Ayrıldığım sevgilimin arkadaşından mail geldi, endişelerim ve korkularım oluştu. Nasıl davranmalıyım

Ben de aynı şeyleri söyledim aslında sizinle.
Ama şimdi karşı taraftan bir atak yok. Bir şey yapamaz ki. Olursa hukuki yollara elbet başvuracak.
Şimdiki durum tamamen paranoya ve sinir bozukluğundan ibaret. Evet bu algıyı yaratan da erkekler. Ama şu durumda yapılabilecek tek şey beklemek.

Sevgiliye çıplak foto atma aşamasına nasıl geliyorsunuz? Ne maksatla atılıyor, meraktan catlicam

Şöyle oluyor anlatayım.
Sevgiliniz var zaten sevişiyorsunuz, çıplak vucudunuzun her metrekaresini zaten biliyor. Sonra araya mesafe giriyor, farkli sehirlerde yasamaya basliyorsunuz. Sonra bir gun hem siz hemde o, birbirinizi çok özlüyorsunuz. Ilişki yi canli tutmak adina ve bir mutlu an paylasmak adina erotik fotolar paylasiyorsunuz birbirinize.

Açiklayici oldu mu ?

Yüzün görünüyor mu peki?
Yani fazla açıkça sormuş oldum ama... Eğer böyle bir şey yaparsa alacağın hasarın derecesini azaltabilir yani.

Yüzün görünüyor mu peki?
Yani fazla açıkça sormuş oldum ama... Eğer böyle bir şey yaparsa alacağın hasarın derecesini azaltabilir yani.

Evet görünüyor.
Eğer böyle birsey yaparsa hasar cok büyük olacak maalesef. Umarim paranoyaklik tir dusuncelerim.

Tamam da tekrar görünce ne olacak? Zaten her cmmetrekaresini biliyormuş. Sevgiliye ÷100 guvenildigini farz edelim. Ya internet aracılığıyla başkalarının eline geçerse?
Mesela bizim evde her yerde kamera var. Ama yatak odasında yok. Evdekilere guvenmedigimden değil, ya birinin eline geçerse internet yoluyla kayıtlar?

Fotolarda yüzünüz görünüyor mu ? Hani en kötüsünü düşünerek soruyorum ?

Karşı taraftan atak olursa korkusu bile saçma yaptımı ver savcılığa ne bu panik ? Yanlış anlaşılmasın foto yollamasına lafım yok bu doğal.

Kimseye açıklama yapmak zorunda değilsiniz. İnsanlar bayılıyor yargılamaya. Gerekçesi de hep aynı " sonuçlarını düşünmeden neden yaptın ?" Sonuçlarını düşünmeden o kadar çok şey yaşanıyor ki herkesi yargılamaya kalksak bitmez. Açıklamak zorunda değilsiniz bence.

Umarım öyle olur.
Ne yaparsan yap ama eski sevgiline fotoğraflardan bahsetme bence. Yapmayacaksa bile aklına düşürmüş olursun.

Ya belki adam sildi bile. Şimdi silmese bile sevgili yapınca silecek elbet. Ayrıca adamla dört sene geçirmiş az çok bilir şerefsiz mi değil mi ? Bir anda adamı neden Coşkun ilan ettik ki ?

Karşı taraftan atak olursa korkusu bile saçma yaptımı ver savcılığa ne bu panik ? Yanlış anlaşılmasın foto yollamasına lafım yok bu doğal.
Bakın ben böyle bir korku yaşamadım yani fotoğraf tehdidi almadım. Ama başka bir tehdide maruz kaldım. Onun psikolojisi çok başka. O olayı yaşayın, sonra gelin yine konuşalım. Ki umarım yaşamazsınız.
Korkmak aslında zayıflık belirtisi değildir, doğal gelişen bir şeydir. Ki bu korku çoğu zaman insanı hayatta tutar.
Şimdi ilk başta korkmadan o fotoğrafları yollamış arkadaş, bakın şimdi ne denli bir kaosa yol açtı. Bazen korku kendi koruma içgüdüsüyle bütünleşir. Şu anki de öyle. Sadece kendini korumaya çalışıyor o kadar.
Sizin dediğiniz gibi fotoğraflar yayılana kadar buz gibi dursun, verir savcılığa biter gider vs. gibi basit değil. Çünkü insan zihni karmaşıktır, o basitliğe erişebilmek için duygusuz olmak gerekiyor. Eh o da pek mümkün görünmüyor.

Ya belki adam sildi bile. Şimdi silmese bile sevgili yapınca silecek elbet. Ayrıca adamla dört sene geçirmiş az çok bilir şerefsiz mi değil mi ? Bir anda adamı neden Coşkun ilan ettik ki ?
İşin o boyutu da var. Şimdi elimizde olan tek şey konu sahibinin şüpheleri. Ki o gelen mailde sadece adamın tehlikeli olduğu ima edilmiş. İyi de hangi konuda tehlikeli ve nasıl bir yol kullanarak konu sahibine zarar verebilir? Bunu da bilmiyoruz aslında. Konu sahibi yine tahminen fotoğraflar üzerinden saldırabilir demiş. Baksana hep olasılıklar zinciri. Emin olduğumuz hiçbir şey yok. Ama yine de karşı stratejiler geliştirmeye çalışıyoruz, önlem yani altı üstü.
O maili atış sebebi adamın belki de bir şekilde haber aldı ayrılığı ya da araları bozuk diye duydu. Oldu olacak bir de kız arkadaşı ile arasını bozayım demiştir. Kirli bir intikam şekli, hatta beceriksizce bir yol. Fakat baksana nasıl da şüphe uyandırdı 10 sayfa tartışıldı bile. Konu sahibi az daha merak etse, buradan da destek çıksa, bu adama ulaşacak. Adam da istediğine ulaşacak. Benim son teorim bu. Kızı bir şekilde kullanmak istiyor olabilir.

Yargilamiyorum. Ben evlilik öncesi ilişkiye karşı değilim, sadece belli şartlar olacak. Reşit olmak, meslek sahibi olmak gibi. Yoksa aglaniyor.
Gerçekten çok merak ettim, ben de eşimle ayrı oldum zaman zaman. Hiç böyle bir şey aklıma gelmedi. Yani bu durumu sormamim sebebi ilişkiye karşı olmam değil. Ayrıca anlattığım gibi evdeki kamerayı haftasonlari kapatıyorum birinin eline falan geçer net kayıtları diye.

korku gerilim filmi gibi olmuş neyse bence bu arkadaşla eski sevgili birlik olup sizinle uğraşıyorlar sizi tedirgin edip tepkinizi ölçmek istiyorlar siz de korkup cevap verince oltaya düşmüş olcaksınız bence her ikisinede hiç bişey yazmayın istediklerini vermeyin eski sevgili "fotoların elimde" diye aracıyla bişeyler ima etmeye çalışmış bence ikisinide engelleyin.

Zaten sevgiliniz ayrılmış sizden, neden resimlerinizi yaymak istesin.

Arkadaşının zamanlaması manidar.
Ama ben olsam yine de iletişime geçer, sorardım neden böyle bir mail atmış.
Düşünmeye bile gerek yok, sorun..
Erkek arkadaşınıza da hiçbişey demeyin

O arkadaş olduğuna emin misiniz? Belki o isimle mail açtı ve sizinle uğraşacak.

Üniversite de tehdit edildim edeni de orada bi güzel tokatladım git ne b. yiyorsan ye diye

Siz o tehdite ne cevap verdiniz olumlu mu o zaman sorun sizdedir.

Üniversite de tehdit edildim edeni de orada bi güzel tokatladım git ne b. yiyorsan ye diye

Siz o tehdite ne cevap verdiniz olumlu mu o zaman sorun sizdedir.
Ama o sizsiniz, konu sahibi de kendisi.
Herkes sizin gibi olamaz. Sizin gibi olmayanları da problemli olarak tanımlamak yanlıştır. Zaten en büyük yanlış herkesi kendin gibi sanmaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…