- 6 Aralık 2018
- 9.823
- 8.502
- 148
- Konu Sahibi Huzunhuzunnn
-
Canım seni sevseydı yanında olurdu zaten hiç umursamıomus gıbı yap.Bunu yapnak zorundasın.1 yıllık bir beğeni 3 aylık sevgili dönemi ayrılmayı isteyen taraf beyefendi.Asıl mesele ise iş yeri evimin dibinde binadan çıktığım an karşılaşabiliyoruz.Siz olsanız nasil davranirdiniz bazen bakıyorum özlüyorum bazen oda bana bakıyor kaçamak bazen kafamı çeviriyorum bu şekilde unutmakta zor olacak ne yapacam kızlar bir akıl verin.Özlemesine merak etmesine fırsatta yok hergün goruyor beni
Geçermi ki gercekten içimdeki bu sıkıntı
Çok haklisinizCanım seni sevseydı yanında olurdu zaten hiç umursamıomus gıbı yap.Bunu yapnak zorundasın.
Evet çok mantıklı deniycemEvden çıkarken yakın arkadaşını ara telefonda onunla muhabbet ederekgülerek geç git. Hem kendini yalnız hissetmezsin.
Nasil başardın1 yıl boyunca aşkından deli divaneydim ama reddedildim.Ve bölümlerimiz farklı olmasına rağmen 1 yıl boyunca birçok dersimiz ortaktı haliyle kantini,bahçeyi,kütüphaneyi geçtim aynı sınıfta derslere giriyorduk.Ben o yokmuş gibi davrandım hep.
Ben boşandığım altı yıllık kocamı her gün görmek zorunda kaldım çünkü aynı işyerindeydik. Çok zor oldu. Sonra onun yerini değiştirdiler de kurtuldum. Ama yakın yerlerdeyiz ara ara karşılaşıyorum ve artık tanımadığımı farkettim. Yüzünü unutmuşum nerdeyse. Zamanla geçer
Alışırım inşaallah bendeBen üniversitede 1 yıllık sevgilimden ayrılmıştım.
Hem de yazın tatilde memleketine giderken sevgiliydik, otogardan ben uğurladım sarıldık ağladık, yaz nasıl geçecek sensiz dedik birbirimize. Sonra o yaz beni aldattı, ayrıldık.
Sonra dönem başı memleketten döndüğünde başka biriyle sevgiliydi. İlk gördüğümde çok kötü olmuştum.
Ellerimle uğurladığım adamın yanından yabancı gibi geçip gitmek zor olmuştu.
Ama sonra alışıyorsun zamanla.
Hiç bir konuda anlaşamadık beyefendi de onları bahane etti bitirdi.Niçin ayrılmıştınız?
Galiba ben ona çok güçlü görünmüyorum bende deniycemGiyerim en güzel kıyafetlerimi, çekerim potinlerimi, salarım saçlarımı sağa sola. Takarım kulaklığımı kulağıma, açarım sezen ablamdan sarı odaları yaylana yaylana yürürüm. Ne kaybettiğini gözüne sokar, bi daha böyle bir mucizevi bir varlığa sahip olamayacağı imajını sergiledikten sonra, öz benliğime döner, ağlayacaksam ağlarım. (ben biraz arabesk bir kadınım, her gidenin ardından güçlü kadın duruşumu sergileyip, kabuğumda hüngür hüngür ağladım. Sonrası, sonra geçiyor)
Evet bana sıkılınca ara sıra arayabilirsin dedi asla aramamaha konu benim konum
bilgisayar açılana kadar gideyim çayımı alayım dedim
aldım çayımı çıkıyorum elinde bardakla o girdi
ayrıldığımızdan beri yüzüne bakmıyorum (sende öyle yapmalısın yokmuş gibi davran)
o arkadaş kalmaktan yanaydı ama bana ters o kadar medeniyet daha doğrusu samimiyetsizlik
Sınıfta o genelde arkalarda otururdu o yüzden ben önlere oturdum,bahçede kantinde filan ona arkam dönük olacak şekilde durdum.Tabi içim acıyordu ama zamanla artık bişey hissetmemeye başladığımı fark ettim acı dolu geçen 2 yıldan sonra,şimdi artık aklıma bile gelmiyor hatta o minnettarım motosiklete ben onun sayesinde başladımNasil başardın
Çok tesekkur ederim özgüvenimi de kaybettim zaten çok olduguda söylenemezBen yok sayardım açıkçası. Gayet bakımlı, mutlu, yüksek enerjili, insanlarla düzgün ve keyifli iletişim halinde olurdum. Ama onu görmezden gelirdim kesinlikle. Derdi neyse söylesin , kendi içinde halletmesi gereken bir sorunu varsa bana uygun dille söylesin ve halledip gelsin, ailevi canı sıkkınsa yine benden zaman istesin. Ama mantıklı bir açıklama yapmadan bitti gitti diyorsa ben de bitiririm. En azından bir süre içimde bitiremesem bile ona öyle gösteririm. Sen özgüvenli ve güçlü ol, kendini de üzme, seni hakedenler yanında olacaktır ve her şey olacağına varır.
HarikasinizSınıfta o genelde arkalarda otururdu o yüzden ben önlere oturdum,bahçede kantinde filan ona arkam dönük olacak şekilde durdum.Tabi içim acıyordu ama zamanla artık bişey hissetmemeye başladığımı fark ettim acı dolu geçen 2 yıldan sonra,şimdi artık aklıma bile gelmiyor hatta o minnettarım motosiklete ben onun sayesinde başladım
Kavga gurultu degil kotu bir sey demedik birbirimizeNe şekilde ayrıldığınıza göre değişir şimdiki eşimle bikaç kez çok şiddetli ayrıldık kavga gürültü ,toplantı vs karşılaştık iş vesilesi ile konuştuk evliyiz sonuçta
Belki de orta yolu bulursunuz ,umursamaz sıradan biri gibi davranınKavga gurultu degil kotu bir sey demedik birbirimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?