Ayrıldığım sevgilimin arkadaşından mail geldi, endişelerim ve korkularım oluştu. Nasıl davranmalıyım

2 tarafla da görüşme. Adamın aklında bile olmayan birşeyi aklına sokma. Zamanla hepsi unutulacaktır.

Eski sevgilin seni takıntı haline getirmemiştir umarım. Yani nefretle mi bitti, ortak karar mı aldınız?

Bunlar önemli. 2 tarafta ayrılmak da hemfikirse, sana zarar vereceğini düşünmem.

Kötü ayrilmadik. Kendisi ayrilmak istedi.
Ben birsey demedim. Bir kaç saat gectikten sonra ben ona yazdim içimi döktüm, hissetiklerimi yazdim ve bitti.
Akabinde beni her yerden engellemis

Bence ikisiyle de konuşma, hiçbir konuda.

Eski sevgilin neden böyle birşey yapsın ki? Zaten karşılıklı konuşarak bitmiş ve o karakterde biri olsa illa ki fotoğraflar konusunda bir ima yapardı bence...

Konuyu tamamen kapat ve kafandan sil...

Ben mail atan adamın ayrıldığınızı bildiğini sanmıyorum. Eğer bir kuyruk acısı varsa kendince intikam alıyordur. Ben olsam duramazdım ne iş diye sormadan

Duramadim. Az önce mail yazdim... bakalim bu malin altinda ne cikacak...

Adam ne diyecek bakalım ? Diyeceği konu ne olursa olsun muhabbeti minimum seviyede tutmakta fayda var hem ex sevgilinin kulağına gitmesin hem de mazideki arkadaşa koz vermemek için.

Ben birsey demedim. Bir kaç saat gectikten sonra ben ona yazdim içimi döktüm, hissetiklerimi yazdim ve bitti.

O zaman adamın senin için kötü birşey planladığını düşünmem. Ama arkadaşını düşünürüm. Ne demeye sana mesaj atıyor da kötülüyor. Erkekse çıksın karsına, seni korumak istiyorsa direk yüzüne desin, 'durum böyle böyle' diye.

Yok mesaj atmalar, gizem yaratmalar!

Salla gitsin, hiç takma, Zamanla hepsi geçer!

Ikisiylede irtibata gecme.

Arkadasinin seni uyarmak icin ayrildiginiz gunleri secmesi pek manidar.
Uzak dur demis. Zaten ayrildigin icin uzak duracaksin. Bosver nedenlerini. Ben olsam bende merak ederdim ama kurtulmusken bulasma. Cokta merak ediyorsan. Geri mail atarsin neden diye. Cevap yazarsa yazar ogrenmis olursun yazmazsa ustunde durmazsin.
Buyuk ihtimal ben, neden diye maili coktan atmistim.merakimdan dolayi. Nedenini soyledikten (dogru olmayada bilir diyecekleri) birsey yapmazdim. Zaten herkes kendi yolunda.
Sakin eski sevgilinle irtibata gecme. Birsa basina musallat olur kurtulmusken.

Ben erkek olsam ve kötu nıyetli olsam çoktan vermiştim para karşılıgı alan erotik siteler var hiç grip baktıbnımz mı bılmem ama bınlerce kızın açık seçik fotosu var hatta uyarı vardır tanıdık çıkabilir sasırmayın diye alıcı aracılıgıyla yapıldıgı için korkmuyorlar da , buradan kızlara da ders olsun madem çok ısrarcı sevgılınız göndermek ıstıyorsunuz barı beyaz bır duvarın onunda yuzunuz gorunmeden çekip yollayın.

Ortada 1 den fazla yanlis var, sevgilin olsun kocan olsun birseyler yasamis ol veya olma hatta kocan bile olsa sen neyine guvenip elin 'dengesiz' dedigin adamina ciplak fotograf yolluyorsun. Yetiskinlik yatmakla olmuyor mantikli olmakla olgunlukla oluyor.

Tam olarak sevgiline mi yoksa o madur oldugunu soyleyen kadina mi dedin anlamadim ama ister 38 yasinda olsun ister entel ister dantel ister amerikada 5 alanda master 4 alanda doktorasi olsun, cok okumak insanin kisiliginin temelini zihniyetinin temelini degistirmez bunu burdan sizde dahil herkese soylemiz olayim. Kadin yada adam sapiuksa sapiktir yalanciysa yalancidir okuyarak degismez bunlar yani.

Ve ayrica olasi bir ayrilikta seni bu sekilde serefsizce belden asagi vurabilecek kisilikte bir adamla nasil sevgili olabildin nasil taniyamadin yada nasil 4 senede adamin karaktersiz oldugunu sezmedin yada 4 senelik sevgilinde (sayet tanidin sevdin ve eminsen) nasil aralarindaki husumeti bilmeden bu derece asagilik bir konu hakkinda suphe duyabilirsin.
ayrilmis bile olsan 4 senelik sevgilinde bu derece asagilik birsey beklemiyorsan arar acikca rahatsiz oldugunu yok etmesi gerektigini soylersin. Yok adamin manyak sapik ve serefsiz oldugunu dusunuyorsan 4 sene nasil beraber oldun yani o kismida cidden ilginc.

Hepsini gectim bu esrarengiz maili sana sozum ona uyari ve yardim amacli atan kisinin sen ayrilmadan once akli nerdeymis madem sevgilin o derece tehlikeli biriyse neden 1 yil bekmemis yada senin ayrilmani beklemis bunu demek icin.

Dedigim gibi ortada cok buyuk yanlislar var sayet korkularin varsa her iki tarafida acarsin telefonda sorarsin konusursun bu kadar basit.

Ne eski sevgiline mail at ne de arkadaşından gelen maile cevap ver. Ben açıkçası o mailin samimiyetine inanmazdım.
Sonuçta kavga edip birbirlerine düşman olarak arkadaşlıklarını bitirmişler; belli ki kin güdüyor ona karşı, arkasından konuşarak hıncını çıkarıyor.

Dört yıllık ilişkiniz olmuş, az çok tanırsın zaten. Eski sevgilin de sonuçta mafya değildir, ne gibi bir zarar verebilir ki sana :)

Merhaba A AtomicGirl .

Birincisi : 38 yasinda olan ve amerikada okuyan kisi eski sevgilim degil mail i atan sahis. Entel dir cok akilidir deme sebebim boyle bir kisiye nasil dogru duzgun bir mail atabilirim ki bana dogru bilgileri versin diye sormustum.

Ikincisi : okumakla adam olunmuyor dusuncesini dusunenlerdenim.

Üçuncusu : ben yaptiklarimdan pisman degilim ve eski sevgilime sonsuz guvenim vardi ki hala var. Sadece boyle bir mail geldikten sonra ve " zarar " kelimesini gordukten sonra aklima bu fotolar geldi cunku bana eger bir zarar gelecekse bu fotolardan sadece gelir baska bir zarar bana veremez.
Guveniyorum tabikide guvenmedigim biri ile 4 yil iliski yasamazdim ama ister istemez boyle bir mail gelince suphelendim ve endiselendim.

Dörduncusu : bu ayriliktan sonra herif in dengesiz oldugunu gordum cunku su son 2 aydir dengesiz hareketlerde bulunuyor ve en son ben mayis başi oyle bir foto gondermistim. Dengesiz hareketlerini gordukten sonra foto moto atmadim.

Besincisi : o kadar guveniyordum ki bu konuda onu uyarmaya bile gerek duymadim. Zira daha onceden de ayrilik yasamistim ve boyle bir sorun olmadi.

Altıncısı : ben bu konuyu uzmanlar ve piskiyatristler ile de konustum. Bu tur foto atmalari iliskiler icin cok iyi geldigini soylediler. Inanmiyorsaniz iseniz internete bu konu hakkinda cok yazı bulabilirsiniz.

Yedincisi : ben yasadigim hic birsey icin pisman degilim basima ne gelir bilemem. Ama o zamanlarda aşik oldugum adami mutlu ettim ve o mutlu oldugu icin bende mutlu oldum.

Işte gerçek sevgide budur : herseyi paylasmak.

Iyi aksamlar.

Arkadasina gercekten zarar verse 15 yil tahammul etmezdi diye düşünüyorum

Bana nasıl bir zarar getirebilir, ve neden diye sordum. Bakalim cvp yazacak mi.
Valla insan oglundan hersey beklenir. Hic birsey yapmasa resimlerini internete verebilir. En basiti...
Az duymadik resimlerle tehtit edipte her turlu eziyet edenleri. Bu kotu senaryo zaten ama mail cevabini bende merakla bekliyorum.

Ne bileyim eski sevgilinden daha cok o arkadasini gozum tutmadi. Seni, sen onla cikarken uyarsaydi. Ayrildiktan sonrami uyariyor? Sanki seninle irtibata gecmek icin bahane aramis gibime geliyor.

Sizce niyeti ne olabilir ki ?
Bende merak ediyorum, çatlicam umarim cevap verir tez zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…