- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.577
- 598
- Konu Sahibi myskybeatsyours
-
O arkadaş olduğuna emin misiniz? Belki o isimle mail açtı ve sizinle uğraşacak.
O arkadaş olduğuna emin misiniz? Belki o isimle mail açtı ve sizinle uğraşacak.
Ya belki adam sildi bile. Şimdi silmese bile sevgili yapınca silecek elbet. Ayrıca adamla dört sene geçirmiş az çok bilir şerefsiz mi değil mi ? Bir anda adamı neden Coşkun ilan ettik ki ?
Ama o sizsiniz, konu sahibi de kendisi.
Herkes sizin gibi olamaz. Sizin gibi olmayanları da problemli olarak tanımlamak yanlıştır. Zaten en büyük yanlış herkesi kendin gibi sanmaktır.
Buradaki mesele diktirmek veya tecavüz değildi. Burada tartışılan tek şey herhangi bir tehdit durumunda korku duymak.İşte bak dediğime geliyor yaşarken başka kişisiniz yaşadıktan sonra başka kişisiniz. Sonra toplumu erkeği suçlamalar. Kendimiz olmadıkça daha çok erkek ırkına rahatlık veririz... Herkesin karakteri elbet farklı ileri planları vs. Yaptığından korkmayan güçlü kadınlara ihtiyacımız var tehditle sevişen yada diktirmeye koşan değil.
Uzatmanın manası yok saygılı tartışmanız adına teşekkürler. :)
Her taşın altından başka bir şey çıktığı için kafam çorba oldu artıkDiego dur Allahını seversen zaten ortalık karışık
İşte bak dediğime geliyor yaşarken başka kişisiniz yaşadıktan sonra başka kişisiniz. Sonra toplumu erkeği suçlamalar. Kendimiz olmadıkça daha çok erkek ırkına rahatlık veririz... Herkesin karakteri elbet farklı ileri planları vs. Yaptığından korkmayan güçlü kadınlara ihtiyacımız var tehditle sevişen yada diktirmeye koşan değil.
Uzatmanın manası yok saygılı tartışmanız adına teşekkürler. :)
Genel konuştum zaten mesele temelinde ona da gidiyor :)Buradaki mesele diktirmek veya tecavüz değildi. Burada tartışılan tek şey herhangi bir tehdit durumunda korku duymak.
Hadi soralım foruma, herhangi birinde çıplak fotoğraflarınız olsa, ne hissedersiniz?
Şahsım adına rahatsız olurum, bence siz bile rahatsız olursunuz.
Mesele korkmamak değil, korkuyla başa çıkmak asıl olan. Yoksa taviz tavizi doğurur o konuda katılıyorum. Kork ve her dediğini yap demedim zaten.
Ki ben de boyun eğmedim, istediklerini yapmadım diye kozunu gözümün içine baka baka kullanmıştı. Olsun yine de boyun eğmemiştim. Bu süre zarfında korktum mu? Evet, korktum. Uyuyamadım, mutsuz oldum. Fakat benim meselem direkt birinci derece kanıt barındıran adli bir suç içermiyordu. İçerse idi, karakola çoktan koşardım.
Şimdi konu sahibininki eğer fiile dönüşürse, suç teşkil ediyor. Bu durumda yargıya başvuracak elbet.
Ama daha emin değiliz, kullanıp kullanmayacağından. Bu nedenle şimdilik ağzını açmaması mantıklı. Ama adamın bunu tehdit malzemesi yapacağından ürkmesi normal. Çünkü fotoğraflar adamın elinde. Çok basit mesele aslında.
Her neyse, ben de teşekkür ederim hakaret etmeden tartışabildiğimiz için.
Ben yaşadığım hiç bir sey için pişman değilim.
Yaptiklarimin da arkasinda duruyorum.
Diktirecek bir insan tipinde de değilim.
Fotograflari da kendi istegim ile gonderdim, benim icin özel anlardi. Aşik oldugum sevgilimi mutlu etme cabasindaydim.
Ama bu mail! Kafami allak bullak etti ve endisellenmeye basladim... ayni anda da cok merak ediyorum.
Mail i atan sahis i da cok severdim cok sey ogrendim ondan. Anlamak istiyorum burda ki amaç nedir.
Eski sevgilim bana zarar getiremez elinde sadece bu fotolar var bana zarar getirmek isterse sadece bu fotolar sayesinde getirebilir.
Öyle bisey yaparsa da, savciliga tabi kide sikayet ederim.
Ben ayaklari uzerinde duran bir kadinim, özgurum. Tehditlere boyun egecek bir tip degilim.
ben olsam sorardım. ömür boyu aklında soru işareti kalıcağına sor öğren bence..Bende bunu anlamiyorum... kendileri icin ölecek kadar çok yakındılar. Ne oldu gercekten acayip bir sekilde merak ediyorum. Ama yazıp sormam ne kadar doğru sonuçta aralarında ki problem beni ne kadar ilgirendirir ki ?
Ama bir yanimda aşiri derece de merak ediyor.
Ayrılmayı ben istemiyordum. Onu hala seviyorum. Belki bu insan bana öyle seyler soyler ki bu kisi den nefret ederim ve cabuk unuturum...
Bilmiyorum kafam allak bullak.
O arkadaşıyla görülmüyorsa 1 yıldır , ayrıldığınızdan Nasıl haberdar olmuş
Bence bu kişiyle dışarda yüzyüze konuş bakalım ne anlatacak, az buçuk anlarsın niyeti ne, doğru mu söylüyor yalan mıMail bana daha çok uyari gibi geldi.
Ayrildigimizi bildigine dahil tek bir ipucu yok gibi...
Saflıkla alakası yok. Ben ilişkimizi canlı tutmak adına kabul ettim. Piskologlar, uzmanlar bile bu tarz şeyleri doğru buluyorlar. Ilişkiyi canlı tutmak ve heyecan katmak adına. Zaten seviştiginiz ve vucudunuzun her metrekalesini bilen bir adamdan neden çekiniyim.
Bu mail olmasaydi inanin bir saniye de suphelenmezdim fotolarimi alip internet e yayar mi diye ama bu mail... ister istemez şuphe getiriyor akla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?