- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
Neymiş çok dırdır ediyomusumda.Hayatında kimseyi istemiyomuş.Sadece köpek gibi pişman olsun istiyorum yaa :-(
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birinde barışmak için yazmıştım.ama az önce ayrıldi bendenAynı konudan farklı başlıklar açmıyoruz
Yaa bidaha güvenilir birini bulamam saniyomKiź sende ne takıntıliymişsin. Amma konu açtın. Gidene eyvallah de geç.
Emin ol bulunur.Yaa bidaha güvenilir birini bulamam saniyom
Kendime hakim olcam.dogum gününde bile aramiycam napiyosa yapsinEski konularına baktım da sevgilinin tek elle tutulur olumlu bi özelliğini göremedim ne yazık ki.Daha güvenilir birini öyle de bi bulursun ki bırak sal ipini gitsin.Herkes herkessiz yaşar bu arada asla diye bi şey yok,nickine ithafen![]()
Bunun nesi güvenilirdi? Adam neredeyse seni kanka ile birlikte götürecek sen hala arabesk filmindeki şener şen misali terkedildim , terkedildim diye dolanıyorsun.azıcık gurur diyeceğim ama sana kâr etmeyecek.Yaa bidaha güvenilir birini bulamam saniyom
Buda güvenilir değilmişki zaten "bidaha" demişin deYaa bidaha güvenilir birini bulamam saniyom
25.alışkanlık falan var bi de ondanKac yasindasin merak ettim? Sanki kocasi coluk cocukla ortada birakmis gitmis arkadasim kendine gel yaa defolsun gitsin