Ayrıldığım Eşim Ne Yapmaya Çalışıyor?

Merhaba Pelin..
ben evli degilim, 2 sene süren bir iliskim vardi. ayni seyleri yasadik, aradaki fark sen evlisin benimse flörtümdü.
sana bise anlaticam..
2 yillik iliskide 3 ay ayriydik ve benimki internetten okey sitesinden birisiyle tanismis. bunu ben kizin onun msnine yazdigi iletiden ögrendim. o güne kadar benimkinin bana sadik kaldigini düsünüyordum ama yanilmisim. kizi sordugumda hep yalanladi iste pesimden kostu yüz bulamadi falan filan neyse dedim ben bunu seviyorum tekrar sans verdim. hersey iyiydi hostu güzeldi.. AMA o kiz hep aklima geliyordu.. ya kiz dogruyu söylüyorsa? ya kizin hakkina giriyorsam? kiz bana benimkinin ona yolladigi mesajlari bile yolladi, artik düsün sen gerisini.
anlatabiliyormuyum? biz her tartistigimizda bu olayi öne sürüyordum, ve o ne hikmettir ki hep sabirli davrandi bi kere kötü konusmadi ama bu asiri sakin durusuda benim canimi sIkIyordu..
en son 5 hafta önce kavga ettik ve ben bitirdim. önce itiraf etti, sonrada bakti ben bitiriyorum bu iliskiyi, arkadasini soktu devreye, yok arkadasi görüsmüs, yok babasi demis kiza yaptiklarini kabul et bakalim tepkisi ne olcak diye..
bu saatten sonra güvenebilirmiyim? hayir.. seviyormuyum? evet, hemde cokta özlüyorum. o benim icin cok özeldi.. onu annemle bile tanistirdim ama ona tekrar inanirsam biterim, eski ben olamam. önüme bakamam takili kalirim hayatimda.
ve güven benim icin en üst düzeyde.. birini sevebilmem icin ona güvenmem lazim.
ilk basta zor gelicek ama inan sonunda ferahlicaksin. yeni yeni insanlarla tanisacaksin.. sana deger veren senin halinden anlayan insanlar.. kendine yazik etme. senin ona sadik oldugun kadar oda sana sadik olsaydi keske. ayriyken hemen gözü baskalarina dalan bir erkekten sadakat beklenmez.
yani ben beklemem.
Allah yardimcin olsun ve mantigini dinle, kalbinle degil mantiginla hareket et cünkü mantigin sana hakikati gösterecektir buna emin ol.

Merhaba arkadaşlar, epeydir foruma girmemiştim. Eşimden ayrılacağımı yazmıştım ki ayrıldık geçen ay, boşanma da gerçekleşti. İlk başlarda beni aradığını yazmıştım size burada fikrinizi sormuştum. Zaten artık aramıyor, ben de aramıyorum kısacası görüşmüyoruz. Onu hayatımdan çıkardım, facebook, msn her yerden sildim. Ama geçen gün bir ortak arkadaşımın profilinden girip baktım, eşim duvarına "Seni sen yapan ozelliklerine aşık olup, sonra o özellikleri almak istiyorlar..." yazmış durduk yere, burada bana bir gönderme mi var? Sizce ne demek istiyor? Ben çözemiyorum bunu ve çok merak ediyorum, ayrıldık hatta boşandık zaten görüşmüyoruz şimdi bu cümle ne demek oluyor, ne yapmaya çalışıyor?

canım belki başkasına yazmıştır:26:

canım belki başkasına yazmıştır:26:

Canım o ihtimali ben de düşündüm inan ki, ama sanmıyorum çünkü sadece bu yazı değil altında benzer başka laflar da var bir süredir hep bu tip şeyler yazmış ve genel olarak onu tanıdığım kadarıyla yazdıkları bana yazılmış gibi duruyor.

Canım ben de benzer bir süreçten geçiyorum, bence anlam yükleme, hatta profiline bakma ben böyle bir karar aldım en doğrusu bu. Sürekli onun yaptıklarından anlam çıkarmaya çalışırsan yorulursun. Seni çok özlese, görüşmek istese arar sorardı ben böyle düşünüyorum. Zaman bırak...

ben daha boşanmadım dava devam ediyor.
ama bende de hastalık olmuştu sürekli kontrol ediyordum ne yazmış bana mı yazıyor gibi...
bence anlam yüklemek istediğimiz için oluyor...
hastalık gibi.. kurtulamıyoruz...

matahariye katılıyorum bakma profiline filan...
elindeyken değerini bilseydi, gelip affettirseydi kendini, kadınların gönlünü almak kolay...
ben bakmayı bırakalı çok oldu ilk 3 gün zorlanıyorsun sonrası rahatsın...
bırak onu kontrol etmeyi kendi hayatına bak, zaten değer veriyor olsa hala yanımızda olurlardı...
gerisi boş, sana yeni hayatında mutluluklar...

Kadınlar erkeklere göre daha sabırlı, daha erdemli, daha kişilikli.

bend ehep profilini takip ederdim saatlerce dusunurdum kıme yazdı banamı
oglunamı
yoksa bızıterk ettıgı sevgılısıne
cok yoruldum
sonra yavas yavas bırakmaya basladım twitter hesabı var uanda arada bakıyorum
sankı eskı zamanda yedıgım ama suanda hıc tad vermeyen bısı gıbı gelıyor bana
bakıyorum hep aynı ıckı gezme futbol
baktıgıma pısman oluyorum
bırde tabı sevgılısı
ask sozlerı araları kotuyken yazıyor falan.. oyle hıssızlık muhtıs bende

canım benim konularına bakayım dedim de bırak artık bu adamı.takıntı yapmışsın belli.herkes hayatına devam ederken sen geride kalma,başka şeyler yap.şu an barışsanız bile eski sorunlarınızın tekrarlanmayacağı ne malum,hem sen kızlarla mesajlaşmasını sindirmiş olacaksın...

Sağol canım üşenmeyip okumuşsun cevap yazmışsın İnan biliyorum bunu ben de, belki takıntı bendeki haklısın. Ama onsuz hiçbir şeyin tadı yok gibi, duygularım öldü sanki, o olmayınca hayatın anlamı yok gibi geliyor. Herşeyi sindirebilir miyim bunu zaman gösterecek ama şu an en azından bir sesini duymak yüzünü görmek için neler vermezdim...

önemli değil canım ne demeksen onu değil incinen gururunu geri istiyorsun belki de. sesini duyma,yüzünü görme,gerçekten mutlu olabileceğine inanıyormusun o insanla? sanmam. çünkü bir defa yanıltan bir daha yanıltır...bir söz okumuştum burda "kaldığın yerden devam etmek kandırıldığın yerden devam etmektir" ne doğru söylemişler.yapma canım üzme yıpratma kendini.haksızlık yapma kendine. bu can 1 defaya mahsus verilmiş,başka yaşama hakkın yok,heleki en güzel çağların,ziyan etme derim ben.
psikologuna hipnoz terapisimi yaptırırsın artık başka birşeymi yaparsın,hayata kaldığın yerden devam et. o hayatında hiç olmamış gibi.
face profiline bakma,haberini alma,onu tanıyanlara onu sorma,kendine zarar verme.kendi hayatınla ilgilen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…