Ayrılamamak

O seni tehdit ediyorsa sen onu daha çok tehdit et. Asıl sen değil ben anlatıcam herkese her şeyi de.Öyle kolaysa hadi gel birlikte anlatalım hatta de. Kim zararlı çıkar o zaman sen düşün de. Ama sanma ki böyle kalıcak polise bile ihbar edicem seni de.

Benimde başıma gelir gibi olmuştu. Ama ben sadece blöf yapmıyordum. Sırf kurtulmak için iyice gözümü karartmıştım. Çok şükür böyle üste çıkarak En yakın yengemi de arkama alarak kurtulmuştum.

Merhaba,
Bu siteye kayıt olduğunuza göre reşit olduğunuzu varsayarak konuşacağım;
Öncelikle bu kişi hakkında en kısa sürede suç duyurusunda bulunmalısınız kesinlikle. Kimse sizi istemediğiniz bir hayata mahkum edemez. Lütfen güçlü olun ve bu kişi hakkında şikayetçi olun.

Yardımcı olması adına incelemenizi öneriyorum,bu sayfa kadın hakları & kadın - erkek eşitliği için çabalayan bir feminizm sayfası ve postları da çok güzel. Sizin konunuza da değinmiş,inceleyin derim :

yardıma ihtiyacınız olursa mesaj atabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle haysiyetsizlerin yanına kalmamalı benzer şeyleri bende yaşadım ben yapamadım sen yap benim yaşım küçüktü lütfen korkma

Annenle konus anlat durumu ailen halleder tek basina yapamazsin bisey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…