Ayrıldığınız sevgilinize inat olsun diye başkasıyla evlenir misiniz ?

Ayrıldığınız sevgilinize inat olsun diye başkasıyla evlenir misiniz ?

• evet

OY: 3 6,4%
  • hayır

OY: 44 93,6%

• Ankete Katılan
    47
henüz aklımı peynir ekmekle yemedim evlenmek şöyle dursun sevgili bile olmam inat ugruna

ruh halı derken o zaman canı sıkılan da ruh haline göre eşini de aldatabilir öyle mi bu kadar rahat her şey
siz gece gece okuduğunuzu anlamıyor musunuz?

ilk yaptığım yorum bakın renkli olarak yazdım...

henüz aklımı peynir ekmekle yemedim evlenmek şöyle dursun sevgili bile olmam inat ugruna
siz bu yorumumu alıntılayarak bunu yazdınız...
peki bu evlılk çocuk oyuncağı mı sizin gibiler yüzünden bu kutsal kurum ayaklar altında
ben arasında bağlantı kuramadım ne saçmalıyorsunuz?

asıl sen saçmalasın şimdi farkeettim yanlış alıntı yaptm ay saldırgan şey bi nefes al

asıl sen saçmalasın şimdi farkeettim yanlış alıntı yaptm ay saldırgan şey bi nefes al
şey mi?
bu nasıl üslup önce siz sakin olun konu sahibinede hakaret ettiniz hemde hiç geregi yokken.
Lügatımızda ''özür dilerim '' diye bi cümle var ara sıra kullanın.

saka gibi yaa, insanlar hemen saldirmaya hazir, biri birsey soylesin de ben de onu rezil edip hakaret edim derdinde.. ozel hayatinda mutsuz olanlarin boyle bir psikolojide oldugunu dusunuyorum ben, aksi taktirde insan bir anket sorusuna neden boyle asabi sekilde yanitlar yazsin ki?

anket sorusuna gelince, ben inat olsun diye bir evlilik yapmazdim, kendime yazik. bu hayatta kimse vazgecilmez degildir, eski sevgili bir uzulur iki uzulur sonra hayatina devam eder.. inat olsun diye evlenen de evlendigiyle kalir..

Benım bır tanıdıgım 3 yıllık ilişkisini inat yüzünden bıraktı yine ona inat olsun diye başkasıyla nişanlandı şimdi çok pişman ama geri adım atmayada cesareti yok.Büyük konuşmayayım ama asla böyle bişey yapmazdım.

olur mu canım, evlilik zaten başlı başına zor bir karar, bir de adamın birine inat yapıcam diye başkasının koynuna girilir mi?

evlenmezdim, düsünüp tasinmadan evliligin sonu kesinlikle hüsran.. yasadim, biliyorum..

birine inat evlenmek, 2kisinin hayatini yakmak demek, o inat olsun dedigin kisi ise belki bir kac gün sasirir hatta belki umursamaz bile ve yoluna gider..sende ugrasir durursun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…