Ayrıldığınız sevgilinizin fotoğraflarını atarmısınız hemen?

hemen atarım mesela geçen güna ayrildik resimleri hemen annesine postaladım insan görünce daha kötü oluyor en iyisi ona dair ne varsa hayatindan çıkarmak

ilk zamanlarda çok gözümün önünde tutmam.
bilgisayarımda kayıtlı yüzlerce resim var mesela.ama bunlar bana şuan acı ya da mutluluk vermiyor.
zamanım olduğu bi gün silerim,olsa da olmasa da fark etmez yani..

adı üstünde eski sevgili
o saatten sonra fotoğraflarının bi anlamı olmaz benim için:1closedeyes:
hepsini toplar atarım olur biterşakkıdı

wallaa eskiden atmıştım bitanesininkini ama pişmanın yüzünü bile zor hatırlıyom atmm neden atıyım ya.. zamanla içimdeki ateş söncek ozaman içine ben hatıra amaçlı o resimlere bakıp gülümseyecegim .. ama ayrılıgın ilk dönemleri asla resimlere bakmam hatırlamamak için onunla lakalı şarkı mekan ne varsa uzak dururumm ..

bence resimleri silmek biraz saçma, resimleri silince hayatının o dönemini de mi siliyosun. hayır silemiyosun. sonuçta kafanda her zaman hatırlayacaksın resimleri silmişsin silmemişsin bişey farketmez. ben mesela silmedim silemem kıyamam. öyle güzel resimlerimiz var ki...

eğer hiç umut yoksa barışmamız bi mucizeyse:D silerim sildimde zaten hayatımda hiç bir izi kalmadı doğrusuda bu bence:kahve:

eski ye dair hiç bir şey bırakmazdım neden bırakayım ki belki herşey hafınzında olabilir ama kafamda onu düşünüyorum diye resmini saklayıp bakacak değilim eskiler çöpeeeee.....:1closedeyes:

bikçgün önce ayrıldm ama atmadım silmedim fotoları. bundan önceki sevglmn 1 yıl öncesi kadar onunki bile duruyo hala . hiç bişey hssetmiyorum 1 sene öncekini görünce sadece hatıra yani . ama şuan ayrıldğmnkini saklıyorum silmemde zaten oda bi hatıra ilerde onuda görünce bişey hssetmycem zaten :

Back
X