Ayrıldığım nişanlımı çok özlüyorum...

Canııım öyle geliyor arada insana.acilen sosyalleşmen gerek.. özlemeye vakit kalmasın

Ben senin konularını biliyorum. Bu evlilik olacak gibi değildi. Bir ömür pişman olacağına bir kaç ay acı çekmen senin için daha hayırlı.

Allah sabirlar versin hayirlisi olsun diye dua et kalp agrisi cok zordur zaman la alisacaksn bunlari cekerek biraz zor gececek ama zaman gecirecek

bence sevgili olarak olmasa da yeni insanlarla görüşebilirsiniz çok ciddileşmeden. onlara da ilişkiden çıktığınızı söylerseniz, en azından temkinli olurlar acele etmezler, arkadaş gibi görüşür ondan başka kişilere sevgili potansiyeli gözüyle bakmaya başlarsanız belki biraz fayda eder.

kimbilir bir bakmışsınız yeni insanlara üzülür olmuşsunuz :) tuhaf bir temenni oldu ama, acı acıyı gömer gibi bir mantığım var. başka şeylerde işe yarıyor bunda neden yaramasın? :)

Konuyla ilgisi yok belki ama benim içinde Bulunduğum durum nedeni ile Tesadüfen gittiğim bir cafede denk geldiğim fal bakan ama aslında duru görü yeteneği olan biri var sadece fal bakmıyor Sağolsun bana çok yol gösterdi enerjisi ile herzaman pozitif bakış açısı ile destek oldu.keşke daha önce tanısaydım da bu o Kişiyi sevmeseydim dediğim oldu. hem Kafanı dağıtmak hem geleceğe umutla bakmak için istersen bir git derim.istersen bilgisini veririm.

neden ayrıldıgınızı ogrenmek ıcın eskı konunuza baktım

tek kelime ile verilmiş sadakanız vardır

o öle olur şimdi üzülmeler falan da geçer onlar merak etmeyin
siz gidin iki rekat şükür namazı kılın

Back
X