Merhaba arkadaşlar, epeydir foruma girmemiştim. Eşimden ayrılacağımı yazmıştım ki ayrıldık geçen ay, boşanma da gerçekleşti. İlk başlarda beni aradığını yazmıştım size burada fikrinizi sormuştum. Zaten artık aramıyor, ben de aramıyorum kısacası görüşmüyoruz. Onu hayatımdan çıkardım, facebook, msn her yerden sildim. Ama geçen gün bir ortak arkadaşımın profilinden girip baktım, eşim duvarına "Seni sen yapan ozelliklerine aşık olup, sonra o özellikleri almak istiyorlar..." yazmış durduk yere, burada bana bir gönderme mi var? Sizce ne demek istiyor? Ben çözemiyorum bunu ve çok merak ediyorum, ayrıldık hatta boşandık zaten görüşmüyoruz şimdi bu cümle ne demek oluyor, ne yapmaya çalışıyor?
canım belki başkasına yazmıştır:26:
Canım o ihtimali ben de düşündüm inan ki, ama sanmıyorum çünkü sadece bu yazı değil altında benzer başka laflar da var bir süredir hep bu tip şeyler yazmış ve genel olarak onu tanıdığım kadarıyla yazdıkları bana yazılmış gibi duruyor.
Kadınlar erkeklere göre daha sabırlı, daha erdemli, daha kişilikli.
Katılıyorum sana. Erkekler hep dengesiz mi böyle?
Merhaba arkadaşlar, epeydir foruma girmemiştim. Eşimden ayrılacağımı yazmıştım ki ayrıldık geçen ay, boşanma da gerçekleşti. İlk başlarda beni aradığını yazmıştım size burada fikrinizi sormuştum. Zaten artık aramıyor, ben de aramıyorum kısacası görüşmüyoruz. Onu hayatımdan çıkardım, facebook, msn her yerden sildim. Ama geçen gün bir ortak arkadaşımın profilinden girip baktım, eşim duvarına "Seni sen yapan ozelliklerine aşık olup, sonra o özellikleri almak istiyorlar..." yazmış durduk yere, burada bana bir gönderme mi var? Sizce ne demek istiyor? Ben çözemiyorum bunu ve çok merak ediyorum, ayrıldık hatta boşandık zaten görüşmüyoruz şimdi bu cümle ne demek oluyor, ne yapmaya çalışıyor?
canım benim konularına bakayım dedim de bırak artık bu adamı.takıntı yapmışsın belli.herkes hayatına devam ederken sen geride kalma,başka şeyler yap.şu an barışsanız bile eski sorunlarınızın tekrarlanmayacağı ne malum,hem sen kızlarla mesajlaşmasını sindirmiş olacaksın...
Sağol canım üşenmeyip okumuşsun cevap yazmışsınİnan biliyorum bunu ben de, belki takıntı bendeki haklısın. Ama onsuz hiçbir şeyin tadı yok gibi, duygularım öldü sanki, o olmayınca hayatın anlamı yok gibi geliyor. Herşeyi sindirebilir miyim bunu zaman gösterecek ama şu an en azından bir sesini duymak yüzünü görmek için neler vermezdim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?