Ayrildiginiz sevgilinizi hergun gormek zorunda olsaniz nasil davranirdiniz?

Canım seni sevseydı yanında olurdu zaten hiç umursamıomus gıbı yap.Bunu yapnak zorundasın.

1 yıl boyunca aşkından deli divaneydim ama reddedildim.Ve bölümlerimiz farklı olmasına rağmen 1 yıl boyunca birçok dersimiz ortaktı haliyle kantini,bahçeyi,kütüphaneyi geçtim aynı sınıfta derslere giriyorduk.Ben o yokmuş gibi davrandım hep.

Alışırım inşaallah bende

aha konu benim konum

bilgisayar açılana kadar gideyim çayımı alayım dedim

aldım çayımı çıkıyorum elinde bardakla o girdi

ayrıldığımızdan beri yüzüne bakmıyorum (sende öyle yapmalısın yokmuş gibi davran)

o arkadaş kalmaktan yanaydı ama bana ters o kadar medeniyet daha doğrusu samimiyetsizlik

Galiba ben ona çok güçlü görünmüyorum bende deniycem

Evet bana sıkılınca ara sıra arayabilirsin dedi asla aramam

Nasil başardın
Sınıfta o genelde arkalarda otururdu o yüzden ben önlere oturdum,bahçede kantinde filan ona arkam dönük olacak şekilde durdum.Tabi içim acıyordu ama zamanla artık bişey hissetmemeye başladığımı fark ettim acı dolu geçen 2 yıldan sonra,şimdi artık aklıma bile gelmiyor hatta o minnettarım motosiklete ben onun sayesinde başladım

Ben yok sayardım açıkçası. Gayet bakımlı, mutlu, yüksek enerjili, insanlarla düzgün ve keyifli iletişim halinde olurdum. Ama onu görmezden gelirdim kesinlikle. Derdi neyse söylesin , kendi içinde halletmesi gereken bir sorunu varsa bana uygun dille söylesin ve halledip gelsin, ailevi canı sıkkınsa yine benden zaman istesin. Ama mantıklı bir açıklama yapmadan bitti gitti diyorsa ben de bitiririm. En azından bir süre içimde bitiremesem bile ona öyle gösteririm. Sen özgüvenli ve güçlü ol, kendini de üzme, seni hakedenler yanında olacaktır ve her şey olacağına varır.

Çok tesekkur ederim özgüvenimi de kaybettim zaten çok olduguda söylenemez

Harikasiniz

Ne şekilde ayrıldığınıza göre değişir şimdiki eşimle bikaç kez çok şiddetli ayrıldık kavga gürültü ,toplantı vs karşılaştık iş vesilesi ile konuştuk evliyiz sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…