Uzun süredir forumu takip ediyorum ve paylaşımları çok beğeniyorum. İçimde tuttuklarımı hep yazmak istedim ama sorunum çözülür sandım çözülmedi. Artık çaresizliğin son noktasındayım. Bugün ben de derdimi paylaşmak ve sizin fikirlerinizi almak için ilk defa konu açıyorum. Kısaca sorunu anlatayım. Yaklaşık 3 yıllık evliyim. Eşimle birbirimizi çok severek evlendik ama geçen yıldan bu yana sürekli tartışmalar bizi son noktaya getirdik. Daha önce kısa bir ayrılık yaşadık ancak aileler araya girdi barıştık. Barışma da kısa sürdü malesef. Eşimle fikir ayrılıkları dışında görünürde bir sorunumuz yoktu, aslında ne olduysa tekrar barıştıktan sonra oldu. Evliliğimiz süresince eşimin sadakatinden hiç şüphe duymadım. Bunun aksini gösteren bir durumla da karşılaşmadım. Ancak barıştıktan sonra içime bir kurt düştü ve kendimi tutamayıp telefonunu kontrol ettim. Biz 1 ay ayrı yaşamıştık ve telefonunda başka bayanlara yazdığı mesajları gördüm, şok oldum. İlişki aşamasına geçmiş bir şey yoktu ama çeşitli bayanlara "çok güzelsin vs" tarzı iltifatlar yağdırmış, sürekli mesajlaşmış. Pek karşılık da görememiş aslında, görseydi belki durum ilerleyecekti. Bu bayanlara yakında boşanacağını söylemiş ve resmen "beni bekle, şu an bir şey yaşayamam ama sabret bu zor dönemde beni yalnız bırakma, boşandığımda seninle olmak istiyorum" gibi saçmasapan mesajlar atmış. Bunları biz ayrıyken yapmış ama yine de kan beynime sıçradı. Yüzüne vurdum, itiraf etti ama ayrıyken boşluğa düştüğü ve bana olan öfkesini bastırmak istediğini o yüzden saçmaladığını söyledi. Kendini affetireceğini söyledi, yalvardı. Affedemedim ve en sonunda karşılıklı konuşup ayrılmaya karar verdik.Hatta ertesi gün gidip dava açtık ve Haziran'da duruşmamız var, anlaşmalı boşanacağız. Buraya kadar durum netti aslında. Ben ailemin yanına döndüm. Bu arada iletişim kurmamaya çalıştım ama mecburen karşılaştığımızda da hep kavga çıktı. Ben onun bana yaptıklarını ve yazdığı mesajları aklımdan atamadığım için belki hata yapıp çok ağır konuştum, her gördüğümde bağırıp çağırdım. Böyle davranmamam gerekti ama çok kötü şeyler yaşamıştım ve onu gördükçe sinirlerim bozuluyordu. Şu an 1 aydır ayrıyız, son 2 haftadır da hiç yüzyüze gelmedik. Geçen hafta aradı açmadım, tekrar aradı, bir ihtiyacım var mı diye aradığını söyledi, bu sefer sakin ama soğuk konuştum. Dün tekrar aradı yine açmadım sonra gece 3'te uyuyor musun diye mesaj attı, cevap vermedim. Ve bugün öğlen aradı, beni merak etmiş, bir ihtiyacım varmıymış. Yine aynı muhabbet yani. Sonra dedi ki, beni aramış çünkü son günlerde çok huzursuzmuş, neden dedim bilmiyorum dedi. Bir de kötü bir rüya gördüğünü söyledi (klasik erkek yalanı), ne gördün diye sordum, hatırlamadığını söyledi. Yani sanki aramak için bahane arıyor, içindeki huzursuzluktan filan bahsetmesini ise hiç anlamadım.
Sormak istediğim şu, gerçekten merak ediyorum, bu adam ne yapmaya çalışıyor? Ben ilk ayrılık kararının ardından bir adım atmıştım belki düzeltiriz diye ama kabul etmemişti, beni hala sevdiğini söyledi ama ayrılmak istediğini söyledi. Çok gururum kırıldı. Aldatılan ben, aptal gibi onun peşinden koşan yine ben. Şimdi ailemin desteğiyle o dönemi atlattım onu aklımdan çıkarmaya başladım ama sanki tekrar hayatıma girmeye çalışıyor. Siz sormadan ben söyleyeyim, utanarak söylüyorum ama onu hala seviyorum. Ama hiç güvenmiyorum ve onca sorunun ardından onu affedemem barışamam zaten ailem karşı çıkar artık. Ama bana çok kötü davrandı, üstüne o mesajlar oldu ve intikam almak istiyorum. Barışmak istesin ama reddedeyim istiyorum. Sevsem de onunla tekrar bir araya gelemem ama neden böyle aradığını merak ediyorum. Hadi ihtiyacın var mı diye sorması belki klasik erkek davranışı ama gece 3'te mesaj çekmesi, bugün de tel.de huzursuzum nedense demesi bir geri dönüş işareti mi? Ben onu haftalardır arayıp sormuyorum şimdi "Kaçan kovalanır" mı oldu, yoksa gerçekten mi pişman? Bu arada hiç "görüşelim konuşalım, ben pişmanım, barışalım" demedi, belki cesaret edemiyor belki niyeti yok. O zaman neden arayıp böyle saçmalıyor?
İlk konumdu, uzun yazdığım için kusuruma bakmayın. Eğer bana fikir verirseniz mutlu olurum.
Sormak istediğim şu, gerçekten merak ediyorum, bu adam ne yapmaya çalışıyor? Ben ilk ayrılık kararının ardından bir adım atmıştım belki düzeltiriz diye ama kabul etmemişti, beni hala sevdiğini söyledi ama ayrılmak istediğini söyledi. Çok gururum kırıldı. Aldatılan ben, aptal gibi onun peşinden koşan yine ben. Şimdi ailemin desteğiyle o dönemi atlattım onu aklımdan çıkarmaya başladım ama sanki tekrar hayatıma girmeye çalışıyor. Siz sormadan ben söyleyeyim, utanarak söylüyorum ama onu hala seviyorum. Ama hiç güvenmiyorum ve onca sorunun ardından onu affedemem barışamam zaten ailem karşı çıkar artık. Ama bana çok kötü davrandı, üstüne o mesajlar oldu ve intikam almak istiyorum. Barışmak istesin ama reddedeyim istiyorum. Sevsem de onunla tekrar bir araya gelemem ama neden böyle aradığını merak ediyorum. Hadi ihtiyacın var mı diye sorması belki klasik erkek davranışı ama gece 3'te mesaj çekmesi, bugün de tel.de huzursuzum nedense demesi bir geri dönüş işareti mi? Ben onu haftalardır arayıp sormuyorum şimdi "Kaçan kovalanır" mı oldu, yoksa gerçekten mi pişman? Bu arada hiç "görüşelim konuşalım, ben pişmanım, barışalım" demedi, belki cesaret edemiyor belki niyeti yok. O zaman neden arayıp böyle saçmalıyor?
İlk konumdu, uzun yazdığım için kusuruma bakmayın. Eğer bana fikir verirseniz mutlu olurum.
Son düzenleme: