Tabi birde bu mesajlaşma olayları var...iyi düşün derim ben bu arada çocuk var mı?
mrh arkadaşım konunu sonuna kadar dikkatlice okudum.benzer şeyler yaşamışız.bende kısa ayrılıklar neticesinde 9 ay önce resmen ayrıldım.işine ve annesine düşkünlüğü saygısızlığıydı evliliğimizi bitiren.benide tam 1 ay önce aradı.beni hala sevdiğini unutamadığını söyledi.hatta en sonunda tekrar evlenelim dedi.aynı senin gibi tam unutmaya çalışırken beni allak bullak etti.benim ailemde bu duruma çok karşı.onlarla konuşmadım bile.çok pişman olduğunu söyledi.ses tonnu çok kötüydü.ama bana güven vermedi.çünkü varolan düzeni bozuldu bir başına kaldı bu psikolojiyle beni aradı.barışsak 1 kaç ay sonra yine eski haline dönmeyecek mi?inandıramadı beni ve hayır beni arama kötü günümde yanımda değildin iyi günümdede olma dedim tel kapattım.tabi bunu bir de bana sor hayır dedim ama içimde hala ne fırtınalar kopuyor herşeye rağmen nefret edemiyorum...
ben inanamadım güvenemedim söylediği bazı kelimelerden.iyi ölç tart düşün gerçekten değişmiş mi?eğer değiştiğini sana ve ailene ispat ederse gelir söz verirse tekrar düşünebilirsin.ama bu yönde çabası yoksa kendini daha fazla üzme...olmuyorsa zorlamayacaksın hakkında hayırlısı olsun...
Kaçan kovalanır bu hep böyle olmuştur. Ama zamanında senin kıymetini bilmeyen insana güvenebilir misin? Bir de gerçekten bir insanı boşanırken daha iyi tanıyorsun, belki nafaka vs talep etmemen için de arayı iyi tutmaya çalışabilir. Burada okuyoruz öyle şeyler. Önceki olayları bilmediğim için fazla yorum yapamıcam, sanırım bir ara o ayrılmak istiyordu sen istemiyordun o kabul etmedi, ben anlattıklarından böyle anladım. Seven insan bunu yapmaz. Boşlukta da olabilir, pişman da olabilir Allah bilir. Belki barışırsınız çok mutlu olursun bu ihtimal de var. Ama hayat hep umduğumuz gibi olmuyor. Her ihtimali düşün ve iyi karar ver. Affedeceksen de kolay olmasın.
Özelden yazdım canım okursan sevnirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?