biz 2 yıla yakın çıktık ve ben güvenimi kırdığı için ayrdılım. baya yalvardı kabul etmedim, sonra bi gün arayıp seni seviyorum burcu ama benden ayrılınca cok gurur yaptım yediremedim bu yüzden seni kızdırmak için her şeyi yaparım . ama nolursa olsun seni seviyorum sen benim aradığım kişisin ilerde yine birleşelim lütfen o zamana kadar başkasıyla olma söz mü?falan dedi.telefonu kapattık.Sonra aradan bir hafta geçti ve ben geçmişinde yabancı bi ülkede tanıştığı arasına bişeyler olduğu kızı eklediğini gördüm. gerçi bir sürü kişiyi ekliyordu. bunun üzerine çok sinirlenip twittera iyiki ayrılmışım tarzı şeyler yazdım. bunun üzerine o takmıyomuş havalarına girdi 2-3 hafta boyunca oyle devam etti ve bi gün bana baskası adına orçunu özledin mi falan dedi ben de o olduğunu anladım evet dedim sonra o mesaj attı özür dilerim o bendim seni rahatsız ettim sadece beni özleyip özlemediğini merak etmiştim dedi sonra işte ben seni çok özledim seninle ilgili şeyleri duyunca çok kötü oluyorum hala en çok sevdiğim insansın hep. falan dedi daha sonra hep aşkla ilgili şeyler yazmaya başladı.ama facebookunun şifresini buldum ben ve bir girdim ben o iyiki ayrıldık yazdığım sıralar bir sürü kıza yavşamış. arkadaşlarına demişki bana kız bulun falan demiş ama beni sevdiğini hep belirtmiş burcu aşkımdı benim bitaneydi o . tarzında. şimdi bu sene 1ay sonra okullar açılıcak ve bizim çevrelerimiz tamamen aynı. her şeyimiz aynı yerde.ama bu 1 aylık sürede beni unutmasından korkuyorum. sizce o kızları neden ekledı konuştu falan? okul başladığında beni gördüğü zaman içinde kıpırtılar olur mu sizce?