• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayrılalı 8 ay oldu..

hamis

her işimi kendim yaparım .
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2009
3.553
2.772
698
Tc
merhaba kızlar başlıktada yazdığım gibi,konularımda var belki bileniniz vardır neyse konuya geçeyim..
bu akşam aradım içimden geldi bu hep ayrıldığımızdan beri ne zaman bi derdin olsa bi ihtiyacın olsa hep yanındayım elimden geleni yaparım demişti.bende aradım dedim sen böle diyordun ya iyiyim,mutluyum iyi olduğum bi zamanda aramak istedim dedim sesim gayet neşeliydi.konuştuk filan biraz aradığın için teşekkür ederim iyi,mutlu olduğunu biliyorum görüyorum seni bazen dedi
ben dedim ki ayrıldıktan sonra yazdığında sana hakkımı helal ettiğimi,kızgınlığım olmadığını dedim helalleştik ama aradan zaman geçtikçe yine aynı şeyleri yazıyorsun
beddua etmişim tutmuş diyorsun ne ettimde tuttu dedim
şunu farkettim ki ,heyecanlanmadım,sadece konuşmak istedim aradım dediki biriyle birlikte oldum kız bugün nişanlanıyor güldüm dedim sen nişanlasaydın ya yoksa senden ayrılmadan mı nişanlandı dedim evet dedi
bana görüştüğün biri varmı dedi bende niye dedim merak ettim dedi şimdilik yok dedim

çok önemsemedim hani sevgilim var,iyiyim imajı vermek için onsuzda mutlu olduğumu bildi,unutmak içiin çıkmadım ben biriyle o yaptı,g.t oldu
ben öyle yalandan sevgilim var deme ihtiyacı hissetmedim bide iyi hissediyorum kendimi,konuştuğuma pişman değilim,diyorki özelden arıyorsun filan rahatsız mı edicem seni arayıp dedim senin öyle biri olmadığını ikimizde biliyoruz değilmi bunu dha öncede dedim numaramı bilirsen değiştirmemin bi anlamı kalmazdı,dedi ha tükürdüğünü yalamak istemiyorsun dedim yok ondan değil masraf ettim hat aldım,boşa gitmesini istemem.ben gülüp konuşuyorum buda hehehe diye gülüyor biliyorum zorlama güldüğünü.yarım saat filan konuştuk sonra kapattık sizce aramakla nasıl bir izlenim bıraktım,yani onunla barışmak istediğimi filan düşündürmemişimdir değilmi,konuşurken bana yine umarım konuşmalarımı yanlış anlamıyorsundur dedi.
bide ilk aradığımda ayrılıkla ilgili işte olmayacaktı aileler sorun olacaktı filan konuşmaya başladı bende sözünü kestim bunları konuşmaya gerek yok eninde sonunda bitecekti eninde bitti dedim

sen arayarak ilk adımı atar gibi olmuşsun. şimdi barışmak istediğini faln düşünmüş olabilir

bişey düşündüyse düşünüyosa eğer oda seni arar bence

aramakla iyimi yaptın kötümü bilmiyrum sonuçta senin düşüncen senin hayatın

etkilenmemen süper olmuş....

demekki içinde bişey kalmamış ona karşı..

oda zaten senden sonra ilişki yaşamış şuan herşey yolunda gibi.....:)

sen arayarak ilk adımı atar gibi olmuşsun. şimdi barışmak istediğini faln düşünmüş olabilir

telefonu kapatırken sanki söylemek istediğin bişey varda söylemiyorsun gibi dedi bende yok dedim istediğim herşeyi söyledim senin varmı dedim yoooo dedi

ya eve geldim düşündüm aradan onca ay geçmiş hatta o birisiyle çıkmış ben birlikte olmayı istemiyorum,o da istemez herhalde aramakla kötü ettim :31:

aradan baya zaman gçmiş canm.. aramakla hata yapıp yapmaman konusunda o senin bileceğin şey. bişey söylemek istiyosun söyleyemiyosun demesi, barışmak istediğini düşünmüş bence...

kötü etmemişssin bence canım.hemde cok iyi olmuş.. ama onu seviyo musun hala onu merak ettim.imkansız olabilir sonu olmayacak olabilir ama herşey bitti mi içinde

evet sanırım doğru barışmak isteyebileceğimi düşünmüş olabilir :31:

kötü etmemişssin bence canım.hemde cok iyi olmuş.. ama onu seviyo musun hala onu merak ettim.imkansız olabilir sonu olmayacak olabilir ama herşey bitti mi içinde

konuşmayı özlemişim canım :31: heyecanlanmadım,yeniden başlamak istemiyorum da konuşurken ara ara susuyorduk bikeresinde dedim konuşacak bişeyimizde yok artık dediki biz beraberkende konuşmazdık ki fazla susardık.onu aramak kaç gündür aklımdaydı ama öylesine işte bilirsin bazen içinden bi ses bişeyler der ya akşam iş çıkışı kulaklığı taktım,otobüs bekliyorum durakta yine aynı ses ve arasam terslerse dedim (çünkü ben onu tersledim hep) olumlu olacak gibi geldi dedim hemen bi otobüs gelmezse arayacam beklenen oldu ve otobüs gelmedi :27: bende aradım sonrası malum :31:

sanırm evlenmek istemiyodu bu yüzden ayrıldınız.. 8 ay uzun bi süre unutmasanda duyguların hafiflemştir.. sevmiyorum uzun süren ilişkilerin bitmesini.bnde korkuyorum ayrılmaktan ama siizin içiin zaman lazım herşey degişir belkide. araman bu yüzden iyi olmuş.konuşmalarndan barışmak istedigin anlamı cıkmıyo bence ama o pişman .yeni başladıgı ilişkide hüsranla bitmiş kii senin degerini anlamıştır.cok geç olsada :97:

sanırm evlenmek istemiyodu bu yüzden ayrıldınız.. 8 ay uzun bi süre unutmasanda duyguların hafiflemştir.. sevmiyorum uzun süren ilişkilerin bitmesini.bnde korkuyorum ayrılmaktan ama siizin içiin zaman lazım herşey degişir belkide. araman bu yüzden iyi olmuş.konuşmalarndan barışmak istedigin anlamı cıkmıyo bence ama o pişman .yeni başladıgı ilişkide hüsranla bitmiş kii senin degerini anlamıştır.cok geç olsada :97:

bana ayrıldıktan 2 ay sonra mutsuzum,vallahi billahi mutsuzum senden sonra hiçbişeyden zevk alamaz oldum umurumda değilmiş gibi davrandım ama kendi mezarımı kazmışım demişti

pişman olmuştur ve eminim benim verdiğim değeri aramıştır o kızda zaten ben ayrıldığımızda inşallah benden sonra olan kişi burnundan getirsin çektirsin demişim oda onu diyor işte bedduan tuttu diye :31: canım sen onun pişman olduğunu nasıl anladın yani hangi lafına istinaden belki ben göremedim :61:

4 sene cook uzun bi süre.neler yaşanmaz ki.tamam ayrılmışssınz ama konuşmaları gösteriyo pişmanlıgını sana olan merakı ortada.sevgilin var mı demiş neden numaranı gizledin fln demiş.numaranı versen zaten ugraşıcak seninle.hele bide kız bırakmış onu nişanlanmış kii anlamıştır degerini

4 sene cook uzun bi süre.neler yaşanmaz ki.tamam ayrılmışssınz ama konuşmaları gösteriyo pişmanlıgını sana olan merakı ortada.sevgilin var mı demiş neden numaranı gizledin fln demiş.numaranı versen zaten ugraşıcak seninle.hele bide kız bırakmış onu nişanlanmış kii anlamıştır degerini

:64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: inşallah canım inşallah aama ben arayıp,yada herhangi bişey yapmayım demi

arama herzaman ama kendini unutturmada :1: bişiler bahane et ara sadece onu knş kapat kafası karışır böylece:27: arıyo ama yüz vermiyo bni unutmuş coktan diye düşünür .. pişman olsun istiyosan olmuşştur o eminm.

arama herzaman ama kendini unutturmada :1: bişiler bahane et ara sadece onu knş kapat kafası karışır böylece:27: arıyo ama yüz vermiyo bni unutmuş coktan diye düşünür .. pişman olsun istiyosan olmuşştur o eminm.

bu belediyede tekniker bana akşam uzun uzun belediye başkanı bi proje vermiş buna fikir üretmesi için bana da sordu anlattı işte baya aklına bişey gelirmi belki fikrin olur dedi böyle bişi olabilir mi :27:

Back
X