ayrıldığım kişi intihar etti..

intihar konusu banada pek inandırıcı gelmedi canım.sanki seni üzmek için yalan söylemiş gibi.pişman olup ona geri dönmen için böyle bi yalan söylemiş olabilir.intihar etmiş olsa bile bu senin suçun değil.ne yani o kendini öldürmesin diye bi ömrü sevmediğin adamla mı geçirecektin?o zaman seninkisi yaşarken ölmek olurdu

Ben bu ruh halindeki insanlardan korkuyorum.
Vakti zamaninda bana da diyenler olmustu kendimi asarim keserim diye.
Asarsa assin keserse kessin cokta umrumda olmaz. Su an benden saglamlar.
Birinin benim icin kendini asmasi kesmesi kadar sinirime dokunan bir sey daha yok. Resmen kendine mecbur etme cabalari.
Hala hayatta olduguna gore bence bu senin icin olurum edebiyatina devam edecek biraz daha. Allah kolaylik versin.

Kimse aşktan ölmez , ölmemeli.Kendine bağlama psikolojik sorunları vardır.Gerçeketen öldürmek istese bir çok yöntem var.Demogaji yapmaya çalışıyr.

Benim bir arkadaşım intihar etti. Aynı lojmandayız gece ayağa kalktı herkes. İlçeden ile götürdük bir kutu hap içmiş diye. Telefonda konuşurken arkadaşına söylemiş ben artık dayanamıyorum vs diye öyle ortaya çıkmış olay. Midesi falan yıkandı. Uğruna intihar ettiği adam hastaneye geldi falan. İki hafta sonra bu sefer okulun 3. katından aşağı atacağım kendimi dedi. Yine o adamla kavga etmiş. Bizde üzülüyoruz kızın haline.

Sonra bu olayı ortaya çıkaran arkadaşla telefonda konuşurken tartışmışlar O da can borcunun kıymetini bil en azından demiş. Bizim arkadaş demesin mi ben ölmek istesem seni mi arardım? Bir kutu hap içsem gerçekten kurtarabilirdiniz sanki diye.

Meğer hepsi düzmeceymiş adamı elde tutmak için. Ayrıldılar şimdi başkası var hayatında o kadar entrika vs de boşuna gitti. Yarın hayatına devam eder sen dik dur, sakın ola da böyle bir manyakla barışma.

Muhtemelen asmaya düzeneği hazırlayıp daha sonra da inandırıcı olsun diye ipi zayıflatmış, dudağını falan da bir yere çarpmıştır.

ona sormak lazım boynuna ipi asıp intihar etmek mi gerçek intihar yoksa onu hiç sevmeyen birinle hayatı paylaşmaya zorlamak mı?kendinin pislik gibi hissetmesi mi?

Vicdanın rahat olsun canım.Belliki psikolojisi bozuk ve sende kurtulmuşsun.Duygularına yenik düşmesi senin suçun değil.Elbetteki insansın üzülürsün ama vicdan yapmana gerek yok.

intihar eden birinden kesinlikle uzak durur ve vicdan azabıda çekmezdim.
Daha sağlam bir ip bulsaymış demektende alıkoyamadım kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…