- 7 Ekim 2018
- 497
- 197
- 33
- 40
- Konu Sahibi Huzunhuzunnn
-
Bazen yapabiliyorum bazen olmuyor.tutmaya çalışın kendinizi bakmayın umursamıyormuş gibi yapın
kolay değil tabi
siz ne kadar ona ilgili görünürseniz o kadar bişey sanar kendini
unutursun 3 ay ya.. baktin unutamiyorsun evden cikmadan once yemek yeme acliktan onu dusunemezsin...1 yıllık bir beğeni 3 aylık sevgili dönemi ayrılmayı isteyen taraf beyefendi.Asıl mesele ise iş yeri evimin dibinde binadan çıktığım an karşılaşabiliyoruz.Siz olsanız nasil davranirdiniz bazen bakıyorum özlüyorum bazen oda bana bakıyor kaçamak bazen kafamı çeviriyorum bu şekilde unutmakta zor olacak ne yapacam kızlar bir akıl verin.Özlemesine merak etmesine fırsatta yok hergün goruyor beni
Geçermi ki gercekten içimdeki bu sıkıntı3 ay alt tarafı ya.. Çok uzun sürmez geçer. Bakmayın kesinlikle.
takıntı yapmazsan geçer. hırs yapma . nasip degilmiş de geçGeçermi ki gercekten içimdeki bu sıkıntı
Niçin ayrılmıştınız?1 yıllık bir beğeni 3 aylık sevgili dönemi ayrılmayı isteyen taraf beyefendi.Asıl mesele ise iş yeri evimin dibinde binadan çıktığım an karşılaşabiliyoruz.Siz olsanız nasil davranirdiniz bazen bakıyorum özlüyorum bazen oda bana bakıyor kaçamak bazen kafamı çeviriyorum bu şekilde unutmakta zor olacak ne yapacam kızlar bir akıl verin.Özlemesine merak etmesine fırsatta yok hergün goruyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?