakkinda kotu dusundu gibi seyler kurmayin. Uzuldum sizin icin ama asarsiniz merak etmeyin. Cok klise bi tavsiye olacak ama psikolog destegi iyi gelebilir.

Ne kadar saygısızsınız. Biri benim yanımda eski esi/sevgilisi icin ağlayacak kendimi cok kötü hissederim. Ağlama duvari mıyım ben ? Bir de kalkıp anlatmissin daha yeni tanışmanıza rağmen. Adama da helal olsun ne kadar saygılı cevap vermiş ben olsam bir daha görüsmezdim. Adama "kötü anılarım aklıma geldi ruhum daraldı gidelim mi?" diyebilecekken oturup eski esinizi anlatmışsınız. Cok mu film izliyorsunuz

Evlilik bitiyor ama acisi yasanmislik hepsi kaliyor ve insan Kolay atlatamiyor bu tanisitiginiz Bey gercekten anlayisli birine benziyor ikiniz vakit gecirdikce eminim bu gibi olaylar azalacak umarim eskiyi unutur onune bakarsin

Ne kadar saygısızsınız. Biri benim yanımda eski esi/sevgilisi icin ağlayacak kendimi cok kötü hissederim. Ağlama duvari mıyım ben ? Bir de kalkıp anlatmissin daha yeni tanışmanıza rağmen. Adama da helal olsun ne kadar saygılı cevap vermiş ben olsam bir daha görüsmezdim. Adama "kötü anılarım aklıma geldi ruhum daraldı gidelim mi?" diyebilecekken oturup eski esinizi anlatmışsınız. Cok mu film izliyorsunuz
Neden saygisiz olsun kotu bisey mi yapmis uzulmus eski anilarini hatirlamis

Neden saygisiz olsun kotu bisey mi yapmis uzulmus eski anilarini hatirlamis
Evet üzülebilir insanız ama baskasının yanında ağlamak çok yanlış heleki ilk buluşma. Düsünsenize biri sizin yaninizda eski sevgilisi icin ağlıyor değersiz hissetmez misiniz ? Cok ağlayasim varsa lavaboya gider ağlardım da karşımdakine saygisizlik yapmazdım.

Ne yapacakti amann elimi sallasam ellisi biri gider biri gelirmi diyecekti yasamadiginiz bir seyi karalamak ne kadar da basit ahkam kesmek onyargili olmak o sizin dusunce tarzinizda olanlar o tip erkekler ciddi iliski dusunmeyenlerdir emek ve caba için ugrasmazlar ben aglama duvarimiyim der firt baska arayislara girerler konu sahibi ne guzel de sevmis eski esini kolaymi ya 3 sene de olsa 1 senede olsa yasanmisliklar var heleki travma olmussa iyiki karsisina cikan Bey Sizin ki gibi bir zihniyete sahip degil, 🙄

Çok ayıp etmişsin, iyi hissetmediysen bahane uydurup cikmaliydinz oradan.. Neden eski eşinden bahsediyorsunuzki? Ben olsam unutamamiş diye bile düşünebilirm hatta evlenince bu durum sorun bile olabilir. Bırak ziyan olsun bilet şimdi daha mı iyi olmuş.
Artik temiz sayfa acmişsin mis gibi bak önüne neden ardini düşünüyorsun ...ki mutsuz etmişler geçmişte seni,şimdi güzel günleri golgelemeye değermi?

Evlenip kötü şeyler yaşayıp bosandiniz mi ? Kadın basit 1 aylık sevgilisinden ayrılıp depresyona girmemiş. Bu nasıl bir yorum ?
Ağlamadığı şeyler var ve orada o an çıkmış yoksa kendisi de üzgün bu durumdan zaten.
Eğer boşanmak gibi travmatik birşey yaşamadıysanız böyle kiriici yorumlarınızı kendinize saklayın. Inanılmaz rahatsız olsum. Bende boşanan ve çok kötü anlatan bri olarak!!!!

Ne yapacakti amann elimi sallasam ellisi biri gider biri gelirmi diyecekti yasamadiginiz bir seyi karalamak ne kadar da basit ahkam kesmek onyargili olmak o sizin dusunce tarzinizda olanlar o tip erkekler ciddi iliski dusunmeyenlerdir emek ve caba için ugrasmazlar ben aglama duvarimiyim der firt baska arayislara girerler konu sahibi ne guzel de sevmis eski esini kolaymi ya 3 sene de olsa 1 senede olsa yasanmisliklar var heleki travma olmussa iyiki karsisina cikan Bey Sizin ki gibi bir zihniyete sahip degil, 🙄
Sevmesine kimse bir sey demiyor ki unutamamaış olabilir,çivi çiviyi söker mantığıyla hareket etmiş olabilir, duygulanabilir,hicbir sey olmasa öylesine buluşabilir. Ağlayadabilir ama karşısındakiyle flört etme amacıyla buluşmuş yani olumlu mesaj vermiş bunu bir erkek yapsa bir kadın konu açsa cok farklı yorumlar yapılırdı. Ben kendimi değersiz hissederdim flördüm benim yanımda eski sevgilisi icin ağlasa

Evlenip kötü şeyler yaşayıp bosandiniz ? Kadın basit 1 aylık sevgilisinden ayrılıp depresyona girmemiş. Bu nasıl bir yorum ?
Ağlamadığı şeyler var ve orada o an çıkmış yoksa kendisi de üzgün bu durumdan zaten.
Eğer boşanmak gibi travmatik birşey yaşamadıysanız böyle kiriici yorumlarınızı kendinize saklayın. Inanılmaz rahatsız olsum. Bende boşanan ve çok kötü anlatan bri olarak!!!!
Ben sevmesine duygulanmasına bir sey demedim. Boşanmayla ilgili kötü bir şey yazmadım ? neden celallendiniz. Biriyle bulusuyorsunuz sizin yaninizda eski eşi icin ağlıyor ne hissedersiniz ? Benimle neden bulustu madem demez misiniz ? Bu kisi eski esini unutamamış demek ki benimle ne isi var der insan yarabandi gibi hisseder.

Evet üzülebilir insanız ama baskasının yanında ağlamak çok yanlış heleki ilk buluşma. Düsünsenize biri sizin yaninizda eski sevgilisi icin ağlıyor değersiz hissetmez misiniz ? Cok ağlayasim varsa lavaboya gider ağlardım da karşımdakine saygisizlik yapmazdım.

Sanki 10 yıllık kocasının yanında eski sevgilisini hatırlamış gibi bir tepki vermişsiniz. Adam kendini değersiz hissetmemiş, kadını saygısız da bulmamış. Siz kafanızdan anlam yüklemişsiniz. Aynısı benim başıma gelse kendimi değersiz hissetmem neticede ilk buluşma bu.

Konu sahibi bende boşandım. Zaman geçti üzerinden atlattım ama 1.5 sene inanılmaz üzüntüler yaşadım. Büyük travmalar atlattım. Sizi çok iyi anlıyorum. Yaşamayan sevgiliden ayrılmak sanar böyle şeyleri. Evlenip boşanmak çok başka bir travma. Özellikle severek boşanmak ölüm gibi birşey.
Kendimi gayet iyi neşeli sanarken birden yolda yürürken kaldırıma oturup hungur hungur ağlarken bulmuştum kendimi. Aniden 1 saniyelik eski eşime benzer bir erkek gördüm ve kaldırıma çöktüm. Normalde asla yapmayacağım kendime yakistirmayacagim birşeydi ama oldu. Benin yaşlarımda genç bir kız gelip beni tesellli etmişti :)
Bunun gibi yaklaşık 2 sene ani ağlama krizlerim geliyordu ve hiçbir şekilde önceden hissedemiyorsunuz. Çok iyi bilirim. Mutlaka geçecek. Sizinki kaç senelik evlilikti bilmiyorum ama kesinlikle geçiyor buna inanin. Ve bu zor bir aci. Icinizden aglamak geliylrsa aglayin. Ergence bir durum asla değil. Insanca duyguları olan vicdanı olan her insanın yaşayabileceği ve anlayabileceği birşey. Olmayan anlamaz 🙏

Sanki 10 yıllık kocasının yanında eski sevgilisini hatırlamış gibi bir tepki vermişsiniz. Adam kendini değersiz hissetmemiş, kadını saygısız da bulmamış. Siz kafanızdan anlam yüklemişsiniz.
Ne olursa olsun karşısındakine saygıdır bu. İlk bulusmada olsa ellinci bulusmada olsa karşısındaki kisinin kalbi kırılır,değersiz hisseder. Konu sahibi kötü anıları için ağlamıştır ama karşısındaki böyle düşünmez. Empati yapın bir erkek benim yanımda eski sevhilisi icin ağlasa unutamamış demej ki derim. Siz ne dersiniz ?

Evet şu an değil, Yeni tanışmışlar ancak zaman içerisinde bu durumlar tekrarlanirsa geri dönüşü hoş olmaz.

Sinemaya gittiğinde , Ya da diğer kendini kötü hissettiği yerleri burnundan getirme kapasitesi de olabilir.

Ilk zamanlar hep kelebek oluyor erkekler. Anlar gibi davranıyor çoğu.

Zaman geçtikçe. O saçma sapan sahiplenme duygusu içerisine daldiklarinda bu geçmiş bir bir dökülebiliyor ortaya.

Evet hayat arkadaşımız Bizim sirdasimizda olabilir, olmalıda. Ancak maalesef çok şeffaf olundugunda acı çeken paylaşan taraf oluyor.

En iyi aşklar, evlilikler , kavga anlarında , ayrılma hazirliklarinda savaşa donebiliyor.

Bu yüzden bir çok duyguyu saklamakta fayda var.

Eski eşle ilgili olduğunu söylemeyip , Sadece daraldigini , İyi hissetmedigini söylemesi kafi gelebilirdi.

Ne olursa olsun karşısındakine saygıdır bu. İlk bulusmada olsa ellinci bulusmada olsa karşısındaki kisinin kalbi kırılır,değersiz hisseder. Konu sahibi kötü anıları için ağlamıştır ama karşısındaki böyle düşünmez. Empati yapın bir erkek benim yanımda eski sevhilisi icin ağlasa unutamamış demej ki derim. Siz ne dersiniz ?

Ben eski sevgiliye hala his beslemek ile eski anıları hatırlamanın farklı şeyler olduğunu bildiğim için kötü anılarını hatırlayarak ağladığını düşünürüm eğer karşımdaki kişi kendini bana bu şekilde ifade ediyorsa. Bu arada düzelteyim konu sahibinin eski sevgilisi değil bahsi geçen kişi eski eşi.

Ben sevmesine duygulanmasına bir sey demedim. Boşanmayla ilgili kötü bir şey yazmadım ? neden celallendiniz. Biriyle bulusuyorsunuz sizin yaninizda eski eşi icin ağlıyor ne hissedersiniz ? Benimle neden bulustu madem demez misiniz ? Bu kisi eski esini unutamamış demek ki benimle ne isi var der insan yarabandi gibi hisseder.

Benimle neden buluştu demez çünkü boşanalı 1 hafta olmamış. 3 sene olmuş ve aniden insanı bir şekilde ağlama krizi tutmuş. Hanımefendi bu hayatta babamı kaybettim. Normalde güçlü ve sogukkkanli durumum böyle konularda. Çok seneler oldu. 2 hafta önce babayla ilgili bir yazı okudum. 2 senedir aglamadığım kadar ağladım. O yazıyı ben o an bulmuştugum kişinin yanında da görebilirdim.
Konu sahibi de eşinden olaylı boşanmış. Boşanmaya da yarı ölüm derler. Atlatamamia olabilir. Kendini iyi sanarken aniden insanlık hali bu. Yasamadiginiz buyuk travmalar hakkinda bu kadar büyük konuşmayın.

Ben eski sevgiliye hala his beslemek ile eski anıları hatırlamanın farklı şeyler olduğunu bildiğim için kötü anılarını hatırlayarak ağladığını düşünürüm eğer karşımdaki kişi kendini bana bu şekilde ifade ediyorsa.
O da sizin bakış açınız tabi ne diyeyim.
Eski sevgilisi değil eski eşi okuduğunuzu anlıyor musunuz ? Benimle neden buluştu demez çünkü boşanalı 1 hafta olmamış. 3 sene olmuş ve aniden insanı bir şekilde ağlama krizi tutmuş. Hanımefendi bu hayatta babamı kaybettim. Normalde güçlü ve sogukkkanli durumum böyle konularda. Çok seneler oldu. 2 hafta önce babayla ilgili bir yazı okudum. 2 senedir aglamadığım kadar ağladım. O yazıyı ben o an bulmuştugum kişinin yanında da görebilirdim.
Konu sahibi de eşinden olaylı boşanmış. Boşanmaya da yarı ölüm derler. Atlatamamia olabilir. Kendini iyi sanarken aniden insanlık hali bu. Yasamadiginiz buyuk travmalar hakkinda bu kadar büyük konuşmayın.
Ölüm farklı bir şey başınız sağolsun, Allah bu acıyı bir daha size yaşatmasın. Ama bakın kimin yanında neye ağladığımız önemli. Babası hastanede olan birinin yanında benim de babam öldü diye ağlar mısınız ? Hayır çünkü onu daha da üzmek istemezsiniz gerekirse gider gizli gizli ağlarsiniz. Ki sizin yaşadığınız travma çok ağır. Bu durumda bile saygıyı elden bırakmazsiniz

Back
X