- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
tedaviye ihtiyacın var tövbe tövbeAyrıldığınız sevgilinize inat olsun diye başkasıyla evlenir misiniz ?
henüz aklımı peynir ekmekle yemedim evlenmek şöyle dursun sevgili bile olmam inat ugruna
peki bu evlılk çocuk oyuncağı mı sizin gibiler yüzünden bu kutsal kurum ayaklar altındaYapılmamalı ama kişinin ruh haline göre değişir.
pardon kaç yaşındasın yani gelişimin yavaş olmuş sanırım yazık yaAyrıldığınız sevgilinize inat olsun diye başkasıyla evlenir misiniz ?
sizin gibiler yüzünden derken?peki bu evlılk çocuk oyuncağı mı sizin gibiler yüzünden bu kutsal kurum ayaklar altında
ruh halı derken o zaman canı sıkılan da ruh haline göre eşini de aldatabilir öyle mi bu kadar rahat her şeysizin gibiler yüzünden derken?
ne demişim yada ne yapmışım bu yargıya vardınız?
siz gece gece okuduğunuzu anlamıyor musunuz?ruh halı derken o zaman canı sıkılan da ruh haline göre eşini de aldatabilir öyle mi bu kadar rahat her şey
yanlış alıntı yaptım sana değildisizin gibiler yüzünden derken?
ne demişim yada ne yapmışım bu yargıya vardınız?
asıl sen saçmalasın şimdi farkeettim yanlış alıntı yaptm ay saldırgan şey bi nefes alsiz gece gece okuduğunuzu anlamıyor musunuz?
ilk yaptığım yorum bakın renkli olarak yazdım...
henüz aklımı peynir ekmekle yemedim evlenmek şöyle dursun sevgili bile olmam inat ugruna
siz bu yorumumu alıntılayarak bunu yazdınız...
peki bu evlılk çocuk oyuncağı mı sizin gibiler yüzünden bu kutsal kurum ayaklar altında
ben arasında bağlantı kuramadım ne saçmalıyorsunuz?
peki bu evlılk çocuk oyuncağı mı sizin gibiler yüzünden bu kutsal kurum ayaklar altında
p
pardon kaç yaşındasın yani gelişimin yavaş olmuş sanırım yazık ya
şey mi?asıl sen saçmalasın şimdi farkeettim yanlış alıntı yaptm ay saldırgan şey bi nefes al
biraz sorunlarınızdan bahsetmek ister misiniz? zor bi dönemden geçiyorsunuz sanırım? zira ruh haliniz pek normal görünmüyor.p
pardon kaç yaşındasın yani gelişimin yavaş olmuş sanırım yazık ya
arkadaşım bu bir anket. böyle ankketler açıyor editörler. onun yaşadığı şey değil. farkı nasıl anlamıyorsunuz ve hakaret ediyorsunuz.tedaviye ihtiyacın var tövbe tövbe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?